Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 13, 02:22)
Kaip supratau tu naujoviu net i Lietuva neveza  g.gif
Ai nenoriu nusisneketi. Tipo paaiskino, kad grasso oriniai pritraukimai, o blumo hidravliniai (senesni). O toj parduotuvieje yra ir tu ir tu, bet pasiule grass. Nemanau, kad turi kokios naudos is to.  g.gif
O kiek brasoj tas kargo kainuoja? Man 15cm reikia. Man pasiule Blumo apie 270lt. Tokiam daiktui manau ir maziau zinomesne firma tiktu. doh.gif

Apie 150 lt.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 13, 00:22)
Kaip supratau tu naujoviu net i Lietuva neveza  g.gif
Ai nenoriu nusisneketi. Tipo paaiskino, kad grasso oriniai pritraukimai, o blumo hidravliniai (senesni). O toj parduotuvieje yra ir tu ir tu, bet pasiule grass. Nemanau, kad turi kokios naudos is to.  g.gif
O kiek brasoj tas kargo kainuoja? Man 15cm reikia. Man pasiule Blumo apie 270lt. Tokiam daiktui manau ir maziau zinomesne firma tiktu. doh.gif

Stalčius čia ne kokia kompiuterio programa, kad ėmė ir paseno. Kalba Jūsų baldininkas taip turbūt todėl, nes jam arba pačiam grasas labiau patinka, arba jam naudingiau dirbti su grasu. Jei Jums meistras siūlo grasą, imkit grasą, jei FGV imkite FVG. smile.gif Ar tas mechanizmas dujinis ar hidraulinis Jums JOKIO skirtumo. Stalčius yra viso labo tik stalčius, tad nereikia per daug sureikšminti ir vaikytis naujovių. Blumas, grasas, FGV, ir t.t. tarnaus ilgai, o po penkerių metų Jūs ir užmiršite tuos skambius vardus, juo labiau mechanizmų veikimo principus ir subtilybes. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 13 sausio 2013 - 15:10
QUOTE(aiduke @ 2013 01 12, 00:54)
Tu ankščiau rašei,kad siuntėt užklausą į jokubaldai.Tai jie turi internetinį puslapį- buratino baldai smile.gif

Vat jūsų pasirinktas projekto variantas ir man labai prie širdies ax.gif Tad su nekantrumu lauksiu jūsų baldų smile.gif O kokio aukščio darysit viršutines spinteles?
Papildyta:

Mes įsitikinom,kad schlosser totalus šlamštas 4u.gif

Aaaaa, čia tie Jokūbo baldai?..... Na anksčiau jie neturėjo jokio savo psl, tai ir nesusiejau, kad čia apie šitus pačius smile.gif Jis man buvo paskaičiavęs irgi gan normaliom kainom, bet taip pat kaip ir jūsų nesužavėjo jo darbų pavyzdžiai smile.gif Jei nieko nepainioju blush2.gif

O schlosser mūsų kaitlentė bus. Nes dovanota. Pati būčiau tokios nepirkus. Nu bet kaitlenčių temoj ten kelis kart buvo rašyta, kad dujinėj nelabai yra kam gest. Tai gal laikys ir garažinė biggrin.gif

O aš gavau naujus paskaičiavimus su Kronospan vietoj Cleaf, nu žinokit jau tikrai juokas per ašaras. Suprantu, kad visų niuansų aš nesužinosiu, iš ko kaina susideda, nu bet kai pamažėjo tik 150lt, tai atsiprašau, nieko nebesuprantu. Gal turi įtakos tai, kad tas baldininkas šiaip su Kronospanu nedirba?.... Bet vis tiek logikos trūksta man. Vieną brangiausių plokščių su savo šustrais brangiais kantais pakeičiau į vieną pigiausių, o rezultatas beveik tas pats. Užknisanti aš klientė, bet tikrai rytoj pasuksiu paklaust, kaip čia kas.

A, o viršutinės mūsų bus du aukštai po 40cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 sausio 2013 - 19:20
labas vakaras 4u.gif
ieskome patikimo ir gero baldininko virtuves baldams pagaminti Klaipedoje..
Jei galit kas pasidalinkit patirtimi smile.gif gal kas gali ka rekomenduoti smile.gif
is anksto dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gal:) @ 2013 01 13, 21:28)
labas vakaras  4u.gif
ieskome patikimo ir gero baldininko virtuves baldams pagaminti Klaipedoje..
Jei galit kas pasidalinkit patirtimi smile.gif gal kas gali ka rekomenduoti smile.gif
is anksto dekui uz atsakyma  4u.gif

Man šitie labai patraukė akį, bet tolokai randasi, tad info apie juos neieškojau 4u.gif
http://www.liovirtuv...es-baldu-kainos
Nors dar kartą pažiūrėjau, kad jokios info nėra apie įmonę. Kažkaip keistoka tada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 13 sausio 2013 - 23:21
[quote=juratela,2013 01 13, 23:54]
Man šitie labai patraukė akį, bet tolokai randasi, tad info apie juos neieškojau 4u.gif
http://www.liovirtuv...es-baldu-kainos
Nors dar kartą pažiūrėjau, kad jokios info nėra apie įmonę. Kažkaip keistoka tada g.gif
[/quote
Va, aš irgi neradau. Tai rėkiau ant viso SM lotuliukas.gif
Gavau info, turiu baldus ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 13, 19:19)
O schlosser mūsų kaitlentė bus. Nes dovanota. Pati būčiau tokios nepirkus. Nu bet kaitlenčių temoj ten kelis kart buvo rašyta, kad dujinėj nelabai yra kam gest. Tai gal laikys ir garažinė biggrin.gif

O aš gavau naujus paskaičiavimus su Kronospan vietoj Cleaf, nu žinokit jau tikrai juokas per ašaras. Suprantu, kad visų niuansų aš nesužinosiu, iš ko kaina susideda, nu bet kai pamažėjo tik 150lt, tai atsiprašau, nieko nebesuprantu. Gal turi įtakos tai, kad tas baldininkas šiaip su Kronospanu nedirba?.... Bet vis tiek logikos trūksta man.  Vieną brangiausių plokščių su savo šustrais brangiais kantais pakeičiau į  vieną pigiausių, o rezultatas beveik tas pats. Užknisanti aš klientė, bet tikrai rytoj pasuksiu paklaust, kaip čia kas.

A, o viršutinės mūsų bus du aukštai po 40cm.

Mūsų kaitlentė irgi schlosser.Tik mūsų grotelės per visą paviršių smile.gif Naudojam metus ir nesiskundžiu 4u.gif Tik tas juodas stiklas,kad ir kaip nublizginus,bet saulei pašvietus atrodo kaip išmozotas doh.gif

Bet su kaina tikrai įdomiai g.gif Tada verčiau imti Cleaf,bent sąžinė rami,kad tai tikrai prie širdies blink.gif Mane nerimas jau ima.Dar kaip tik šiandien apie jūsų gamintojus pasiklausinėjau nuomonės.Tai visi girdėję gerus atsiliepimus ir neva net idėjų pameta kaip geriau suprojektuot ir išnaudot virtuvės plotą smile.gif Įdomu tikrai kodėl kaina tik tiek sumažėjo g.gif

Dėkui,bandysiu projektuotis kažką ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2013 01 09, 23:28)

Kokiu patobulinimu patartut, nes manau jau cia toki varianta reikia leist y gamyba, ir kaip Jusu nuomone apie apatiniu spinteliu tamse plokste o virsutines daryt svieses?

o kokiam aukšty gaunasi antras spintelių aukštas? g.gif ta prasme pasižiūrėk ar tikrai pasieksit daiktus esančius prie antro aukšto spintelių nugarėlės? jei jau antras aukštas būtinas, tai mažinčiau jų gylį.

QUOTE(Nanita @ 2013 01 10, 14:49)
Tai jei teisingai supratau,visos plyteles,kurias turi Hansa,brokotuos?! blink.gif Ar ta prasme,kad perkant a le vienodas,kazkiek bus kitokio rasto/atspalvio? g.gif

na, ne visos plytelės dėžutėj brokuotos, bet tarkim jei dėžutėj yra 20 plytelių, tai vienoj dėžutėj brokuotos gali būti tik kokios 5, o kitoj žiūrėk ir visos 10 niekam tikusios doh.gif pas mus, kadangi pirkom nemažai (ta prasme 5 rūšių), skyrėsi tiek rašto spalva, tiek pagrindo atspalvis, tiek plytelių dydžiai, o kai kurių net ir storiai žiauriai skyrėsi doh.gif

QUOTE(BabyIn @ 2013 01 10, 16:20)
sveikos, norejau jusu paklausti ar turite virtuveje indaplove?ar reikalingas daiktas ar tik uzima vieta virtuvinio komplekte. kokie atsiliepimai apie 45 cm indaplove ar visgi geriau 60cm deti?

man reikalingas thumbup.gif jei indų turit ne per daugiausiai, užteks ir 45 cm, tada kelis kart per dieną galit įjungt, o jei turit daug ir galit iki vakaro išsiverst su turimais, kad dienos pabaigoj būtų tik vienos plovimas - tada galit imt ir 60 cm. Bet jei indų nedaug ar mažai gaminat/valgot namuose, tada manau geriau vistik 45 cm, taip ir vietos sutaupysit ir nereiks ant tuščių apsukų naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 14 sausio 2013 - 09:17
QUOTE(aiduke @ 2013 01 14, 02:22)
Tada verčiau imti Cleaf,bent sąžinė rami,kad tai tikrai prie širdies blink.gif

Na matot, kur buvo paskaičiuota su Cleaf, tai korpusas buvo lenkiškas imtas, o ūkinėj spintoj, kaip minėjau, labai jis matysis (šaldytuvas neįmontuojamas), tai būtų tikra makaliūzė. O jau skaičiuot su korpusu iš Cleaf jau pabijojau, jei jau taip ji brangiai gaunas su savo kantais. O dabar pasirodo jau ir čekų brangesni tie kantai, negu koki lenkų. Aj, nebesigilinisiu, tegu gamina tik greičiau, nes jau kraustomės, bet iš tikro vis tiek nesuprantu. Pirmi paskaičiavimai su lenkų plokšte ir su vienu bluminiu stalčium buvo 2540lt. Tada atsisakius to blumo ir pakeitus į cleaf gavos apie 3100lt, tai ***** kai išsirinkau kronospan, tikrai tikėjaus, kad bent kažkiek priartės suma prie pirmosios, nes lenkų kaina apie 25lt, o čekų 29lt (bet juk blumas atsiminusuoja ir viršus iš Bolderaja už 21lt). Taip, suma maža bendrai paėmus, bet vis tiek norisi aiškumo, logikos man čia trūksta.
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 01 14, 01:22)
Mūsų kaitlentė irgi schlosser.Tik mūsų grotelės per visą paviršių smile.gif Naudojam metus ir nesiskundžiu 4u.gif Tik tas juodas stiklas,kad ir kaip nublizginus,bet saulei pašvietus atrodo kaip išmozotas doh.gif

Musu gartraukis schlosser. Tada kai pirkom, tokio dizaino gorenje, elica ar kt kainavo vid. 3 tukst. , nebuvau pasiruosusi tiek moket, tai emiau sita pigesni. Daugiau nei trys metai tarnauja ir jokiu problemu su juo nera. Traukia gerai, elektronika veikia, visi mygtukai, svieseles veikia. Liezuvis neapsivercia pavadinti visisku slamstu. Jokiu bedu, isskyrus, kad gal galetu buti siek tiek tylesnis, daugiau jokiu priekaistu cool.gif

Del juodos kaitlentes, aiduke, valykit ja su spec. langu sluoste, nusivalo graziai ir nelieka jokiu druziu ar nubozojimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 14 sausio 2013 - 10:05
ka laikot ampinese spintelese... kazkada turejau net dvi doh.gif vienoj buvo bardakas, kitoj irgi visokios nesamones.... dziaugiausi kai kitoj vituvej ju nebuvo.... dabar vel virtuve su kampu bus doh.gif ir nezinau koki racionaliau pasirinkt....

tokia:
user posted image
anksciau ar veliau manau vistiek prades tas mechanizmas durniuot doh.gif

tokia pacia tik su lentynom??

ar tokio principo varianta:
user posted image

siuo atveju kuri blogybe geriausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 13, 19:19)
O aš gavau naujus paskaičiavimus su Kronospan vietoj Cleaf, nu žinokit jau tikrai juokas per ašaras. Suprantu, kad visų niuansų aš nesužinosiu, iš ko kaina susideda, nu bet kai pamažėjo tik 150lt, tai atsiprašau, nieko nebesuprantu. Gal turi įtakos tai, kad tas baldininkas šiaip su Kronospanu nedirba?.... Bet vis tiek logikos trūksta man.  Vieną brangiausių plokščių su savo šustrais brangiais kantais pakeičiau į  vieną pigiausių, o rezultatas beveik tas pats. Užknisanti aš klientė, bet tikrai rytoj pasuksiu paklaust, kaip čia kas.

Imkit tą Cleaf kur ir norėjot ir nesukit sau galvos biggrin.gif
Atsakyti