Skaitau, skaitau, bet jau uzsinorejau ir pakomentuot
Nauja virtuve planuojame tik uz gero pusmecio, nes siuo metu dar bute apdaila nepradeta daryt, tik elektra vedziojama, bet jau galvoju apie virtuvini. Tai bus antra mano virtuve, taigi jau daug geriau zinau ko noriu, kas praktiska, kas ne, kas pasiteisino, kas nelabai. Noreciau surasyt savo pastebejimus po 5 metu naudojimosi virtuve, gal kam pravers.
Taigi :
1. Musu virtuveje HPL sienele. Nezinau, gal dar ir nuo pacios plokstes priklauso, bet musu sienele (kaip ir virsutines spinteles) labai problemiskai valosi, lieka druziai, kurie pasvietus saulei matosi. Plyteles valyti buvo PAPRASCIAU. Gal kazkam pades apsisprest
2. Niekada nebedesiu grubletos plokstes velgi del tos pacios priezasties - sunkiau valyti, nors atrodo , bent man tai nuostabiai graziai
3. Gatrauki desiu tik imontuojama. Neimontuojamas ne tik, kad pastoviai reikalauja intensyvaus valymo, bet dar ir apsistate ivairiais daiktais
4. Daugiau jokiu i virsu atidaromu spinteliu
Arba bent daryti tik tokias, kurias retai naudoji. daznai naudajamos spinteles dazniausiai taip ir lieka visai dienai atidarytos, nes musu seimai darinejimas i virsu pirmyn atgal kazkaip nelabai pasiteisino, na nera labai jau patogu
5. Pas mus 4 m stalvirsio, nu zinokit nesamone, nenaudojam tiek tikrai, koks 1-1.5 m tik dulkes kaupia. Pas mus 4 asmenu seima , gaminu kasdien 3 kartus per diena, nu tikrai nereikia to stalvirsio sitiek. jau geriau buciau dar viena auksta spinta stacius.
Kas pasiteisino labai labai - tai STALCIAI ! pas mus 1 15 cm + 2 po 30 cm, manau idealus ismatavimai. Kargo man nelabai pasiteisino, geriau buciau dejus dar stalciu, tikrai tilptu daug daugiau nei i kargo
Na nebent ismatavimai neleidzia priimt kitokio sprendimo. Auksta ukine spnta taip pat labai pasiteisino, laikom ten ne tik virtuvinius rakandus, bet ir pvz vazas.
kas liecia furnitura, tai pas mus Grass firmos viskas, jokiu problemu po intensyvaus 5 metu naudojimo .
Kampine apatine spintele pas mane paprastai padaryta - tiesiog lentyna, darysiu taip pat, nes ten puikiai susidejo tusti ir netusti stiklainiai su agurkais, uogienem ir t.t.
Tai tiek , gal kam pravers