Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(wspring @ 2012 12 17, 19:00)
Ir man ta pati problema, pasikeitėme kompa, parsisiunčiau Alno programą ir nebeišsaugo projektukų  verysad.gif . Na dabar su pieštuku ir milimetriniu popieriu darbuojuosi.

As atsidarau programa alno, paskui file open ir pasirenku savo jau suprojektuota failiuka. Nezinau ar aiskiai paaiskinau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, sestadieni jau turesiu savo virtuve thumbup.gif liko tik plyteles nusipirkti sienelei, bet ir vel galvos skausmas. Dabar mastau, gal visdelto ant sieneles labiau tiktu blizgios plyteles, sakau gal valytusi lengviau nei kokios matines, ka manot? Ar kaip tik del to kad baldai blizgus, gali blizgios plyteles netikt? g.gif nu niekaip neapsisprendziu sad.gif
Atsakyti

QUOTE(_s-i-r-d-u-t-e_ @ 2012 12 18, 00:10)
Sveiki, sestadieni jau turesiu savo virtuve  thumbup.gif liko tik plyteles nusipirkti sienelei, bet ir vel galvos skausmas. Dabar mastau, gal visdelto ant sieneles labiau tiktu blizgios plyteles, sakau gal valytusi lengviau nei kokios matines, ka manot? Ar kaip tik del to kad baldai blizgus, gali blizgios plyteles netikt?  g.gif nu niekaip neapsisprendziu sad.gif

Kadangi virtuvės dar neturiu, tai mano nuomonės galit nepaisyt 4u.gif Bet man atrodo, kad blizgios tikrai tiktų smile.gif

Pati mąstau apie blizgias 60x60 plyteles. Gal kurios klijavot tokias? Ar geriau apie mažesnes galvot?
Atsakyti
quote=nepavyzdinga,2012 12 17, 21:01]
Kiek girdėjau medis netinkamas grindiniam šildymui apart jūsų minėto brangaus parketo.
O kamštinės grindys man tiesiog negražu... bet jos šiltesnės tikrai.
[/quote]
Mum irgi pati kamštinė danga ne itin akį traukia, bet suradom tokį variantą, firmos Egger, Laneo kamštinę dangą su laminato imitacijos viršutiniu sluoksniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 12:28)

gražaus bendravimo  4u.gif

Akvilyte, kur dar tokio grožio, kaip vedamojo nuotraukoje galima pasidairyt?
Blin kaip norėčiau tokios virtuvės .... nu man žiauriai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 18, 10:01)
Blin kaip norėčiau tokios virtuvės .... nu man žiauriai graži  4u.gif

Kažką panašaus mačiau ekspozicijoj salone Artis Kaune, antrame aukšte tiesiai prieš eskalatorių. Ten panašus, tik spalva ryškiai ciklameninė, bet tokia aptakių užapvalintų formų komplektas. Ir kaina graži uždėta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 18, 09:01)
Blin kaip norėčiau tokios virtuvės .... nu man žiauriai graži  4u.gif

oi zinok neisivaizduoju.. ivedziau i googla zodi virtuve ir paemiau pirma graziausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 18, 09:44)
oi zinok neisivaizduoju.. ivedziau i googla zodi virtuve ir paemiau pirma graziausia  biggrin.gif

nu ir pataikyk tu man taip doh.gif dabar žinau kokios virtuvės noriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2012 12 18, 09:37)
Kažką panašaus mačiau ekspozicijoj salone Artis Kaune, antrame aukšte tiesiai prieš eskalatorių. Ten panašus, tik spalva ryškiai ciklameninė, bet tokia aptakių užapvalintų formų komplektas. Ir kaina graži uždėta  biggrin.gif

čia kur Savanoriuose? keista, buvau ten, neužmačiau, reiks dar nuvaryti.
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 18 gruodžio 2012 - 09:53
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 18, 10:52)
čia kur Savanoriuose? keista, buvau ten, neužmačiau, reiks dar nuvaryti.
Ačiū  4u.gif  4u.gif

Savanoriuose 4u.gif bet gal čia tik mano akiai panašus komplektas biggrin.gif Bet pamačius paveiksliuką iškarto pamačiau matytą virtuvę. Salono pavadinimo nežinau, bet tik pakilus eskalatoriumi tiesiai eiti į saloną, jame visokių baldų yra, lovų, spintų, dar kažko, o pačioj gilumoj stovi gražuolis komplektas už 25 tūkst. iš ekspozicijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 18, 09:44)
oi zinok neisivaizduoju.. ivedziau i googla zodi virtuve ir paemiau pirma graziausia  biggrin.gif

atkasiau, Čekų produktas, yra atstovas Lietuvoje
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2012 12 18, 09:55)
Savanoriuose  4u.gif bet gal čia tik mano akiai panašus komplektas  biggrin.gif Bet pamačius paveiksliuką iškarto pamačiau matytą virtuvę. Salono pavadinimo nežinau, bet tik pakilus eskalatoriumi tiesiai eiti į saloną, jame visokių baldų yra, lovų, spintų, dar kažko, o pačioj gilumoj stovi gražuolis komplektas už 25 tūkst. iš ekspozicijos biggrin.gif

na 25t. - čia žiūrint kiek jos ir kas viduje, koks stalviršis. Už lakuotą/lenktą MDF nėra super daug. Įtariu jog individualus sprendimas labai laisvai gali daugintis iš 2 ar net daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2012 12 18, 08:41)
Mum irgi pati kamštinė danga ne itin akį traukia, bet suradom tokį variantą, firmos  Egger, Laneo kamštinę dangą su laminato imitacijos viršutiniu sluoksniu

Va čia variantas, tik kaži kaip tas sluoksnis viršutinis įtakoja šilumos pralaidumą g.gif Ir ar iš vis jos tinkamos grindiniam šildymui, ir ar atsparios, nes visgi virtuvėje eismas gana didelis, ir vandens pasilieja ir pan.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavyzdinga: 18 gruodžio 2012 - 11:12
Rim 4u.gif zvalgysimes ir mes baltos technikos. Su orkaitem ziu problemu nebus, tik kaitlentes galvos skausmas... Man atrodo, kad jos turetu but tos pacios spalvos, o MB sako, o kas cia tokio jei kaitlente juoda bus doh.gif vyriska logika . Kazkaip nesiziuri man toks variantas schmoll.gif
QUOTE(mozelė @ 2012 12 17, 18:12)
Beje, (nežinau, ar vietoj ir laiku klausiu) man labai rūpi išgirsti nuomonių apie grindų dangą virtuvėje. Ką patartumėt: plyteles ar medį? Turėsim grindinį šildymą.

pas mus sildymas ne grindinis ( tokio ne uz ka nenoreciau ), virtuveje bus uosio masyvas. Bus matyt kaip seksis cool.gif

Aisku kartosiuos dabar, bet .... kokias plautuves renkates, na kokio materiolo???
Atsakyti