Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Pasisakysiu ir as del stiklo,gaminu kiekviena diena isijungus gartrauki,tai tikrai nerasoja joks stiklas,nezinau ka ten tokio reikia gamint g.gif ,kad taip apsitaskytu,juk bulviniu blynu nekepam kas diena.Uztenka karta per saviate langu valikliu pavalyt mirksiukas.gif drinks_cheers.gif .Pas mane baltas stiklas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 05 sausio 2013 - 20:28
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 19:37)
Va va, ir man toks įspūdis susidarė... sad.gif Juk viso to reikia ir pigesnei plokštei. Bet irgi - malė malė kažką, sako kiek sugebėjau paaiškinau... Nu bet choleros, tikrai. Tiesiai šviesiai pasakytų. Tai ne.

nesusilaikiau. na, bet jei "choleros", juk baldininkų daugybė ir visada galit gamintis ne pas "choleras" bigsmile.gif
ant savikainos, pvz., 35Lt/m2 dedamas antkainis. juk jei pagal savikainą, visada galima tą plokštės lakštą patiems nusipirkti ir už tą savikainą pasidaryti patiems baldą. cool.gif ir tai, ko gero, nesigaus, nes reikės pjaustyti, kantuoti, jei MDF dažyti, poliruoti galbūt.
iš akies negirdėjau kad kas praktikuotų kainos sakymą, nebent orientacijai.
Atsakyti
Na taip, suprantu, tiesiog sunervino, kad neįspėjo, pasirenkant kitas plokštes. Su lenkiškom buvo paskaičiuota 2540lt (be sienelės aišku), su cleaf spa jau 3100Lt. Man pasirodė per didelis skirtumas, nes kai klausiau, KIEK SKIRIASI KAINA, tai įvardino tik kvadrato kainas - lenkiškos apie 25lt/kv, cleaf - apie 52lt. Fasadam reikia apie 5 kvadratų. Vadinasi skirtumas pačios plokštės - 130lt. Prie jo ir sakau tada - oj, tai jei tiek tesiskirs, tai renkamės cleaf. Bet nutylėjo, kad dar visoki kantukai guziukai gali kilstelt kainą net keliais šimtais!  blink.gif Na aš nenusimanau, bet man atrodo kažkaip daugokai ta kaina sukilo, kai virtuvukė tokia maža.
Dešimtukas, ar tikrai gali būt toks skirtumas dėl lenkiškų ir nelenkiškų kantų ir kt?......

Labas vakaras,
kazkaip uzkliuvo akis uz jusu zinutes. mes savo virtuves komplekto fasadus irgi darem is Cleaf plokstes. kadangi patys uzsakinejom tiesiai is "Termopalo" (kaip supratau, jis Lietuvoje platina sias plokstes visiems smulkesniems baldininkams), tai susidurem su situacija, kad šios plokstes parduodamos tik didziuliais lapais. taigi atsivelgiant i dureliu dydzius, ju isdestyma pjaustant, gamintojui gali tekti pirkti daugiau nei reikia. o paskui lieka didelis niekam nereikalingas likutis. gali buti, kad tai irgi iskelia jusu komplekto kaina mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canadian: 05 sausio 2013 - 20:39
QUOTE(Gotiša @ 2013 01 05, 21:30)
nesusilaikiau. na, bet jei "choleros", juk baldininkų daugybė ir visada galit gamintis ne pas "choleras"   bigsmile.gif
ant savikainos, pvz., 35Lt/m2 dedamas antkainis. juk jei pagal savikainą, visada galima tą plokštės lakštą patiems nusipirkti ir už tą savikainą pasidaryti patiems baldą.  cool.gif ir tai, ko gero, nesigaus, nes reikės pjaustyti, kantuoti, jei MDF dažyti, poliruoti galbūt.
iš akies negirdėjau kad kas praktikuotų kainos sakymą, nebent orientacijai.

Ne nu palaaaa... Klausi, kiek maždaug atsieis konkretus dalykas, o atsakymas nepraktikuojamas? biggrin.gif Mum pakitusią kainą paskaičiavo tik dabar, kai jau sausio vidury žadėjo būt virtuvė. Tai siūlot dabar ieškot kitų ir vėl laukt apie pora mėn, nes visų maždaug tokie pagaminimo terminai? biggrin.gif Juk samdantis negalėjau žinot, kad taip bus. Rekomendavo vienas žmogus, pasiskambinau, paskaičiuota kaina tiko. Kad kažkiek brangs, numačiau, nes kai ką keitėm, bet sakau, pvz sienelės kaina, kaip suprantu, maždaug panaši visada būna, imant einamiausių gamintojų plokštes, tai nejau negalima tiksliai ir pasakyt, kad sienelė atsieis apie 500? Na ok, kad ir platesniam tarpe - apie 400-600lt. O ne pasakyt - kvadrato kaina sienelės nepigi - apie 130lt. Ok sakau, tai kiek gi čia reiks, apie du metrus? Sako taip. Ir nei žodžio, kad pala, mergele, tau ne 260lt atsieis, nes čia dar neįtraukta profilių, montavimo ar dar kokių biesų kaina. Ar aš neturiu teisės žinot???? Iš akies ar ne iš akies, juk galima paminėt, kad skaičiuokit ne tik plokštę, bet ir kitus dalykus???? Ir nafik tada sakyt savikainos kainą, jei aš tai už tai turėsiu mokėt daugiau, o ne tiek, kiek įvardino.

Žodžiu, viskas gal ten ir gerai, vis tiek jo kaina gausis turbūt geresnė nei kitur, o tas žodis šiaip išsprūdo bendrai apie bet kokios srities paslaugų tiekėjus, kad dažnai nutyli daug informacijos, kad prisiviliot klientus. O kai tiesa išaiškėja, dažniausiai būna per vėlu kažką keist, nebesinori blaškytis ar laikas spaudžia, todėl tenka priverstinai sutikt su naujom sąlygom.
Papildyta:
QUOTE(canadian @ 2013 01 05, 21:38)
gali buti, kad tai irgi iskelia jusu komplekto kaina  mirksiukas.gif

Na va, kai tą pasakėt, tarkim ir aiškiau darosi, bet vėlgi, ar nebuvo galima taip ir paaiškint? smile.gif Na nes tikrai labai jau išaugo ta kaina, todėl normalu, kad norisi sulaukt paaiškinimo, KODĖL...

Nors dabar radau info termopale, kad parduoda tuos lapus ir po pusę, ir net po ketvirtį... http://www.termopala...a/81/cleaf-lmdp Taip kad kažin, ar būtent dėl to tiek išaugo ta kaina g.gif Nu sulauksiu pirmadienio, bandysiu aiškintis... Nes vis tik nenoriu kitų plokščių, noriu šitųųų!!!!! cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 sausio 2013 - 20:49
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 21:45)

Nors dabar radau info termopale, kad parduoda tuos lapus ir po pusę, ir net po ketvirtį... http://www.termopala...a/81/cleaf-lmdp Taip kad kažin, ar būtent dėl to tiek išaugo ta kaina  g.gif  Nu sulauksiu pirmadienio, bandysiu aiškintis... Nes vis tik nenoriu kitų plokščių, noriu šitųųų!!!!!  cry.gif

Aš tik galiu dar pasipasakot, kaip mums buvo su tom Cleaf plokstem smile.gif Mes pirkom Granger Seta (Auksinio atspalvio kremas). Ir pirkom is karto supjautas ir apkantuotas detales. Nes mes patys ne baldziai, o ir nenorejom pjaustytis patys, be to ir kantas Cleaf specifinis. Tai tokiu atveju, jei teisingai atsimenu, jie ispjauna reikiamas detales, apkantuoja ir atiduoda visa likuti (kiek lieka is viso didelio lapo, o ne is puses ar ketvirtadalio).

Puse ar ketvirtadali gali pirkt tik nepjautos plokstes, tada pats pjautis ir kantuotis. O ne visi baldziai ta nori daryt smile.gif (su situo patys susidurem, kai vienoj firmom mums pasiule Cleaf apkantuoti lenkisku 2 mm kantu...) daug paprasciau issipjaut ir apkantuot Termopale.

tai va, mums pasiseke, kad musiskes detales kaip tik tilpo i viena pilna plokste. Tikiuosi cia aiskiai surasiau viska smile.gif
Atsakyti
Taip, supratau viską 4u.gif Galbūt taip ir bus, baldininkas gal irgi neapsiima kantavimais, todėl jis ten tiek ir paskaičiavo, nes teks imti visą lakštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 sausio 2013 - 21:19
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 20:45)

man tai keista, kad ir sienelės kainą jums pasakė savikainą, be darbų.
anyway, baldininkai orientaciškai nesismulkina šimtais, vis tiek toks dalykas, čia ne kelnės. gali smulkintis tūkstančiais, o ne šimtais, kai orientaciškai sako, nors ir virtuvė maža.
bet tai ot, pagalvojau, sužinotų, kad cholerom išvadinot, kažin, ar norėtų, kad pas juos gamintumėtės, kad ir mokat. biggrin.gif
dėl tos kainos atsakymo, tikiu, kad turi daug darbų, nes kažin, kam naudinga delsti, juk avanso nedavę, kaip suprantu. ar nebus taip, kad bando apžioti pelningesnius/didesnius projektėlius ir klientus, kurie nesismulkina (nors tas smulkinimasis suprantamas, niekam pinigėliais nesninga). aš tik taip galvoju, niekad negali žinoti, kas ten per įmonė.
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2013 01 05, 15:07)
1. Musu virtuveje HPL sienele. Nezinau, gal dar ir nuo pacios plokstes priklauso, bet musu sienele (kaip ir virsutines spinteles) labai problemiskai valosi, lieka druziai, kurie pasvietus saulei matosi. Plyteles valyti buvo PAPRASCIAU.  Gal kazkam pades apsisprest  mirksiukas.gif

O as jau buvau apsisprendzius, kad sienele taip spinteliu bus tokia pat kaip stalvirsis. Tai cia ir yra HPL? Man minejo salone kad negalima jos trinti, bet as nelabai supratau, kodel stalvirsi galimna tinti, o ta sienele ne ar ji is kitokios medziagos nei stalvirsis?
baltasakne, o kokios pas jus spalvos? Mes planavom is sviesesniu ka nors.

O koki LMDP patarsit? Noreciau dramblio kaulo spalvos, bet dabar nezinau ir blizgi ar matine geriau? Kurio prieziura lengvesne?
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 01 05, 23:12)
bet tai ot, pagalvojau, sužinotų, kad cholerom išvadinot, kažin, ar norėtų, kad pas juos gamintumėtės, kad ir mokat.  biggrin.gif

Kaip jau minėjau, ne juos aš taip išvadinau, o BENDRAI paslaugų teikėjus 4u.gif
Avansą patys vos ne kelis kart klausėm, kiek ir kur vest, nes nenorim delst (ir kaip sakot kad paskui kažkam pirmumo nesuteiktų), deja iki šiol sąsk nr neturiu smile.gif

O HPL ir man kažkokia mistika, atrodo, ta pati plokštė, tik dar plonesnė, o kaina.... blink.gif Ir dar va priežiūra skirias g.gif Ir suprask, kas ten per velnias biggrin.gif Bet labai jau jos noriu biggrin.gif Apsistojau ties šiuo stalviršiu...
user posted image
Įdomu, kaip ta sienelė ir pats stalviršis valysis, kai tekstūrinė plokštė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 sausio 2013 - 00:41
ateinu del plautuves pasitarti g.gif

Stalvirsis bus alyvuotas medis, fasadaai - beveik balti. Technika - kaitlenet juoda, orkaite pilka/juoda. Kaip cia neprasaut su bendru vaizdu ir tinkamai pasirinkti plautuve? Kazkaip man atrodo, kad tiesiog plienine plautuve ziuretusi graziau, o va kaip atrodytu akmens mase?

jei akmens mases, tai svarstom apie sita forma ir spalva (akmens pilka) plautuve

O va jei plienine, tai mums tinkamas dydis butu tik apvalios, o tokios formos baiminuosi, nzn ar pagristai g.gif
kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 06 sausio 2013 - 10:45
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 06, 00:37)
Kaip jau minėjau, ne juos aš taip išvadinau, o BENDRAI paslaugų teikėjus  4u.gif

O HPL ir man kažkokia mistika, atrodo, ta pati plokštė, tik dar plonesnė, o kaina....  blink.gif
Apsistojau ties šiuo stalviršiu...

tai išvis ant visų griežiat dantį, o paslaugos norit. verysad.gif

ne mistika, ne mistika. kitokiais kiekiais parsiduoda, kai kuriuos gal presuoja patys, ne gamykliškai. smulkiau neaiškinsiu, nes nuo to neatpigs.
o dėl šito stalviršiuko patariu pažiūrėt didesniam gabaliuke. ar matėt, kad turi geltonų dėmių vietom? ph34r.gif man irgi buvo lb gražus, kol nepamačiau... berods, nemaišau.
Atsakyti
Nieko aš negriežiu biggrin.gif Susinervinimo stadijoj daug ko gali pasakyt. Aš laiminga, nemėgstanti bambeklių lietuvė bigsmile.gif thumbup.gif Kad atpigs ir nesitikiu, tik norėjau įspėjimo bent kažkokio, kiek maždaug tai kainuos doh.gif

Na turi gelsvumo kažkokio, bet daugiau į pilkumą lyg ir, iš visų pavyzdžių spalviškai panašiausiai žiūrėjosi su tuo mano cleaf šviesiu dryžuotu ąžuolu... Na gal mažam gabaliuke tada bendras vaizdas nesimatė... g.gif Na turbūt teks lėkt rytoj dar iki Kauno.... Termopale kiek girdėjau didesni pavyzdžiai stovi?...... Geras, o dabar pažiūrėjau, kad nuo 22 gruodžio iki pat šiandien pas juos inventorizacija buvo.... Tai kaaaaai..... Jei būtumėm nuvažiavę, būčiau pasiutus lotuliukas.gif O dabar bent nesigailėsiu, kad nenuvarėm anksčiau thumbup.gif

Dėl kriauklės, tai mūsų bus smėlinė, nors dabar galvoju, kad kokia pilkšva būtų daug labiau tikus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 06 sausio 2013 - 12:25