Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Biškis @ 2013 01 11, 14:39)
bigsmile.gif

o galima placiau???

Kiek buvau skaičius, tai jis turkų-lietuvių gamybos. Ir šiaip neaiškus kažkoks man tas schlosser, tik pavadinimas primena vokišką. Kiek radau oficialiai, tai taip ir neaišku kur gamina. Paslaptingas:D
Aš visada už žinomesnį brendą, o ir kaina šiuo atveju ne tiek jau ir skiriasi.
Bet gal Speedy užsuks, paaiškins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 11, 11:31)
Aciu uz pasisakyma 4u.gif reiskes ieskoti plyteliu kitur  ax.gif

Kas zinote ar Hettish firmos,stalciu begeliai geri?

jeigu Jūs su jais nesusiduriate dažnai, kaip vartotojas (-a), Jūs neatskirsite BLUM nuo Hettich ar gras ar FGV ar hafele ar samet ar dar gal 20 kitų gamintojų įskaitant ir kinietiškus kol Jums pirštu neparodys į skirtumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 11, 14:54)
jeigu Jūs su jais nesusiduriate dažnai, kaip vartotojas (-a), Jūs neatskirsite BLUM nuo Hettich ar gras ar FGV ar hafele ar samet ar dar gal 20 kitų gamintojų įskaitant ir kinietiškus kol Jums pirštu neparodys į skirtumus

Visiškai teisingai, visi čia paminėti naudotini, pagal poreikį ir situaciją. Geriausiai rinktis tokią furnitūrą kurią siūlo Jūsų baldininkas. Baldų gamintojas nedirba su dešimt furnitūros tiekėju, dirba dažniausiai su dviem - trim, perka iš tiekėjo daug, todėl turi nuolaidas. Todėl Jums rinktis pačiai neapsimoka, nes gal baldų gamintojas nedirba su Jūsų pasirinktos furnitūros tiekėju, tad neturi nuolaidų ir bus tik brangiau. Baldinkai įpratę dirbti su vienos ar kitos firmos furnitūra ją pamėgsta dėl patikimumo, įpranta ją montuoti, todėl darbas einasi kokybiškiau ir greičiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 11 sausio 2013 - 15:36
Sveiki,

Gal galesite paaiskinti del blizgaus MDF smile.gif Vienoje imoneje teigia, kad jie plokste dazo blizgais dazais, tada poliruoja. Kitoje - plokste dazo, tada lakuoja ir tik tada poliruoja. Kazkaip itariu, kad ta plokste, kuria lakuoja bus blizgesne. Ar nebutinai? Labai laukiu pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Mane igri domina blizgi MDF arba LMDP. Kuri is ju yra maziau braizoma, praktiskesne? Kiek pastebejau daugiau is MDF uzsakineja, nors ir brangesne.
Dar pastebejau, kad kantai buna paprasti ir suapvalinti, siule iseina ten kur nesimato. Ar cia visur taip gali padaryti? Termopale idomu ar daro?

Papildyta:
Gal kas zino apie DIALUX?
Blizgi plokštė "DIALUX"
DIALUX - ypač didelio blizgumo plokštė, dengta PET plėvele. Pagaminta MDF pagrindu. Pasižymi šiomis savybėmis:

- atsparumas įbrėžimams;

- atsparumas dulkėjimui;

- atsparumas vandeniui ir dėmėms (lengva valyti, spalva išlieka nepakitusi);

- draugiškumas aplinkai (sudėtyje nėra PVC).
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 11, 10:05)

Dėl spintelių iki lubų, ir mes taip dėsim, bet, aišku, kol nematau gyvai, nežinau, kaip atrodys, tik pasikartosiu, kad man labai patiko toks variantas ir pagal jį patys bandėm daryt, nes būtent taip man neatrodo griozdiškai http://diara.lt/Musu...aldai/node_1796 Na čia ne iki lubų, bet mes darėm kiek aukštesnes ir ilgesnes spinteles, ir mum gausis kaip ir iki lubų. Tik kai spalvų nepavyko taip idealiai suderint ir kadangi nedėsim sienelės HPL, kaip šioj foto, tai rezultato jau nesitikiu tokio vientiso, kokio norėjau smile.gif Kad stalviršis, sienelė ir viršus būtų identiški.

Į buratino baldus nesiunčiau užklausos, tokių net negirdėjus  blush2.gif

Tu ankščiau rašei,kad siuntėt užklausą į jokubaldai.Tai jie turi internetinį puslapį- buratino baldai smile.gif

Vat jūsų pasirinktas projekto variantas ir man labai prie širdies ax.gif Tad su nekantrumu lauksiu jūsų baldų smile.gif O kokio aukščio darysit viršutines spinteles?
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 11, 14:50)
Kiek buvau skaičius, tai jis turkų-lietuvių gamybos. Ir šiaip neaiškus kažkoks man tas schlosser, tik pavadinimas primena vokišką. Kiek radau oficialiai, tai taip ir neaišku kur gamina. Paslaptingas:D

Tai vat pagal pavadinimą ir mes galvojom,kad vokiška kokybė blush2.gif O gartraukių temoje Speedy ar kažkas yra pasakoję,kad tai savanorių prospekte garažinių gamyba.Tai beveik kaip ir ale lietuvių gamyba su turkiška ar kinietiška kokybe biggrin.gif
Mes įsitikinom,kad schlosser totalus šlamštas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiduke: 12 sausio 2013 - 00:21
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 11, 15:54)
jeigu Jūs su jais nesusiduriate dažnai, kaip vartotojas (-a), Jūs neatskirsite BLUM nuo Hettich ar gras ar FGV ar hafele ar samet ar dar gal 20 kitų gamintojų įskaitant ir kinietiškus kol Jums pirštu neparodys į skirtumus  4u.gif

Taip,tikriausiai neatskirsiu bet kodel toks bumas su BlUM?Del mados,kad populiaru,madinga?Kad atejusiems draugams,galeciau pasakyti,O PAS MANE BLUMAI! smoke.gif biggrin.gif Ar istikruju ju furnitura pati paciausia?Ir Hettish jau antarusiai,arba dar zemiau..

Imone kuri gamins mums baldus,dirba tik su Hettich,anksciau dirbo su blum,kazkodel atsisake(nesigilinau del kokiu priezasciu) Tai pasirinkimo nera,turesime baldus su Hettich.Siap idomumo delei,smalsu ka turesiu ax.gif

I tema biggrin.gif reikia patarimo 4u.gif Vaziuojame rinktis plyteliu.Musu,jau buvau idejus stalvirsis bus toks user posted image
Juostos tik platesnes.Parketinis sviesusis riesutmedis.Grindys derinsime prie stalvirsio.Fasadas toks user posted image.Trintas,sendintas pavirsius atrodo.
Ar plyteles rinktis siauresnes(kaip tycia pvz,nerandu doh.gif )mazdaug tokios kaip stalvirsio juostos,~5Х20cm.Ar dideles? ~25 Х 40.Pati uz antra varianta.Bijau jei klijuosime mazesnes,virtuve laibai juostota gausis g.gif biggrin.gif stalvirsis,grindys,siena...

Kaip manote,kaip geriau?Laukiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 12 sausio 2013 - 10:25
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 11, 22:58)
Kiek pastebejau daugiau is MDF uzsakineja, nors ir brangesne.

Iš MDF Lietuvoje daro gal dešimt kartų, o gal dar daugiau kartų rečiau negu iš paprastos baldinės plokštės. Turėti MDF fasadus niekuo ne praktiškiau negu iš paprasčiausios plokštės, tai tik dizaino, vaizdo, mados, skonio dalykai ir tai, kiek Jūs norite skirti lėšų baldams. Man asmeniškai, tos vienspalvės geltonos, raudonos, baltos blizgančios durelės dar Sovietinių laikų madingus baldus primena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 12, 13:01)
Iš MDF Lietuvoje daro gal dešimt kartų, o gal dar daugiau kartų rečiau negu iš paprastos baldinės plokštės. Turėti MDF fasadus niekuo ne praktiškiau negu iš paprasčiausios plokštės, tai tik dizaino, vaizdo, mados, skonio dalykai ir tai, kiek Jūs norite skirti lėšų baldams. Man asmeniškai, tos vienspalvės geltonos, raudonos, baltos blizgančios durelės dar Sovietinių laikų madingus baldus primena. smile.gif

Gal ne taip parasiau turejau omenyje, blizganti plokste naudoja reciau nei blizganti dazyta MDF.

Man is pradziu tos baltos "madingos" virtuves irgi keistai atrode, bet dabar pripratau ir man jau patinka smile.gif
Bet namuose noreciau kazka panasaus i sita vaizda. Tik ne balta blizganti, o dramblio kaulo spalvos.
user posted image
Musu baldininkas tik su Pfleiderer LMDP plokstemis dirba, labai giria. Vaizdas butu panasus i sita. g.gif Ir daug pigiau iseitu. Nezinau ka pasirinkti doh.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 01 12, 11:06)
Imone kuri gamins mums baldus,dirba tik su Hettich,anksciau dirbo su blum,kazkodel atsisake(nesigilinau del kokiu priezasciu) Tai pasirinkimo nera,turesime baldus su Hettich.Siap idomumo delei,smalsu ka turesiu  ax.gif

Musu baldininkas dave telefona savo pazystamo is furnitano ir tas pasake, kad blumai jau paseno, o naujoves labai brangios lietuvos rinkai, todel pasiule geriau grass. O seip pasduotuvese visokius darinejau ir hettich, nepajutau skirtumo. schmoll.gif As irgi manau, kad ciau labiau mada, reklama.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 13, 00:17)
Gal ne taip parasiau turejau omenyje, blizganti plokste naudoja reciau nei blizganti dazyta MDF.

Man is pradziu tos baltos "madingos" virtuves irgi keistai atrode, bet dabar pripratau ir man jau patinka  smile.gif
Bet namuose noreciau kazka panasaus i sita vaizda. Tik ne balta blizganti, o dramblio kaulo spalvos.
user posted image
Musu baldininkas tik su Pfleiderer  LMDP plokstemis dirba, labai giria. Vaizdas butu panasus i sita. g.gif  Ir daug pigiau iseitu.  Nezinau ka pasirinkti  doh.gif
user posted image
Papildyta:

Musu baldininkas dave telefona savo pazystamo is furnitano ir tas pasake, kad blumai jau paseno, o naujoves labai brangios lietuvos rinkai, todel pasiule geriau grass. O seip pasduotuvese visokius darinejau ir hettich, nepajutau skirtumo.  schmoll.gif As irgi manau, kad ciau labiau mada, reklama.

Jei jusu virtuves baldams reika kokiu navarotu gal but tos naujoves bus brangios.O jeigu tik lankstu ir begeliu tai kaina nelabai skiriasi.Mes pirkom Blum furnitura(vyras pats surinkinejo virtuv.baldus-rankos is teisingos vietos turbut auga ax.gif ) ir lyginom kainas pasiulytas su nuolaida Graso ir Blumo,nedaug visai skiriasi suma,o gal ir visai skirtumo nebuvo g.gif Tik tai vyrui labiau lankstai patiko Blumo.Del Hettich negaliu pasakyt,nes visai neziurejom .O kargo pirkom Brasoj ( turbut gal kokia italiska) su tyliu uzdarimu,nes Blumo labai brangus,pagalvojom kad bus ir toks gerai thumbup.gif .O deda baldininkai turbut kaip ir rase Desimtukas ta kam turi didesne nuolaida ir su kuria furnitura priprate dirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 12 sausio 2013 - 23:55
QUOTE(kristilav @ 2013 01 13, 00:52)
Jei jusu virtuves baldams reika kokiu navarotu gal but tos naujoves bus brangios.O jeigu tik lankstu ir begeliu tai kaina nelabai skiriasi.Mes pirkom Blum furnitura(vyras pats surinkinejo virtuv.baldus-rankos is teisingos vietos turbut auga ax.gif ) ir lyginom kainas pasiulytas su nuolaida Graso ir Blumo,nedaug visai  skiriasi suma,o gal ir visai skirtumo nebuvo g.gif Tik tai vyrui labiau  lankstai patiko Blumo.Del Hettich negaliu pasakyt,nes visai neziurejom .O kargo pirkom Brasoj ( turbut gal kokia italiska) su tyliu uzdarimu,nes Blumo labai brangus,pagalvojom kad bus ir toks gerai  thumbup.gif .O deda baldininkai turbut  kaip ir rase Desimtukas ta kam turi didesne nuolaida ir su kuria furnitura priprate dirbt.

Kaip supratau tu naujoviu net i Lietuva neveza g.gif
Ai nenoriu nusisneketi. Tipo paaiskino, kad grasso oriniai pritraukimai, o blumo hidravliniai (senesni). O toj parduotuvieje yra ir tu ir tu, bet pasiule grass. Nemanau, kad turi kokios naudos is to. g.gif
O kiek brasoj tas kargo kainuoja? Man 15cm reikia. Man pasiule Blumo apie 270lt. Tokiam daiktui manau ir maziau zinomesne firma tiktu. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 11, 15:50)

tie schlosser yra seniem ,nesuprantantiem zmonem isskisti-pasako,kad vokiskas ir perka zmones-is esmes tai yra garaziniai gartraukiai kaip ir nemazai kitu pavadinimu gartraukiu,jis atlieka savo funkcija,nes i visus pigiuosius gartraukius dedami is esmes tie patys varikliai,is tos pacios gamyklos be pavadinimo,konstrukcija visu vienoda-jei reikia pigaus,savo funkcija atliekancio daikto tada sitas tinka,nes gartraukiai nera kazkokie mokslo isradimai-variklis ar pora varikliu,skardos gabalas ir laidas su maza shemute........bet is pagarbos sau tai nemokeciau 300lt uz gartrauki kuris neva traukia 800kubu ir yra su vienu varikliu-vargu bau ar taip buna g.gif
Papildyta:

Musu baldininkas dave telefona savo pazystamo is furnitano ir tas pasake, kad blumai jau paseno, o naujoves labai brangios lietuvos rinkai, todel pasiule geriau grass. O seip pasduotuvese visokius darinejau ir hettich, nepajutau skirtumo. schmoll.gif As irgi manau, kad ciau labiau mada, reklama.
[/quote]

tas pazystamas is furnitano greiciausiai pats paseno,ar gyvenime jis yra ka nors sukures?-sedi ofise spekuliantas ir dar aiskina kazka-jei nepajautet skirtumo tai montuokit tai kas jums patinka ir tinka pagal kaina ir pan...tos isvardintos gamintojos visos gamina kokybiska furnitura-kaip saket-nebukit reklamos ar mados auka bigsmile.gif
Atsakyti