Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Mane jau beveik atkalbejo nuo HPL doh.gif

Dabar pradejau dometis stiklu
Patinka arba be nieko, arba minimaliai kaip cia
user posted image
user posted image
user posted image
Tit dar nesidomejau kiek toks grozis kainuoja. Gal zinote kur Vilniuje geriausiai kreiptys del kainos?
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 01 08, 22:21)
sienas gavome toki palikima, diedas niekaip nepasirase kapitaliniam ju perdarymui,nes i nama ilekeme uraganu

O man visai tinka tos sienos prie tokios klasikinės virtuvės, dar toki0 pat mėlynumo užuolaidas, staltiesę ant stalo, krepšeliams įdėklus ir liuks thumbup.gif - stilius išlaikytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 08 sausio 2013 - 23:02
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 20:45)
Ar aš neturiu teisės žinot???? Iš akies ar ne iš akies, juk galima paminėt, kad skaičiuokit ne tik plokštę, bet ir kitus dalykus????   

visiskai sutinku smile.gif jie privalo pasakyti viska arba surasyti i samata. kai pirma karta dariausi baldus - oi senokai jau - tai pasiraseme preliminaria sutarti ir joje numatyta buvo, kad pries gaminant firma pateiks detalius paskaiciavimus . aciu Visagaliui, kad firma sutikon pasirasyti tokia sutarti smile.gif dabar gali buti blogiau - sakyk: eik moterie eik sau... bet jeigi visi reikalautui, bebutu kas galetu varineti klientus
bet laiku detaliu nepateike. tada as sutartimis pries nosi pamojavau - pateike. bet tada nedaug tu baldeliu buvo , o dabar nusimato visas butas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 07, 23:02)
gera kaitlentė Elektrolux su ketaus grotelėmis apie 500 Lt. 

sudomino ax.gif as kol kas dar neradau dujines kaitlentes (o ieskau, zvalgausi el parduot) geros uz tokia suma sad.gif ar cia apie elektrine kalba eina? jeigu visgi dujine, prasyciau konkretesniu pvz man pasufleuoti, butau dekinga
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2013 01 07, 23:30)

kaitlente Zanussi indukcine 900 su akcija, 
Mano virtuve  ax.gif

pigiau nei 1000 dar neaptikau - na matyt kalediens iskeltos dar kainos

o siaip virtuve super smile.gif sekmes joje seiminikaujant ir te tarnauja ilgai
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 08, 16:52)
Google radau kazdas jau rase apie ta HPL
Hpl gali buti ir 0.6 ir 0.7mm,bet kaip minejau,jo nei baldzius,juo labiau pats negali uzsiklijuot.tik tokiose firmose gali tai padaryt kaip pvz Termopalas,kas dar hpl prekiauja.praguglinkit kaip jis turi buti paruosiamas

tikrai pats hpl namie neužsiklijuosi Mes tą sienelę užsisakinėjom Esmakse. Padarė nepriekaištingai

Jūs ne taip mane supratot 4u.gif Aš kalbėjau ne apie plėvelės klijavimą ant plokštės, o jau pačios plokštės priklijavimą ant sienos smile.gif
Bet mes jos irgi turbūt nedėsim.

Kaitlentę tai mes žiūrinėjomės irgi maždaug už 500lt. Norėjau minimalistinės ir su ketum, tai labiausiai patiko http://alphashop.lt/...akt-414-nb.html arba http://www.baltamesk...-kaitlente.html
Bet uošviai neprisiruošė pasidaryt remonto ir atidavė savo tokią http://www.merlonda....;category_id=42
Tai dabar suku galvą, ar kriauklę jamt akmens masės, ar skardinę, nes kaitlentė veidrodinė blink.gif Planavom imt rusvą akmens masės, bet dabar nelabai tiks. Jaučiu metalinę jamsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 09 sausio 2013 - 08:19
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 08, 21:44)
Mane jau beveik atkalbejo nuo HPL  doh.gif 

Dabar pradejau dometis stiklu

Tit dar nesidomejau kiek toks grozis kainuoja. Gal zinote kur Vilniuje geriausiai kreiptys del kainos?

dar pasidomėkite būna pats stiklas išraižytas ar kažkaip sušiauštas įvairiais ornamentais. tokį stiklą apšvietus LED juostele iš kanto - tas piešinys pradeda šviesti thumbup.gif
nu al'a taip
o dar jei LED'us sudėti spalvotus, piešinys gali būti labai įvairių atspalvių ir nuotaikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 09 sausio 2013 - 09:17
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 09, 10:14)
dar pasidomėkite būna pats stiklas išraižytas ar kažkaip sušiauštas įvairiais ornamentais. tokį stiklą apšvietus LED juostele iš kanto - tas piešinys pradeda šviesti  thumbup.gif
nu al'a taip
o dar jei LED'us sudėti spalvotus, piešinys gali būti labai įvairių atspalvių ir nuotaikų

Gal zinote firma kuri uzsiima?
At tiks paprastas dazytas stiklas, ar butinai turi buti laminuotas?
Vienoje firmoje radome, kur dazo ivairiai stiklus, bet nei laminuoja nei montuoja.

Buvau furnitane, tarp blumu ir grassu siule grass, nes blum jau paseno ir grase oriniai pritraukimai, o blume hidravliniai. Nu as nelabai suprantu skirtumo, bet atseit grass geriau biggrin.gif
Nepatiko kainos visokiu ideklu i stalcius, ka nepaklausiu 200-300 lt Nesuprantu is kur toklios kainos. doh.gif Reikes Ikejoj dar paziureti.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 01 08, 23:01)
visiskai sutinku smile.gif jie privalo pasakyti viska arba surasyti i samata. kai pirma karta dariausi baldus - oi senokai jau - tai pasiraseme preliminaria sutarti ir joje numatyta buvo, kad pries gaminant firma pateiks detalius paskaiciavimus . aciu Visagaliui, kad firma sutikon pasirasyti tokia sutarti smile.gif dabar gali buti blogiau - sakyk: eik moterie eik sau... bet jeigi visi reikalautui, bebutu kas galetu varineti klientus
bet laiku detaliu nepateike. tada as sutartimis pries nosi pamojavau - pateike. bet tada nedaug tu baldeliu buvo , o dabar nusimato visas butas smile.gif

Baldų gamintojai parduoda BALDĄ. Jei jums reikalinga sąskaitą, tai joje bus įrašyti du žodžiai "virtuvės baldai". Iš ko ir kaip jie pagaminti aptariama detalizacijoje (sutarties dalis) kurią Jūs pasirašote, prieš gaminat baldus. Tačiau tikrai Jūs nesužinosite kiek kainuoja plokštė, lankstas ar rankenėlė, nes tai baldininkų ir jų tiekėjų verslo reikalai. Kaip Jūs nesužinosite Maksimoje už kiek ji perka morkas iš ūkininko A.S., nes tai jų verslo reikalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 09 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(Bryana @ 2013 01 08, 15:12)
http://www.part.lt/p...4f538ccb123.JPG

sveiki,
nzn ar pavyko man ikelti foto savo virtuves smile.gif  noriu pasirodyti,bendravau cia jau senai sitam forume,tik vis nedabaigta virtuve buvo ir dabar dar orkaites truksta smile.gif  laukiu komentaru 4u.gif  labai neispeikit ax.gif

Sauni virtuve ! Ypac virsutiniu spinteliu ispildymas patiko thumbup.gif Sakykit, o koks pas jus atstumas nuo virtuvinio iki valgomojo stalo ?
Atsakyti
Kur Vilniuje didesnis pasirinkimas plyteliu?Ir kur pigiau? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 09, 14:03)
Kur Vilniuje didesnis pasirinkimas plyteliu?Ir kur pigiau?  rolleyes.gif
Hansa plytelių turgus, Dvarčionyse - firminė pard., Senukai.
Atsakyti
Dekuj.Kaip tik nete ziuriu kokias Hansa turi smile.gif Tik apsvieskite mane,jei patikusios plyteles matmenys 20 cm х 40 cm,o musu sienos aukstis,kur klijuoti reikia 50cm,tai reikia klijuoti trys plyteles?Ar geriau ieskoti tokias,kuriu auksti - 25cm,tada reiketu dvieju?
Atsakyti