Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 01 05, 12:50)
Matau balta gorenje orkaitė įmontuota, o kas ten dar virš jos g.gif

Mikrobangės durelės.
Atsakyti
Skaitau, skaitau, bet jau uzsinorejau ir pakomentuot 4u.gif Nauja virtuve planuojame tik uz gero pusmecio, nes siuo metu dar bute apdaila nepradeta daryt, tik elektra vedziojama, bet jau galvoju apie virtuvini. Tai bus antra mano virtuve, taigi jau daug geriau zinau ko noriu, kas praktiska, kas ne, kas pasiteisino, kas nelabai. Noreciau surasyt savo pastebejimus po 5 metu naudojimosi virtuve, gal kam pravers. 4u.gif Taigi :
1. Musu virtuveje HPL sienele. Nezinau, gal dar ir nuo pacios plokstes priklauso, bet musu sienele (kaip ir virsutines spinteles) labai problemiskai valosi, lieka druziai, kurie pasvietus saulei matosi. Plyteles valyti buvo PAPRASCIAU. Gal kazkam pades apsisprest mirksiukas.gif
2. Niekada nebedesiu grubletos plokstes velgi del tos pacios priezasties - sunkiau valyti, nors atrodo , bent man tai nuostabiai graziai ax.gif
3. Gatrauki desiu tik imontuojama. Neimontuojamas ne tik, kad pastoviai reikalauja intensyvaus valymo, bet dar ir apsistate ivairiais daiktais doh.gif
4. Daugiau jokiu i virsu atidaromu spinteliu schmoll.gif Arba bent daryti tik tokias, kurias retai naudoji. daznai naudajamos spinteles dazniausiai taip ir lieka visai dienai atidarytos, nes musu seimai darinejimas i virsu pirmyn atgal kazkaip nelabai pasiteisino, na nera labai jau patogu g.gif
5. Pas mus 4 m stalvirsio, nu zinokit nesamone, nenaudojam tiek tikrai, koks 1-1.5 m tik dulkes kaupia. Pas mus 4 asmenu seima , gaminu kasdien 3 kartus per diena, nu tikrai nereikia to stalvirsio sitiek. jau geriau buciau dar viena auksta spinta stacius.

Kas pasiteisino labai labai - tai STALCIAI ! pas mus 1 15 cm + 2 po 30 cm, manau idealus ismatavimai. Kargo man nelabai pasiteisino, geriau buciau dejus dar stalciu, tikrai tilptu daug daugiau nei i kargo g.gif Na nebent ismatavimai neleidzia priimt kitokio sprendimo. Auksta ukine spnta taip pat labai pasiteisino, laikom ten ne tik virtuvinius rakandus, bet ir pvz vazas.

kas liecia furnitura, tai pas mus Grass firmos viskas, jokiu problemu po intensyvaus 5 metu naudojimo .
Kampine apatine spintele pas mane paprastai padaryta - tiesiog lentyna, darysiu taip pat, nes ten puikiai susidejo tusti ir netusti stiklainiai su agurkais, uogienem ir t.t.

Tai tiek , gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kai pasidalijama patirtim 4u.gif AŠ dėl tų grublėtų irgi va kaip tik ryte pagalvojau.... Labai jau gražu, bet va ir kilo klausimas dėl valymo.... Į tuos tarpelius vis tiek juk prisitaško ar riebaliuko, ar dar ko, o jei dar ir jūs sakot, kad sunku valyt..... O aš ne iš pedančių priedo.... Nejau vėl permąstyt plokštes lotuliukas.gif Bet tikrai labai gražiai atrodo tos gilios tekstūros plokštės.....
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 15:16)
Smagu, kai pasidalijama patirtim  4u.gif  AŠ dėl tų grublėtų irgi va kaip tik ryte pagalvojau.... Labai jau gražu, bet va ir kilo klausimas dėl valymo.... Į tuos tarpelius vis tiek juk prisitaško ar riebaliuko, ar dar ko, o jei dar ir jūs sakot, kad sunku valyt..... O aš ne iš pedančių priedo.... Nejau vėl permąstyt plokštes  lotuliukas.gif Bet tikrai labai gražiai atrodo tos gilios tekstūros plokštės.....

pas mane dabar grublėta struktūrą ir fasadai pagražinti ir balti, tai valymas doh.gif Bet naujoj virtuvėj vėl dėsiu grublėtą plokštę doh.gif Pagal mano norimas spalvas neturiu daugiau pasirinkimo biggrin.gif Visos lygios pilkos plokštės negražios doh.gif Valysiu ir keiksiuos, bet grožis reikalauja kažkokių aukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 14:16)
Smagu, kai pasidalijama patirtim  4u.gif  AŠ dėl tų grublėtų irgi va kaip tik ryte pagalvojau.... Labai jau gražu, bet va ir kilo klausimas dėl valymo.... Į tuos tarpelius vis tiek juk prisitaško ar riebaliuko, ar dar ko, o jei dar ir jūs sakot, kad sunku valyt..... O aš ne iš pedančių priedo.... Nejau vėl permąstyt plokštes  lotuliukas.gif Bet tikrai labai gražiai atrodo tos gilios tekstūros plokštės.....

Atrodo labai graziai , brangiai sakyciau tongue.gif Na va kiekvienas pagal savo gyvenymo buda dar turi vertinti. Pas mus 2 mazi bernai, tai tas virtuvinis ne tik, kad apsitasko, bet dar ir nuciupinetas mazom nesvariom rankom pastoviai, tai ispila pastoviai ka nors, tai aptasko.. Tai to valymo tiek, kad nors nusisauk. Va jei vaikai jau praauge, arba gaminama ne tiek daug, tai ir to valymo gi maziau, jis ne toks ir aktualus tada, na ner skirtumo lengviau ar sunikiau valosi.
Atsakyti
Na pas mane vienas mažas kol kas, bet dabar nuomojamam bute plokštė tokia įdomi, į blizgumą baltą su įstrižais grioveliais, tai neeeeervina taip įstrižai valyt, nu bet kita vertus, jei valymo bus panašiai tiek, kiek dabar, tai dar ištversiu biggrin.gif Gaminu sakyčiau nelabai daug... Aj jau gal nieko nekeisiu, net nežinau...

Irisas, o tai jūs kokias plokštes nusižiūrėję? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 15:31)
Irisas, o tai jūs kokias plokštes nusižiūrėję?  ax.gif

Cleaf Onda tamsiai pilka ir kreminė, apatinės spintelės tamsiai pilkos, viršutinės kreminės, stalviršis šviesiai pilkas, buitinė technika balta. Jos natūroj gražiau atrodo negu nuotraukose smile.gif Tarp spintelių dėsiu ciklameno/slyvos (tarpinė spalva) plyteles, siena, kur nebus baldų, tik stalas su kėdėm tapetai su pilka, žalsva ir ciklameno/slyvos spalvomis smile.gif grindys šviesiai pilkos kamštinės. Kaip matau gausis makalūzė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 14:04)
Aš irgi jau galvoju negailėt tų 500lt ... Nors jų nėr biggrin.gif naktim jau nemiegu per tą virtuvę... Bet dėl kantų... ALe lyg baldininkas sakė, kad jau melaminu nedaroma?.... Net lenkiškų?.... Ar aš kažką ne taip supratau....

Jeigu jum tinka spalviskai,teksturiskai lenkiska plokste tai ir valio,bus tik pigiau.Svarbu kad patiktu.As i megamaji spintai jau 3 men.negaliu issirinkti doh.gif Jokia man netinka ir nepatinka.Viena EGGER(laukinis azuolas) jau ir tiko tai yra jos tik likuciai.Vat ir stovi spinta be stumd.duru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 01 05, 19:22)
Jeigu jum tinka spalviskai,teksturiskai lenkiska plokste tai ir valio,bus tik pigiau.Svarbu kad patiktu.As i megamaji spintai jau 3 men.negaliu issirinkti doh.gif Jokia man netinka ir nepatinka.Viena EGGER(laukinis azuolas) jau ir tiko tai yra jos tik likuciai.Vat ir stovi spinta be stumd.duru lotuliukas.gif

Kas mums patiktų, to dar nepagamino lotuliukas.gif
Aš dabar taip su stalviršiu vargstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 01 05, 19:22)
Jeigu jum tinka spalviskai,teksturiskai lenkiska plokste tai ir valio,bus tik pigiau.

Taigi va kad, vertų kaip cleaf nerandu lenkų arba latvių.... Aj, bala nematė, nu pindukas baldininkas, kad nutylėjo, kiek pabrangs, ir ilgai nepaskaičiavo naujos kainos, bet bijau paskui gailėtis, sapnuosiu tas cleaf išsirinktas lotuliukas.gif Teks krapštyt iš kažkur. Nevalgyt lotuliukas.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 05, 19:32)
Kas mums patiktų, to dar nepagamino lotuliukas.gif
Aš dabar taip su stalviršiu vargstu doh.gif

Oj su stalviršiu tai man išvis blogai lotuliukas.gif Bet turbūt tiesiog nežinau, ko noriu lotuliukas.gif Nu žinau, bet nerandu tokio. Teks imt ne taip trokštą medžio imitaciją, o tokį kaipo raižytą, kuris spalviškai labiausiai tiko...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 14:18)
Nu vis tiek man neįtikėtina, kad kai pati plokštė brangesnė 130lt už 5kv., tai visi priedai net apie 500lt daugiau gali atsieit... Nu man atrodo per daug kažkaip..... Tikiuosi Dešimtukas pakomentuos.

Su tuo kainų skaičiavimu tai tikrai kažkokia mistika g.gif Nusprendžiau fasadų plokštę pakeist į dažytą MDF, sako - ji 350Lt už kvadratą, o laminuota plokštė - 75Lt. Na gerai, skaičiuojam skirtumą: 10kv.mx350=3500Lt -(10x75=750Lt)= 2750Lt. O kai baldininkai, perskaičiavo, kaina padidėjo 5000Lt doh.gif Ir spėk dabar kuris čia kvailas, o kuris kvailinamas schmoll.gif . Kai prašai paaiškint, tai kažką mala apie surinkimo, darbo, furnitūros kainą, dar kažkokius vėjus. Lyg tai baldų iš laminuotuos plokštės nereikėtų nei pjaustyti nei surinkinėti, nei furnitūros jiems nereikia... Toks įspūdis, kad ta kaina ne skaičiuojama, o sakoma iš akies tarsi bandant klientą - mokės ar nemokės?
Atsakyti
Va va, ir man toks įspūdis susidarė... sad.gif Juk viso to reikia ir pigesnei plokštei. Bet irgi - malė malė kažką, sako kiek sugebėjau paaiškinau... Nu bet choleros, tikrai. Tiesiai šviesiai pasakytų. Tai ne.
Atsakyti