Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(BabyIn @ 2013 01 10, 16:20)
sveikos, norejau jusu paklausti ar turite virtuveje indaplove?ar reikalingas daiktas ar tik uzima vieta virtuvinio komplekte. kokie atsiliepimai apie 45 cm indaplove ar visgi geriau 60cm deti?

Jei yra galimybė, įsirengit verta. O dydis vis tik nuo šeimos dydžio priklauso ir šeimininkavimo/valgymo ypatumų. Man - kuo didesnė, tuo geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyIn @ 2013 01 10, 15:20)
sveikos, norejau jusu paklausti ar turite virtuveje indaplove?ar reikalingas daiktas ar tik uzima vieta virtuvinio komplekte. kokie atsiliepimai apie 45 cm indaplove ar visgi geriau 60cm deti?

Man ir tas pats klausimas iškilo,bet vistik pirksiu 45 cm,bet su papildomu įrankių stalčiumi ir vien tik dėl vietos trūkumo.Jei dėtume 60 cm,tektų kargo dėt,man geriau jau platesnę spintelę su stalčiais turėt smile.gif
Atsakyti
O mes gartraukį užsakėm Tekos. Už 409lt. Va šitą http://www.baltamesk...gartraukis.html Skaičiau ilgai gartraukių temas, tai už tokią kainą jis tipo geriausių specifikacijų (man svarbiausia gal decibelai). Nors irgi manėm už 300lt su biškiu pirkt Elica arba Gorenje. Bet prisidėjom šiek tiek daugiau tipo geresniam smile.gif Bet dar net nepristatė, tai nežinau, ar geras bus biggrin.gif Aj kuom ten jie bus blogi, svarbu užtektų traukos patalpai, ten kažkaip pasiskaičiuot galima. Nuomojamam bute dabar realiai net nenaudojam išvis gartraukio, nors yra.

Mes kriauklę irgi metalinę imsim visgi. Tekos irgi biggrin.gif Vyras santechnikos pardėj dirba, tai sakė neblogos tos Tekos.

Bet kokia man dabar intriga, kokią ten plokštę nematant išsirinkau lotuliukas.gif Oj negaliu, kaip juokas iš savęs jama. Bet jau buvau peržengus ribas su ta virtuve, tai galiausiai gavosi taip, kaip gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 10 sausio 2013 - 22:37
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 10, 22:29)
O mes gartraukį užsakėm Tekos. Už 409lt. Va šitą http://www.baltamesk...gartraukis.html

O jis prie ventiliacines angos turi but jungiamas?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 10, 22:29)
O mes gartraukį užsakėm Tekos. Už 409lt. Va šitą http://www.baltamesk...gartraukis.html Skaičiau ilgai gartraukių temas, tai už tokią kainą jis tipo geriausių specifikacijų (man svarbiausia gal decibelai). Nors irgi manėm už 300lt su biškiu pirkt Elica arba Gorenje. Bet prisidėjom šiek tiek daugiau tipo geresniam smile.gif Bet dar net nepristatė, tai nežinau, ar geras bus biggrin.gif Aj kuom ten jie bus blogi, svarbu užtektų traukos patalpai, ten kažkaip pasiskaičiuot galima. Nuomojamam bute dabar realiai net nenaudojam išvis gartraukio, nors yra.

Mes kriauklę irgi metalinę imsim visgi. Tekos irgi biggrin.gif Vyras santechnikos pardėj dirba, tai sakė neblogos tos Tekos.
Bet kokia man dabar intriga, kokią ten plokštę nematant išsirinkau  lotuliukas.gif  Oj negaliu, kaip juokas iš savęs jama. Bet jau buvau peržengus ribas su ta virtuve, tai galiausiai gavosi taip, kaip gavosi  lotuliukas.gif

Saunu,kad postūmiai jau yra 4u.gif O kada žada jums pagaminti virtuvę?

Pas mus tik pradinėj stadijoj.Bet nervatriopka jaučiasi,naktim nemiegu,nors užsakinėsiu tik po poros mėnesių.Ypač laukiu jūsų virtuvės,nes jūsų baldininkai iš mūsų miestelio.Mėčiausi irgi tarp kelių,bet jeigu su jūsų virtuve viskas bus čiki,tai ko gero užsakinėsim pas juos,visgi vietiniai.Vieniems neseniai padarė,tai sakė,kad labai gražiai 4u.gif Bet jų kaina daug ką tenkindavo ir senais laikais.

Gabby jz,o ką jums pasiūlė jokųbaldai (buratino baldai)?Rašėt,kad siuntėt jiems užklausimą ax.gif Mums jie gamino visas spintas stumdomom durim,tai darbu ir kaina patenkinti.O virtuvinį paskaičiavo pigiausiom medžiagom su lenkiška plokšte - 4000 Lt.Bet jų internetiniam puslapy man visiškai susižavėjimo nesukėlė virtuvės baldų nuotraukų galerija g.gif Tad kaip ir jų prisibijau.

Galvojam viršutines spinteles daryt iki pat lubų (aukštis 2,5 m),bet kažin ar verta,neatrodys kažin labai griozdiškai g.gif Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ax.gif

Prieš metus įsikraustėm į renovuotą namą,viską darė pijokėliai.Svarbiausia mums buvo greičiau pabėgt nuo tėvų,nors remontai užtruko 1,5 metų,bet jei ne tie didieji darbininkai,būtume užtrukę daug ilgiau.Šiaip viską padarė neblogai,bet dabar kai reikia planuot virtuvę,išryškėjo,kad siena kreiva,kanalizacijos vamzdis trukdys spinteles priglaust prie sienos.Klijuodami plytelių juostą tarp viršutinių ir apatinių spintelių stengėsi išlyginti sieną,ko pasekoje plytelės išsikišę 2cm.Susinervinus bandžiau vyrui aiškint,kad viską reikia lupti,bet jis nepasirašo.Sako,jei tau reikia samdykis,bet aš nagų nekišiu.Vienu žodžiu,dabar reikia taip projektuotis,kad viskas užsidengtų.Prieš kraustantis į namą,žinojom,kad virtuvę užsakinėsim kažkada ateity,tad pirkom iškart įmontuojamą kaitlentę ir orkaitę,kriauklę,gartraukį su vizija,kad visa tai perkelsim į naujus baldus.Dabar viskuo naudojamės,nes vyras nusipirkęs stalviršį pats padarė laikinas konstrukcijas.Tačiau išryškėjus remontų brokui,teks pirkti įmontuojamą šaldiką,nes senasis tik vaizdą gadins,nes neina iki galo prie sienos per vamzdį pristumti.Jei statyt prie kitos sienos,vaizdo irgi nebus.Gartraukis kamino tipo (shlosser),kurį nusipirkom,pasirodo paskutinis šlamštas,nors charakteristikoj parašyta 600 m3/h,bet traukia prastai.Virtuvė 10 m2.Dabar pirksim įmontuojamą,plius išlošiu spintelę dar vieną pakabinamą.
Vienu žodžiu daug nervų,mąstymo,bet kaip nors viskas susidėlios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 01 10, 23:52)
O jis prie ventiliacines angos turi but jungiamas?

Na jei rašo "metalo filtrai", tai turėtų reiškia ir filtrai dėtis biggrin.gif Bet mes tai jungsim į angą. Ištraukimas geresnis, jei yra galimybė į angą vest.

QUOTE(aiduke @ 2013 01 11, 00:18)
Saunu,kad postūmiai jau yra 4u.gif O kada žada jums pagaminti virtuvę?

Pas mus tik pradinėj stadijoj.Bet nervatriopka jaučiasi,naktim nemiegu,nors užsakinėsiu tik po poros mėnesių.Ypač laukiu jūsų virtuvės,nes jūsų baldininkai iš mūsų miestelio.Mėčiausi irgi tarp kelių,bet jeigu su jūsų virtuve viskas bus čiki,tai ko gero užsakinėsim pas juos,visgi vietiniai.Vieniems neseniai padarė,tai sakė,kad labai gražiai 4u.gif Bet jų kaina daug ką tenkindavo ir senais laikais.

Gabby jz,o ką jums pasiūlė jokųbaldai (buratino baldai)?

Galvojam viršutines spinteles daryt iki pat lubų (aukštis 2,5 m),bet kažin ar verta,neatrodys kažin labai griozdiškai g.gif Gal kas galėtų pasidalinti patirtimi ax.gif

Gartraukis kamino tipo (shlosser),kurį nusipirkom,pasirodo paskutinis šlamštas,nors charakteristikoj parašyta 600 m3/h,bet traukia prastai.Virtuvė 10 m2.

Na dabar vis dar laukiu jų naujų paskaičiavimų su atpigintom medžiagom, nu tikiuosi nesigaus nesąmonė ir labai neviršys tos pirmosios paskaičiuotos kainos, nes pirmajam variante buvo skaičiuota su lenkiška plokšte ir su vien ubluminiu stalčium, o dabar ėmėm Kronospan plokštę ir Bolderaja (tai viena kiek brangesnė, kita kiek pigesnė), ir atsisakėm to bluminio stalčiaus (nes kiek čia skaitinėjau anksčiau atsiliepimus, tai jau geriau visus vienodus dėt, nes paskui pripratus prie vieno, kiti erzins biggrin.gif ). Tai va.

Dėl spintelių iki lubų, ir mes taip dėsim, bet, aišku, kol nematau gyvai, nežinau, kaip atrodys, tik pasikartosiu, kad man labai patiko toks variantas ir pagal jį patys bandėm daryt, nes būtent taip man neatrodo griozdiškai http://diara.lt/Musu...aldai/node_1796 Na čia ne iki lubų, bet mes darėm kiek aukštesnes ir ilgesnes spinteles, ir mum gausis kaip ir iki lubų. Tik kai spalvų nepavyko taip idealiai suderint ir kadangi nedėsim sienelės HPL, kaip šioj foto, tai rezultato jau nesitikiu tokio vientiso, kokio norėjau smile.gif Kad stalviršis, sienelė ir viršus būtų identiški.

Dėl gartraukių - tai ten ką rašo, tai yra maximali trauka laisva eiga ar kažkas tokio biggrin.gif Nu žodžiu realiai dauug mažesnė ji būna, jau nekalbu, jei pajunta būna ne į angą, arba jei į angą, bet iki jos tolokas atstumas smile.gif

Į buratino baldus nesiunčiau užklausos, tokių net negirdėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 01 10, 16:57)
Mūsų atveju raštas ir spalva buvo vienodi, bet kiekvienoj pakuotėj kelios buvo tokios kreivos, kad net pjaustymui netiko doh.gif Mums susidarė toks vaizdas, kad paimta vokiečių nurašyta partija ir pas mus parduotos kaip pirmarūšės doh.gif biggrin.gif
Papildyta:

10 metų turėjom 45 cm., dabar mėnesį naudojamės 60 cm., tai mano nuomonė tokia, kad jei yra vietos tai galima dėt 60, bet jei reikia kažko atsisakyt, kad tilptų 60, tai tik 45, nes mes kažkaip tos didesnės neprirenkam, plaunam pustuštę, 45 buvo pats tas, nors kažkada čia buvo jau diskusija ir dauguma sakė, kad kuo didesnė tuo geriau  4u.gif O kad reikalingas daiktas, tai tikrai, ypač tiems kas nemėgsta plaut indų  biggrin.gif

Aciu uz pasisakyma 4u.gif reiskes ieskoti plyteliu kitur ax.gif

Kas zinote ar Hettish firmos,stalciu begeliai geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 11 sausio 2013 - 11:42
gabby jz, nematau kiek decibelu pas TEKA g.gif
Mes renkames tarp tu, lygu buvom nusprende del aeg, bet MB ta kita uzmate doh.gif Kaip man nepatinka technika rinktis schmoll.gif

sita
sita

Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 11, 13:50)
gabby jz, nematau kiek decibelu pas TEKA  g.gif
Mes renkames tarp tu, lygu buvom nusprende del aeg, bet MB ta kita uzmate  doh.gif Kaip man nepatinka technika rinktis  schmoll.gif

sita
sita

Gal ne mano reikalas, bet neimkit to Schlosser schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 11, 13:30)
Gal ne mano reikalas, bet neimkit to Schlosser schmoll.gif

bigsmile.gif

o galima placiau???

Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 11, 12:50)
gabby jz, nematau kiek decibelu pas TEKA  g.gif
Mes renkames tarp tu, lygu buvom nusprende del aeg, bet MB ta kita uzmate  doh.gif Kaip man nepatinka technika rinktis  schmoll.gif

sita
sita

As manau kad AEG tikrai geresnis plius du varikliai. Nors trauka lyg ir kito didesne, bet kiek zinau reiktu issiaiskinti su ta trauka, nes kiekvienas skelbia vis kitaip, tuos rodiklius.
Atsakyti
gatraukiu temoje stilis doh.gif o gal sitas http://www.baltamesk...gartraukis.html g.gif
Atsakyti