Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(apelsinka:) @ 2013 01 05, 23:48)
O as jau buvau apsisprendzius, kad sienele taip spinteliu bus tokia pat kaip stalvirsis. Tai cia ir yra HPL? Man minejo salone kad negalima jos trinti, bet as nelabai supratau, kodel stalvirsi galimna tinti, o ta sienele ne ar ji is kitokios medziagos nei stalvirsis?
baltasakne, o kokios pas jus spalvos? Mes planavom is sviesesniu ka nors.
O koki LMDP patarsit? Noreciau dramblio kaulo spalvos, bet dabar nezinau ir blizgi ar matine geriau? Kurio prieziura lengvesne?

Pas mus dramblio kaulo spalva. Nei gamintojo, nei tikslaus pavadinimo nebepasakysiu.. Paprastai sienele darosi ne is tokios pat medziagos kaip stalvirsis, tik spalva tokia pat imasi. Stalvirsis juk storas, o ir manau gautusi labai brangiai.
Atsakyti
HPL - yra specialus laminatas, kuris laminuojamas naudojant auksta slegi ir pan.
Todel kaina ir didele... Realiai turetu buti daugmaz panasiai kaip stalvirsio. Tik gali buti brangiau del to, kad salyginai mazi kiekiai...
Atsakyti
Sveiki, jau anksčiau esu dėjusi savo įsivaizduojamos virtuvės projektėlį, mintys pakrypo visai kitur, padariau kitaip, tik nežinau ar geriau, gal turėsit pastabų. Šiaip man šis variantas patinka, nes vietos pasidėjimui sočiai, viskas uždara, gražu, nesimėto daiktai tai šen tai ten, tik abejoju dėl vieno, tarp to spintelių bloko ir spintelių prie lango 1.2m. ar užteks ir bus patogu?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 06, 11:44)
ateinu del plautuves pasitarti  g.gif

Stalvirsis bus alyvuotas medis, fasadaai - beveik balti. Technika - kaitlenet juoda, orkaite pilka/juoda. Kaip cia neprasaut su bendru vaizdu ir tinkamai pasirinkti plautuve? Kazkaip man atrodo, kad tiesiog plienine plautuve ziuretusi graziau, o va kaip atrodytu akmens mase?

jei akmens mases, tai svarstom apie sita forma ir spalva (akmens pilka) plautuve

O va jei plienine, tai mums tinkamas dydis butu tik apvalios, o tokios formos baiminuosi, nzn ar pagristai  g.gif
kaip manot?

Jau 6metai naudojames Franke apvalia metaline kriaukle. Tik pas mus ji su gruobletu pavirsiumi, nelygi. Jokiu problemu. Pilk, dek ka nori. Isvaizda kaip naujos. O kokios pas jus virtuves rankeneles, koki krana planuojate deti? Cromas,sendinas zalvaris ir kt. Pagal tai dar derinkite.

Papildyta:
[quote=nepavyzdinga,2013 01 06, 17:02]
Sveiki, jau anksčiau esu dėjusi savo įsivaizduojamos virtuvės projektėlį, mintys pakrypo visai kitur, padariau kitaip, tik nežinau ar geriau, gal turėsit pastabų. Šiaip man šis variantas patinka, nes vietos pasidėjimui sočiai, viskas uždara, gražu, nesimėto daiktai tai šen tai ten, tik abejoju dėl vieno, tarp to spintelių bloko ir spintelių prie lango 1.2m. ar užteks ir bus patogu?

Kam tiek daug stalciuku mazu. Daryciau viena siauresni irankiams, o po apaci du vienodi. Kitaip nepadesite ne puodo.

Kitame spinteliu bloke nera simetriskumo. Skiriasi virsutiniu spinteliu lygiai, orkaites aukstis.
Atsakyti
O kairiausios spintukės duris (pirmam paveiksliuke) daryčiau atidaromas į sienos pusę ax.gif Kažkaip man asmeniškai nepatogu būtų atidarinėt duris nuo sienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 sausio 2013 - 16:31
QUOTE(Grikute @ 2013 01 06, 16:10)
Kam tiek daug stalciuku mazu. Daryciau viena siauresni irankiams, o po apaci du vienodi. Kitaip nepadesite ne puodo.

Kitame spinteliu bloke nera simetriskumo. Skiriasi virsutiniu spinteliu lygiai, orkaites aukstis.

Todėl kad dar nei stalčių kiekio, nei dydžio nei spintelių skaičiaus nei jų išplanavimo nenumačiau, dabar svarbiausia pats išdėstymas ir kur kriauklė, dėl vamzdžio, kaitlentė dėl ventiliacijos. Taipogi programoj ne viską randu ko noriu, ne visi man išmatavimai tinka, todėl ne viską galiu padaryt. Ten dar kažkur tam bloke bus šaldytuvas, turbūt taip pat neįmontuojamas, tai vėl vaizdas kažkiek keisis. Labiausia neramina tas atstumas 1,2m, kaip manot, ar nebus maža vietos apsisukt??
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 06, 16:31)
O kairiausios spintukės duris (pirmam paveiksliuke) daryčiau atidaromas į sienos pusę  ax.gif Kažkaip man asmeniškai nepatogu būtų atidarinėt duris nuo sienos smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepavyzdinga: 06 sausio 2013 - 16:35
QUOTE(rim @ 2013 01 05, 20:21)
Su tuo kainų skaičiavimu tai tikrai kažkokia mistika g.gif Nusprendžiau fasadų plokštę pakeist į dažytą MDF, sako - ji 350Lt už kvadratą, o laminuota plokštė - 75Lt. Na gerai, skaičiuojam skirtumą: 10kv.mx350=3500Lt -(10x75=750Lt)= 2750Lt. O kai baldininkai, perskaičiavo, kaina padidėjo 5000Lt  doh.gif Ir spėk dabar kuris čia kvailas, o kuris kvailinamas  schmoll.gif . Kai prašai paaiškint, tai kažką mala apie surinkimo, darbo, furnitūros kainą, dar kažkokius vėjus. Lyg tai baldų iš laminuotuos plokštės nereikėtų nei pjaustyti nei surinkinėti, nei furnitūros jiems nereikia... Toks įspūdis, kad ta kaina ne skaičiuojama, o sakoma iš akies tarsi bandant klientą - mokės ar nemokės?

nera jokios mistikos,yra tik blogi komentatoriai...kai kurie jau matau apsikase pernyksciais lapais.........kaip man sake mano individualus virtuves baldu gamintojas,visi,kurie nedazo,veza i kelias firmas,kurios tuo uzsiima,man taip pat sake,kad MDF kaina apie 300 (dar priklauso nuo spalvos truputi)...kai keli kvadratai tai nelabai is jauciasi...o laminuota plokste kvadratas nuo 24lt (be kantu ir supjovimo,lenku,estu) iki 56lt (be kantu ir supjovimo,egger ir kitos ne estu,lenku)...........pigiai parduoti paprasta,o vat brangiai tai jau menas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2013 01 06, 17:34)
Labiausia neramina tas atstumas 1,2m, kaip manot, ar nebus maža vietos apsisukt??
Papildyta:

Aš tai nelabai supratau, kurioj čia vietoj tas 120cm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 sausio 2013 - 17:20
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 01 06, 18:18)
o laminuota plokste kvadratas nuo 24lt (be kantu ir supjovimo,lenku,estu) iki 56lt (be kantu ir supjovimo,egger ir kitos ne estu,lenku

Ale bet aš dabar sėdžiu ir galvoju.... Ir kodėl aš buvau įsitikinus, kad ta Cleaf bus pigesnė, nei kokia Egger, Ecopal ar Kaindl g.gif Nu lyg ir rašė man kažkuri firma, kad austrų beveik kaip vokiečių, gal todėl taip pagalvojau.... Kad italai bus po lenkų ir latvių tik biškį daugiau... Bet jei rašot iki 56lt, tai kad ir Cleaf tiek kainuoja.... O aš net nesidairiau į tas kitas išvardintas, nu ot žiopla smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 sausio 2013 - 17:57
Jeigu cia isplanavimas lygiagreciai dvieju eiliu, tai 120 cm yra labai normalu.

Pas mus dabar ~90 cm - uztenka netgi prasilenkti.
Taigi 120 - jau daugiau nei normaliai, sakyciau.

Sako 100 cm turetu buti minimum...
Atsakyti
sakykit, o kaip del plieniniu plautuviu pavirsiu, nes jie buna matiniai, linijiniai, poliruoti g.gif jei brangesne platuve, vadinas tas pavirsius ir yra geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 06, 17:19)
Aš tai nelabai supratau, kurioj čia vietoj tas 120cm  blush2.gif

Na čia nuotraukose abi virtuvės pusės,jos bus lygiagrečiai viena prieš kitą. O tarpas tarp jų 120cm. Na nežinau ar aš čia suprantamiau ax.gif

QUOTE(allberto @ 2013 01 06, 18:33)
Jeigu cia isplanavimas lygiagreciai dvieju eiliu, tai 120 cm yra labai normalu.

Pas mus dabar ~90 cm - uztenka netgi prasilenkti.
Taigi 120 - jau daugiau nei normaliai, sakyciau.

Sako 100 cm turetu buti minimum...

O ačiū labai už patirtį, man sunku įsivaizduot į brėžinį pažiūrėjus doh.gif
Papildyta:
O dar, noriu baltos kaitlentės, tai ant kokio stalviršio gražiau tokia žiūrisi? g.gif Gal kas kokių pvz internete matėt? Man kažkaip nesiseka rast blush2.gif
Atsakyti