Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(nepavyzdinga @ 2013 01 06, 22:26)
Na čia nuotraukose abi virtuvės pusės,jos bus lygiagrečiai viena prieš kitą. O tarpas tarp jų 120cm. Na nežinau ar aš čia suprantamiau ax.gif
O ačiū labai už patirtį, man sunku įsivaizduot į brėžinį pažiūrėjus doh.gif
Papildyta:
O dar, noriu baltos kaitlentės, tai ant kokio stalviršio gražiau tokia žiūrisi? g.gif  Gal kas kokių pvz internete matėt? Man kažkaip nesiseka rast blush2.gif

ale viskas paprasta.........

balta kaitlente
Atsakyti
Sveiki,as cia truputi su tokiu klausimu biggrin.gif baigia jau man montuoti virtuves baldus.apacioje yra stalciai,o virsuje spintutes.gal galit pasidalint kas is patirties,kaip patogiau isdelioti daiktus.pvz maisto produktus i stalcius,o indus i spintutes,ar atvirksciai blush2.gif aciu pasisakiusiems 4u.gif
Atsakyti
O aš irgi dar su klausimu.

Jei balduose dvi spalvos, o korpusui rinkotės pigesnę plokštę (na žodžiu kitokią, nei fasadams), kaip derinate tą korpuso spalvą?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 07, 11:23)
O aš irgi dar su klausimu.

Jei balduose dvi spalvos, o korpusui rinkotės pigesnę plokštę (na žodžiu kitokią, nei fasadams), kaip derinate tą korpuso spalvą?

Manau čia jau grynai skonio reikalas, jeigu pvz. fasadai šviesūs, tai ar norite, kad pro plyšiukus aplink visas dureles, stalčius, matytųsi tamsi spalva ir bus tarsi aprėminimas ar norite, kad viskas būtų vientisa, tada reikėtų rinktis šviesų korpusą. Aš taip galvoju blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2013 01 07, 11:18)
Sveiki,as cia truputi su tokiu klausimu  biggrin.gif baigia jau man montuoti virtuves baldus.apacioje yra stalciai,o virsuje spintutes.gal galit pasidalint kas is patirties,kaip patogiau isdelioti daiktus.pvz maisto produktus i stalcius,o indus i spintutes,ar atvirksciai  blush2.gif aciu pasisakiusiems  4u.gif

Kažin ar toks skirstymas turėtų būti, kad viršuje viena, apačioje kita g.gif Pvz. lėkštės, puodeliai gal viršuje patogiau, bet puodus į viršų dėti, kažkaip nelabai. Dar galvokit taip - ar norėsit, kad vaikai patys pasiektų pasiimti puodelį ar lėkštę, ar kaip tik to nenorėsit ir tada kelsit visus dūžtančius indus aukštyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 07 sausio 2013 - 10:41
Tai vat o kai dvi fasado spalvos?.... Ir korpusam dvi imt?..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 06, 22:14)
ale viskas paprasta.........

balta kaitlente

Na aš šitame jūsų viskas paprasta jokių pvz kaip bendram vaizde atrodo kaitlentė nematau, matau tik pavienes baltas kaitlentes
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2013 01 07, 12:39)
Na aš šitame jūsų viskas paprasta jokių pvz kaip bendram vaizde atrodo kaitlentė nematau, matau tik pavienes baltas kaitlentes

man rodos priklausomai nuo kaitlentės atspalvio g.gif Aš mačiau natūroj savo išrinktą Bosch kaitlentę, tai ji ne balta, o pilkšva, tai turbūt stalviršį imsiu kuo artimesne tam atspalviui, tik neįsivaizduoju ar gausiu tokios spalvos plautuvę biggrin.gif jeigu negausiu, teks dėt plieninę smile.gif Savo virtuvės vizijoj matau, kad kaitlentė susilietų su stalviršiu, kiti kaip tik daro atvirkščiai, kad kontrastuotu smile.gif
Atsakyti
Asmeniskai man visai gerai atrodo:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 07, 10:54)
Tai vat o kai dvi fasado spalvos?.... Ir korpusam dvi imt?.....  blush2.gif

Jei fasadai dviejų spalvų, o korpusas iš trečios spalvos, tai tikrai truputi makalynė. Viena didelė baldus gaminti firma (neminėsiu pavadinimo) klientams siūlo tik dvi korpuso spalvas: balta ir pilka. Jei nėra jokių atvirų lentynų tos korpuso spalvos beveik nesimato, bet... visgi matosi viršutinių spintelių apačia ir man asmeniškai tai negražu Tad aš, jei yra tikslas daryti korpusą iš pigesnės plokštės, apatinių spintelių korpusus darau iš pigesnės vienspalvės (dažniausiai kremas - gelsva), o viršutines spinteles visas iš fasado spalvos plokštės. Čia aktualu tada kai virtuvė didelė ir gaminant korpusus iš pigesnės plokštės kažkas susitaupys. Jeigu virtuvė maža susitaupo mažai, tad korpuso iš skirtingos spalvos daryti neverta. Kita vertus daryti korpusą iš Cleef būtų švaistymasis.
Cleef yra viena brangiausių plokščių. Čia Jums koją pakišo stereotipas apie itališkas prekes. Baldų pramonėje, kaip ir kitose dizaino srityse, italai diktuoja madas visam pasauliui. Cleef plokštės kai kurioms spalvoms yra skirtingos pusės: vidinė ir išorinė. Nors tekstūra ir ta pati, bet faktūra skirtinga. Tokio dalyko nesu matęs nei pas vieną kitą gamintoją. Cleef turi briaunas savo spalvoms. Tais atvejais kai man teko susidurti su Cleef, prie pasirinktos spalvos buvo tik 1 mm briauna. Man asmeniškai tai negražu.
Per paskutinius kelis metus ir lenkų gamintojai labai praplėtė savo spalvyna, pasikeitė ir plokštės faktūra, vis mažiau spalvų turinčių tą pigų plastikinį blizgesį, o kaina vis dar mažesnė. Yra iš ko rinktis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 07 sausio 2013 - 13:55
Sakykyte, koks atstumas nuo virtuves iki valgomojo stalo butu optimalus ? Na , kad nekliut pastoviai uz stalo.. Ar pakanka 600 mm ?
Atsakyti
Sveikutės.

Gal kuri jau įsirenginėjote 9 m2 virtuvę ir galite pasakyti apytikslią kainą (virtuvę reiktų įrengti nuo grindų, sienų iki virtuvinio su įmontuota technika, t.y. orkaite, kaitlente, indaplove, mikrabange)?

Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 01 07, 20:52)
Sveikutės.

Gal kuri jau įsirenginėjote 9 m2 virtuvę ir galite pasakyti apytikslią kainą (virtuvę reiktų įrengti nuo grindų, sienų iki virtuvinio su įmontuota technika, t.y. orkaite, kaitlente, indaplove, mikrabange)?

Na, kažin. Ar jūs pirksit plyteles už 20 lt ar 200 lt uz kv.m. Virtuvinis bus medžio masyvas, mdf, ar Lmdp, įmontuojama irgi. Vien gartraukį galit imti už 500, o galit už 4500. Šviestuviukai gali būt kokie po 20, o gal su swarovskiais po 200. Tai kas dabar jums pasakys. Galit patys maždaug pasiskaičiuot, kiek žadat skirti ir ką galit už tą sumą sau leisti. 4u.gif
Atsakyti