QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 10, 22:29)
O mes gartraukį užsakėm Tekos. Už 409lt. Va šitą
http://www.baltamesk...gartraukis.html Skaičiau ilgai gartraukių temas, tai už tokią kainą jis tipo geriausių specifikacijų (man svarbiausia gal decibelai). Nors irgi manėm už 300lt su biškiu pirkt Elica arba Gorenje. Bet prisidėjom šiek tiek daugiau tipo geresniam
Bet dar net nepristatė, tai nežinau, ar geras bus
Aj kuom ten jie bus blogi, svarbu užtektų traukos patalpai, ten kažkaip pasiskaičiuot galima. Nuomojamam bute dabar realiai net nenaudojam išvis gartraukio, nors yra.
Mes kriauklę irgi metalinę imsim visgi. Tekos irgi
Vyras santechnikos pardėj dirba, tai sakė neblogos tos Tekos.
Bet kokia man dabar intriga, kokią ten plokštę nematant išsirinkau
Oj negaliu, kaip juokas iš savęs jama. Bet jau buvau peržengus ribas su ta virtuve, tai galiausiai gavosi taip, kaip gavosi
Saunu,kad postūmiai jau yra
O kada žada jums pagaminti virtuvę?
Pas mus tik pradinėj stadijoj.Bet nervatriopka jaučiasi,naktim nemiegu,nors užsakinėsiu tik po poros mėnesių.Ypač laukiu jūsų virtuvės,nes jūsų baldininkai iš mūsų miestelio.Mėčiausi irgi tarp kelių,bet jeigu su jūsų virtuve viskas bus čiki,tai ko gero užsakinėsim pas juos,visgi vietiniai.Vieniems neseniai padarė,tai sakė,kad labai gražiai
Bet jų kaina daug ką tenkindavo ir senais laikais.
Gabby jz,o ką jums pasiūlė jokųbaldai (buratino baldai)?Rašėt,kad siuntėt jiems užklausimą
Mums jie gamino visas spintas stumdomom durim,tai darbu ir kaina patenkinti.O virtuvinį paskaičiavo pigiausiom medžiagom su lenkiška plokšte - 4000 Lt.Bet jų internetiniam puslapy man visiškai susižavėjimo nesukėlė virtuvės baldų nuotraukų galerija
Tad kaip ir jų prisibijau.
Galvojam viršutines spinteles daryt iki pat lubų (aukštis 2,5 m),bet kažin ar verta,neatrodys kažin labai griozdiškai
Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi
Prieš metus įsikraustėm į renovuotą namą,viską darė pijokėliai.Svarbiausia mums buvo greičiau pabėgt nuo tėvų,nors remontai užtruko 1,5 metų,bet jei ne tie didieji darbininkai,būtume užtrukę daug ilgiau.Šiaip viską padarė neblogai,bet dabar kai reikia planuot virtuvę,išryškėjo,kad siena kreiva,kanalizacijos vamzdis trukdys spinteles priglaust prie sienos.Klijuodami plytelių juostą tarp viršutinių ir apatinių spintelių stengėsi išlyginti sieną,ko pasekoje plytelės išsikišę 2cm.Susinervinus bandžiau vyrui aiškint,kad viską reikia lupti,bet jis nepasirašo.Sako,jei tau reikia samdykis,bet aš nagų nekišiu.Vienu žodžiu,dabar reikia taip projektuotis,kad viskas užsidengtų.Prieš kraustantis į namą,žinojom,kad virtuvę užsakinėsim kažkada ateity,tad pirkom iškart įmontuojamą kaitlentę ir orkaitę,kriauklę,gartraukį su vizija,kad visa tai perkelsim į naujus baldus.Dabar viskuo naudojamės,nes vyras nusipirkęs stalviršį pats padarė laikinas konstrukcijas.Tačiau išryškėjus remontų brokui,teks pirkti įmontuojamą šaldiką,nes senasis tik vaizdą gadins,nes neina iki galo prie sienos per vamzdį pristumti.Jei statyt prie kitos sienos,vaizdo irgi nebus.Gartraukis kamino tipo (shlosser),kurį nusipirkom,pasirodo paskutinis šlamštas,nors charakteristikoj parašyta 600 m3/h,bet traukia prastai.Virtuvė 10 m2.Dabar pirksim įmontuojamą,plius išlošiu spintelę dar vieną pakabinamą.
Vienu žodžiu daug nervų,mąstymo,bet kaip nors viskas susidėlios