Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2013 01 14, 11:12)
ka laikot ampinese spintelese... kazkada turejau net dvi  doh.gif  vienoj buvo bardakas, kitoj irgi visokios nesamones.... dziaugiausi kai kitoj vituvej ju nebuvo.... dabar vel virtuve su kampu bus  doh.gif ir nezinau koki racionaliau pasirinkt....

Aš irgi dabar turiu keturias tokias kampines spinteles (dvi viršuj, dvi apačioj), todėl naujoj virtuvėj kampinė apatinė spintelė bus uždengta, neišnaudosiu kampo schmoll.gif Geriau mažiau vietos, negu bardakynas doh.gif Geriau daryt spinteles iki lubų, bet nedaryt kampinės smile.gif
Vakar pagaliau sutariau su baldžiais, kad pas juos daarysiu, šeštadienį laukiu matavimų cool.gif Jie man labai fainą programėlę parekomendavo, visus namus išplanuot ir spalvom dekoruot galima thumbup.gif Nusibraižiau virtuvę tokią, kokią turėsiu, spalvas padėliojau, kad būtų ne tik vizijoj, bet dar ir kompe smile.gif Programėlė nemokama ir nėra sudėtinga naudotis, bet youtube mokomuosius filmukus teko pažiūrėt biggrin.gif Google: sketch-up vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 14, 09:30)
Na matot, kur buvo paskaičiuota su Cleaf, tai korpusas buvo lenkiškas imtas, o ūkinėj spintoj, kaip minėjau, labai jis matysis (šaldytuvas neįmontuojamas), tai būtų tikra makaliūzė.

Žiūrint kokia ta lenkiška plokštė, jeigu suderinta tai bus normaliai 4u.gif Pas mus Cleaf derinta su Bolderaja ir labai gerai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Aj, jau nebesimėtysiu.... Sunku tuos atspalvius išrinkt vienodus, o jei kontrasuot, nelabai įsivaizduoju, kaip žiūrėsis.... Na jei tarkim korpusas bus šviesus (kaip viršutinis aukštas spintelių, mūsų Bolderaja šviesi pušis bus), o fasadai tamsūs.... Kalbu būtent apie ūkinę spintą.

Gal galit savo virtuvės foto įmest? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 sausio 2013 - 11:33
QUOTE(gitulia @ 2013 01 14, 10:04)

Del juodos kaitlentes, aiduke, valykit ja su spec. langu sluoste, nusivalo graziai ir nelieka jokiu druziu ar nubozojimu  mirksiukas.gif

Pabandysim 4u.gif
Atsakyti
Žinoma, kad negali Jūsų baldininkas dirbti su visais Cleaf ir t.t. tiekėjais, jau vien todėl, kad to Cleaf užsakoma ir parduodama gal dvidešimt, o gal dar daugiau kartų mažiau, negu lenkiškos plokštės, kuri yra ir kokybiška ir nebrangi ir tiekėjai paplitę visoje Lietuvoje. Rinktis tikrai yra iš ko. Iš savo patirties dirbant vienoje didžiausių firmų Lietuvoje, kuri prekiauja baldine plokšte, galiu pasakyti, kad perkamos visos spalvos kokios tik yra, tad negražių spalvų nėra, vienos gražios vieniems kitos kitiems, todėl jų ir daug. smile.gif Kitas pastebėjimas, kad daugiausiai parduodama pigiausios plokštės, mažiau vidutinės, o iš vis mažai pačios brangiausios. smile.gif
Kitas dalykas yra tai kaip žmonės renkasi, vienas iš pasiūlytų spalvų visad ras ką išsirinkti, kitas niekaip neišsirinks, o ir išsirinkęs vis dvejos, kad ne tą išsirinko. smile.gif Bet dar neteko, nei karto susidurti, kad gavęs baldą klientas būtų nepatenkintas dėl spalvos. Vienaip atrodo mažas pavyzdėlis paletėje, o baigtas baldas visad įspūdingesnis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 14 sausio 2013 - 14:24
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 14, 14:01)
vienos gražios vieniems kitos kitiems, todėl jų ir daug.  smile.gif

Va čia tai tikrai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės,jeigu pas kurią nors yra kreminė virtuvė,labai prašau parašyt man AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 14, 15:01)
kitas niekaip neišsirinks, o ir išsirinkęs vis dvejos, kad ne tą išsirinko. smile.gif

Pripažįstu - tai ir yra mano blogybė biggrin.gif Aš būtent iš tokių blush2.gif O dar nuvažiavau į savo naujus namus su kompu, pažiūrėjau prie sienų, kad nieks man ten nesižiūri, tik ta Cleaf biggrin.gif Bet jau nekeisiu nieko, tegu lieka Kronospan. Gal tik korpusą tegu vis tik šviesų daro, tas kontrastas juk kaip tik turėtų būt gražu, pagalvojau. O kaip ir sakot, aš irgi abejoju, kad atvežus baldus, spalva atrodys negerai smile.gif Bus nauja, gražu ir čiki smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Įsirenginėjame butą. Virtuvėje norėčiau akmeninio stalviršio. Draugai prieš kelerius metus pasidarė ir labai džiaugiasi, o ir atrodo puikiai. Virtuvės meistrai giria akmens masę (lietą akmenį). Gal kas nors galėtų pasidalinti savo patirtimis... Kas geriau?..Savybės, priežiūra ir pan.. g.gif Padėkit naujokėlei apsispręsti....
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 14, 11:22)
Programėlė nemokama ir nėra sudėtinga naudotis, bet youtube mokomuosius filmukus teko pažiūrėt  biggrin.gif Google: sketch-up vadinasi.

ACIU, kad dalinates naudingomis nuorodomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 14, 15:19)
ACIU, kad dalinates naudingomis nuorodomis  4u.gif

Reiks isbandyt ir man wink.gif
Atsakyti
che, mes mastom , ka dar butu galima padaryt su ta kampine spintele atvira unsure.gif
user posted image

ar imanoma padaryti kazka uzdaro? g.gif
Atsakyti