Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanita @ 2013 01 09, 14:23)
Dekuj.Kaip tik nete ziuriu kokias Hansa turi  smile.gif Tik apsvieskite mane,jei patikusios plyteles matmenys 20 cm х 40 cm,o musu sienos aukstis,kur klijuoti reikia 50cm,tai reikia klijuoti trys plyteles?Ar geriau ieskoti tokias,kuriu auksti - 25cm,tada reiketu dvieju?

Jūs su baldininku aptarkite kokiame aukštyje klijuoti plyteles, klijuosite prieš ar po baldų sumontavimo ir t.t. Žinoma, galima dydį paderinti prie situacijos, bet galima ir nupjauti dalį plytelės, galima spinteles užleisti ant plytelių ir t.t. Reikia pasitarti su baldininku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 09 sausio 2013 - 14:29
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 09, 13:33)
Gal zinote firma kuri uzsiima?
At tiks paprastas dazytas stiklas, ar butinai turi buti laminuotas?
Vienoje firmoje radome, kur dazo ivairiai stiklus, bet nei laminuoja nei montuoja.

Buvau furnitane, tarp blumu ir grassu siule grass, nes blum jau paseno ir grase oriniai pritraukimai, o blume hidravliniai. Nu as nelabai suprantu skirtumo, bet atseit grass geriau  biggrin.gif
Nepatiko kainos visokiu ideklu i stalcius, ka nepaklausiu 200-300 lt Nesuprantu is kur toklios kainos.  doh.gif  Reikes Ikejoj dar paziureti.

na jei visai nerandate, pamėginkite šituos
Atsakyti
Mes jau turime projekta,kuriame,tarp virsutiniu spinteliu ir stalvirsio,lygiai 50cm.Klijuos pirma plyteles,veliau sumontuos baldus.Pjauti kaip ir gaila toki gabala blush2.gif Bet i mus spinteliu apacia bus imontuoti led lemputes,dar nusileis apie(tiksliai nezinau) ~6cm g.gif Tai gal tie 6cm pasleptu neuzklijuota siena g.gif Ar taip nedaro?Zodziu ateis pirmadieni meistras,kuris darys remonta,reikes aiskintis nes man butent dideliu reikia plyteliu sienai (taip susapnavau,graziai atrode lotuliukas.gif )

Dar nudziugino,kad virtuvei remonta per,mazdaug,savaite padarys (kazkaip greitai labai)o virtuvinis tik po 6 savaiciu bus.Vyras dar prase,neskubekite,geriau po 7 sav... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 09, 14:51)
Mes jau turime projekta,kuriame,tarp virsutiniu spinteliu ir stalvirsio,lygiai 50cm.Klijuos pirma plyteles,veliau sumontuos baldus.Pjauti kaip ir gaila toki gabala  blush2.gif Bet i mus spinteliu apacia bus imontuoti led lemputes,dar nusileis apie(tiksliai nezinau) ~6cm g.gif Tai gal tie 6cm pasleptu neuzklijuota siena  g.gif Ar taip nedaro?Zodziu ateis pirmadieni meistras,kuris darys remonta,reikes aiskintis nes man butent dideliu reikia plyteliu sienai (taip susapnavau,graziai atrode  lotuliukas.gif )

Dar nudziugino,kad virtuvei remonta per,mazdaug,savaite padarys (kazkaip greitai labai)o virtuvinis tik po 6 savaiciu bus.Vyras dar prase,neskubekite,geriau po 7 sav... doh.gif  biggrin.gif

pjaunate 20cm išilgai ir turite 2 plyteles po ~10cm aukščio. nepjautas briaunas klijuojate į matomą pusę, o pjautos pasislepia po spintelėm. turite 50cm + tarpiai - prapjova = ~55mm užklijuotos sienos.
Šiais laikais pjausto viską, nors ir žvaigždutėm, visai nebūtina ieškoti plytelių su tikslumu iki trečio skaičiaus po kablelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 09, 15:58)
pjaunate 20cm išilgai ir turite 2 plyteles po ~10cm aukščio. nepjautas briaunas klijuojate į matomą pusę, o pjautos pasislepia po spintelėm. turite 50cm + tarpiai - prapjova = ~55mm užklijuotos sienos.
Šiais laikais pjausto viską, nors ir žvaigždutėm, visai nebūtina ieškoti plytelių su tikslumu iki trečio skaičiaus po kablelio  4u.gif

Gyveni ir mokaisi 4u.gif Bet tas pjaustymas gerai jei plyteles be rasto g.gif jei su?sunkiai bus priderinti gal?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 09, 15:23)
Dekuj.Kaip tik nete ziuriu kokias Hansa turi  smile.gif

jei rasit kažką gražaus - būkit budrūs. Nes pas juos visos plytelės, kaip jau pati įsitikinau, yra nekondicinės, nepriklausomai nuo to, kas ant etiketės parašyta doh.gif taip, kainos geros, bet primeskit, kad tų plytelių jums reiks kokia 20 % daugiau nei paprastai reiktų jei norėsit turėt normalų ir nepriekaištingą vaizdą mirksiukas.gif Na, nebent iš karto nusipirkę klijuosit, tai tada galit imt mažesnę atsargą, nes tikėtina, kad jei pritrūksit jos dar bus prekyboj. Ir dar žiūrint kas jums tas plytelės dės - jei patys, tada taip, tikiu, kad turėsit kantrybės peržiūrėt ir susirūšiuot visas plyteles, ir nekondicines sudėt ten, kur jos nesimatys arba matysis mažiausiai, nu bet jei meistrai - abejoju, ar jiems užteks kantrybės ieškot kurios čia plytelės yra vieno atspalvio, kurios - kito, ir kurių plytelių matmenys kiek skiriasi. Pas mus dėjo uošvis, bet ir tai, gerai sudėjo praktiškai tik tada, kai aš už nugaros stovėjau ir žiūrėjau kur ką deda doh.gif nes nu daugumai vyrų sunku su spalvom, jau nekalbant apie atspalvius, kurių jie nei mato nei skiria doh.gif o man dabar kiekvieną kart atėjus į vonią akis bado tos nekondicinės plytelės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 09, 15:05)
Gyveni ir mokaisi  4u.gif Bet tas pjaustymas gerai jei plyteles be rasto  g.gif jei su?sunkiai bus priderinti gal?

dažniausiai jie būna simetriniai arba belekokie ir retu atveju taip daryti neišeina. nors rekomenduojama visas plyteles dėti viena kryptimi, bet jei tokia situacija ir jos matysis mažiau nei 10cm - koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 01 09, 15:17)
jei rasit kažką gražaus - būkit budrūs. Nes pas juos visos plytelės, kaip jau pati įsitikinau, yra nekondicinės, nepriklausomai nuo to, kas ant etiketės parašyta  doh.gif

Pritariu, mums buvo tas pats, teko nupirkt papildomai, nors buvo jau pirkta su atsarga, plytelės buvo brangios ir rašė I rūšies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2013 01 09, 15:17)
jei rasit kažką gražaus - būkit budrūs. Nes pas juos visos plytelės, kaip jau pati įsitikinau, yra nekondicinės, nepriklausomai nuo to, kas ant etiketės parašyta  doh.gif taip, kainos geros, bet primeskit, kad tų plytelių jums reiks kokia 20 % daugiau nei paprastai reiktų jei norėsit turėt normalų ir nepriekaištingą vaizdą  mirksiukas.gif Na, nebent iš karto nusipirkę klijuosit, tai tada galit imt mažesnę atsargą, nes tikėtina, kad jei pritrūksit jos dar bus prekyboj. Ir dar žiūrint kas jums tas plytelės dės - jei patys, tada taip, tikiu, kad turėsit kantrybės peržiūrėt ir susirūšiuot visas plyteles, ir nekondicines sudėt ten, kur jos nesimatys arba matysis mažiausiai, nu bet jei meistrai - abejoju, ar jiems užteks kantrybės ieškot kurios čia plytelės yra vieno atspalvio, kurios - kito, ir kurių plytelių matmenys kiek skiriasi. Pas mus dėjo uošvis, bet ir tai, gerai sudėjo praktiškai tik tada, kai aš už nugaros stovėjau  ir žiūrėjau kur ką deda doh.gif nes nu daugumai vyrų sunku su spalvom, jau nekalbant apie atspalvius, kurių jie nei mato nei skiria  doh.gif o man dabar kiekvieną kart atėjus į vonią akis bado tos nekondicinės plytelės  verysad.gif

pritariu - rankiotis ir rūšiuot plyteles taip, kad išsipjaustytų "brokas" - neeilinis darbas. Esu taip daręs doh.gif doh.gif doh.gif
joks meistras taip nedarys, o jei darys, tai kvadratas kainuos 4 ar 5 kart brangiau.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 09, 14:33)
Nepatiko kainos visokiu ideklu i stalcius, ka nepaklausiu 200-300 lt Nesuprantu is kur toklios kainos.  doh.gif  Reikes Ikejoj dar paziureti.

AŠirgi kaip tik žiūrėjau suskirstymų į stalčių ikea, va šiti domina http://www.ikea.com/...ducts/60177265/ tik nerandu išmatavimų, tik pakuotės išmatavimai parašyti. O aš nesuprantu, kaip jie man ten stalčiuj žiūrėsis, ar vieno reiktų, ar dviejų tokių suskirstymų į 75cm stalčių...

Mes irgi plyteles visgi dėsim, ir turbūt prieš baldus, mačiau Kauno senukuose daug plytelių 30x60, tai visai liuks matmenys, pas mus aukštis 60cm nusimato tarp spintukių, tai va po dvi dėtųsi. O ir ilgos labai, tai mažai sudūrimų smile.gif
Atsakyti
Jei klientas pasikviečia mane prieš klijuojant plyteles, tai man geriausiai kai būna viršutinė riba 141 cm, o apatinė riba kelis cm užsidengia apatinėmis spintelėmis. Klijuojant plyteles dar palyginama siena, tada apatinės spintelės geriau prisiglaudžia prie sienos. Viršutinės spintelės nusileidžia iki plytelių viršutinės ribos. Taip galima išvengti plytelių pjaustymo. smile.gif
Atsakyti
gabby_jz,
Ta as irgi ziurejau, man reikia i 60 cm stalciu. Neisivazduoju kiek tokiu vienetu reikes. g.gif
O dar butinai pirksiu http://www.ikea.com/...0416/#/00240415 lekstems sudeti. Blum panasus kainuoja virs 200lt ir nesamoningai atrodo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 09, 15:51)
na jei visai nerandate, pamėginkite šituos

Aciu issiunciau paskaiciuoti i keleta firmu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 09 sausio 2013 - 17:16