Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(nepavyzdinga @ 2013 01 08, 01:04)
Mačiau šitą, ir man gražu, bet vyras su tokia spalva ir iš namų išvis lotuliukas.gif
Gal labiau linkstu į tai kad kaitlentė įsilietų į vaizdą ant šviesaus stalviršio ax.gif Tik kaži kaip dar ir kriauklę pavyks priderint ax.gif

Tai darykit koki corian'a ar pan. - kriaukle bus 100% tokios pacios spalvos kaip ir stalvirsis... Tik kad pinigu tai kainuoja, bet kai tiek svarbu dizainas, pinigai eina i antra plana...
Atsakyti
Ne nu pakvaršinsiu dar visiem galvas biggrin.gif Pasiskambinau į Termopalą pasitikslint dėl HPL, nes kažkaip pažiūrėjau vakar, kad kvadratas apie 60lt, tai pigiai pasirodė. Dabar skambinu ir klausiu, po kiek parduoda, ir kaip tvirtinamas, jei patiem susimontuot. Tai mergička pas kažką iš gamybos pasiklausė, sako - tiesio klijuojama ant sienos blink.gif Tai tipoooo, nei profiliai nebūtini?..... Nes vyras rankas turi, tokį daiktą, manau, tikrai sumontuotų, tai patys nusipirktume.

O dėl plokštės, na 600lt gal ir nėa didelis pinigai, bet čia keli šimtai, sienelei keli šimtai, ir jau žiūrėk - ko geriau atsisakyt biggrin.gif Nes viskam neužtenka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

APie Kronospan blogų atsiliepimų nebus?
Kažkaip galėjau ir į Trukmę vakar užsukt, nes dabar žiūriu internete, yra lyg nieko pilkšvų plokščių, kiba tiek apvažinėjus jamt nematytas gyvai lotuliukas.gif

Nes dar pagalvojau, kad brangs dar labiau, nes spinta ūkinė mūsų juk matysis nemažai - šaldikas neįmontuojamas, lentyna dar bus atvira, tai tikrai norisi ten dėl tas pačias plokštes kaip fasadam, o abejoju, kad baldininkas ten ir skaičiavo Cleaf.
Atsakyti
Ačiū, labai už pasisakymus 4u.gif
Vakar bandėm skaičiuotis, bet taip iš internetinių parduotuvių kainų, pirmų pasitaikiusių, tai šiek tiek daug priskaičiavom, bet kaip matau, galima ir pigiau prasisukti...
Būčiau labai dėkinga, jei mesteltumėt į a.ž. kontaktus baldininkų, kurie virtuvės baldais užsiima ir ne tik... nes pas privačius darytisa išeina pigiau...
Planuojame Vilniuje įsigyti butą, todėl nelabai žinotume į ką kreiptis, kur ieškoti, tai baldininkų kontaktai tikrai praverstų wub.gif
Atsakyti
gabby jz,
Kaip suprantu Jums kaina labai aktualu, tad kam Jums ta HPL sienelė ir kam Jūs renkatės tik iš brangių plokščių. Jei norite būtinai šių brangių medžiagų, tai ir bus kur kas brangiau. Aš Jums parodyčiau dešimt pvz. skirtingų gamintojų plokščių kur kaina skirtųsi dvigubai ir Jūs neatskirtumėte kur čia lenkiška, kur vokiška, kur austriška. Rinkitės lenkišką plokštę, klijuokite plyteles (beje man daug gražiau ir rimčiau negu tas HPL) ir bus pigiau, bet tikrai nebus niekuo blogiau. Bus nauja, šviesu, gražu ir tik džiaugsitės, kad nepermokėjote.  smile.gif Rekomenduoju pvz. Phleiderer dviejų spalvų kombinacija, kiek perpratau Jūsų skonį, turėtų jums patikti. Viršus - Legno šviesi, apačia - Legno tabakas. Raštą reiktų daryti horizontaliai. Faktūra L, čia grublėta, kaip jums patinka.  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 08 sausio 2013 - 13:01
QUOTE(gitulia @ 2013 01 07, 23:37)
Nedarydama labai prabangiai, bet kokybiskai, i 9 kv.m. virtuve i 18 000 - 20 000 lt isitekciau ko gero, jei viska nuo nulio ir su imontuojama technika (saldytuvas, indaplove...) (pries keleta metu panasiai gal taip ir tilpau i savo 9 kv m.).

Mes planuojamės 20 tūkst. vien tik virtuvės įrangą nuo nulio: butinė technika, grindų danga, virtuvinis, plyteles, sienos dekoras, gal dar ir šviestuvam užteks biggrin.gif bet butinę technika mano ne iš pigųjų doh.gif Pusė sumos skirta būtent buitinei technikai
Atsakyti
O Kronospan brangu? g.gif Lyg panašiai, kaip Pfleiderer.... Nu taip, noris pigiau prasisukt, bet kad bent kažkiek į viziją būtų panašu, o lenkų nieko neradau tinkamo. Imsiu nemačius gyvai Kronospan lotuliukas.gif Gili tekstūra, pilkšva, gal labai nesiskirs nuo pavyzdžio internete ir nebus labai negraži lotuliukas.gif Bent jau korpusai bus vienodi.

O mes vakar su vyru bandėm skaičiuot, kiek mum viso buto remontas atsieis (aišku smulkmenų tai dar dauuuuu trūksta, na bet remontai ir įrengimas baigti). Tai apie 25t. lyg atsieis. Virtuvei tai maždaug apie 3,5t. technika (a, šaldiką tai turėjom jau, kol kas nekeisim), apie 3.5 baldai, remontus darėm savom jėgom. Bet mūsų tik 6,5kv.m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 08 sausio 2013 - 12:46
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 08, 12:41)
O Kronospan brangu?  g.gif  Lyg panašiai, kaip Pfleiderer.... Nu taip, noris pigiau prasisukt, bet kad bent kažkiek į viziją būtų panašu, o lenkų nieko neradau tinkamo. Imsiu nemačius gyvai Kronospan  lotuliukas.gif  Gili tekstūra, pilkšva, gal labai nesiskirs nuo pavyzdžio internete ir nebus labai negraži  lotuliukas.gif  Bent jau korpusai bus vienodi.

O mes vakar su vyru bandėm skaičiuot, kiek mum viso buto remontas atsieis (aišku smulkmenų tai dar dauuuuu trūksta, na bet remontai ir įrengimas baigti). Tai apie 25t. lyg atsieis. Virtuvei tai maždaug apie 3,5t. technika (a, šaldiką tai turėjom jau, kol kas nekeisim), apie 3.5 baldai, remontus darėm savom jėgom. Bet mūsų tik 6,5kv.m.
Nemačiūsi tikrai neimkite. schmoll.gif
Atsakyti
Surizikuosiu biggrin.gif Beveik nusprendžiau. Nes jau atsibodo tie svarstymai, nemiegojimas naktim ir atidėjimas suderinimo galutinio su baldininku. Norėčiau likt prie cleaf, bet pats sakėt - iš jos korpusą daryt būtų tikrai neprotinga. O kai toks projektas - korpusas vienoj vietoj labai matysis. Taip kad vsio, bye bye cleaf biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 08 sausio 2013 - 12:52
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 08, 13:52)
Surizikuosiu biggrin.gif Beveik nusprendžiau. Nes jau atsibodo tie svarstymai, nemiegojimas naktim ir atidėjimas suderinimo galutinio su baldininku. Norėčiau likt prie cleaf, bet pats sakėt - iš jos korpusą daryt būtų tikrai neprotinga. O kai toks projektas - korpusas vienoj vietoj labai matysis. Taip kad vsio, bye bye cleaf biggrin.gif

O tai toj vietoj kur matysis korpusas, ne Cleaf plokštė? Nes pas mane irgi bus prie šaldytuvo plokštė didelė, bet net minties negali būti, kad bus kitokia, negu fasadai schmoll.gif
Atsakyti
Nebent nesusišnekėjom su baldininku, bet šiandien specialiai ir klausiau, ar nišoj tada skaičiavot cleaf, ar lenkišką. Tai sakė lyg lenkišką. Nes aš taip ir buvau numačius - jei skaičiavo jau su cleaf ir jei dar daugiau nepadidės galutinė suma - tiek to, liksiu prie jos... Pas mus irgi šaldikas ten. Nu ***** dar kartą paskusiu, gal nesusišnekėjom g.gif

Nu va, sakė ne vietoj dabar, bet lyg lenkiška bus skaičiuota...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 08 sausio 2013 - 13:06
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 08, 14:46)
Nemačiūsi tikrai neimkite.  schmoll.gif
drinks_cheers.gif
Ta pati norejau parasyt.Gal pas jus mieste yra kokia baldu firma,uzeikyt paziurekyt pavyzdziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 08 sausio 2013 - 13:07
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 07, 15:47)
Jei fasadai dviejų spalvų, o korpusas iš trečios spalvos, tai tikrai truputi makalynė. Viena didelė baldus gaminti firma (neminėsiu pavadinimo) klientams siūlo tik dvi korpuso spalvas: balta ir pilka. Jei nėra jokių atvirų lentynų tos korpuso spalvos beveik nesimato, bet... visgi matosi viršutinių spintelių apačia ir man asmeniškai tai negražu Tad aš, jei yra tikslas daryti korpusą iš pigesnės plokštės, apatinių spintelių korpusus darau iš pigesnės vienspalvės (dažniausiai kremas - gelsva), o viršutines spinteles visas iš fasado spalvos plokštės. Čia aktualu tada kai virtuvė didelė ir gaminant korpusus iš pigesnės plokštės kažkas susitaupys. Jeigu virtuvė maža susitaupo mažai, tad korpuso iš skirtingos spalvos daryti neverta. Kita vertus daryti korpusą iš Cleef būtų švaistymasis.
Cleef yra viena brangiausių plokščių. Čia Jums koją pakišo stereotipas apie itališkas prekes. Baldų pramonėje, kaip ir kitose dizaino srityse, italai diktuoja madas visam pasauliui. Cleef plokštės kai kurioms spalvoms yra skirtingos pusės: vidinė ir išorinė. Nors tekstūra ir ta pati, bet faktūra skirtinga. Tokio dalyko nesu matęs nei pas vieną kitą gamintoją. Cleef turi briaunas savo spalvoms. Tais atvejais kai man teko susidurti su Cleef, prie pasirinktos spalvos buvo tik 1 mm briauna. Man asmeniškai tai negražu.
Per paskutinius kelis metus ir lenkų gamintojai labai praplėtė savo spalvyna, pasikeitė ir plokštės faktūra, vis mažiau spalvų turinčių tą pigų plastikinį blizgesį, o kaina vis dar mažesnė. Yra iš ko rinktis.

O as dabar pergyvenu kad pas mane pilka apacia virsutiniu spinteliu matuosi(korpusas pilkas Kronopolo).Geriau butu Desimtukas nerases,nebuciau kreipus demesio.Dureles is Termopalo blizgi kakavine plokste.Ir likuciu dideli lapa turim,nes uzsakinejom patis(vyras pats virtuve montavo).Apacia tamsi Eggerio venge mali(kaskas tai tokio)
Atsakyti