Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 01 04, 11:26)
aš po plautuve irgi ruošiuos stalčių šiuklinėj daryt, ir ko gero darysiu stalčių nuo pat apačios, ir bus gilus stalčius. Tam, kad būtų simetrija galvoju daryti priekinio fasado muliažą ir atrodys, kad stalčiai tokio pat pločio kaip ir visi likusieji.

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
kaip tik tai ir norėjau pasiūlyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Llaume @ 2013 01 04, 19:13)
Is EasyKitchen gavau toki pasiulyma. Kaip Jums atrodo, kokiu turit pastabu ir pasiulymu?

user posted image

iš pirmo žvilgsnio gal kiek norėtųsi daugiau stalčių ir mažiau durelių, gal tai galima pasiekti pastumdžius kriauklę arba dėti integruojamą kaitlentę? viršutinėse spintelėse galima padaryti keletą durelių su stiklu - truputi sulaužo tą slegiantį vaizdą
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 01 04, 12:27)
Beto,taip pat kaip ir gabby_iz rase,nervina tas letas uzsidarymas  smile.gif Grazu,modernu bet ar tikrai to reikia?500lt paslepti i spinta  g.gif Na,kiekvienam savo  4u.gif

įdėsite daiktų/svorio į stalčių ir tada jis užsidarinės greičiau ir tikrai neerzins 4u.gif
jei bandote salone - įmeskite kelis katalogus į vidų, bus realesnis vaizdas
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 16:19)
Klausiau baldininko, per kurią vietą, nes kvadrato kaina skirias gal 20lt tik, tai pasakė, kad kantai daug brangesni. Bet nejaugi tikrai gali susidaryt apie 500lt?......

gali. susideda ir plokštė, ir briaunos, lygu rezultatas (gali būti).
tas gilinimasis į atskiras detales, kaip kantai, kainos nenumuš. jei taip žiūrėti, galima domėtis, kiek kainuoja plokštės supjovimo, kiek kantavimo darbai, kiek klijai, kiek medvaržčiai, kiek konstruktoriaus darbas, kiek elektra gaminant spinteles ir t.t. ir t.t. na, čia tik šiaip pastebėjimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gotiša: 05 sausio 2013 - 06:39
QUOTE(kristilav @ 2013 01 05, 01:15)
Man graziau is stiklo sienele.Bet as labai daug gamynu(praktiskai visa diena).Tai isproteciau valant pastoviai ta stikla,nes tikrai liktu ir dregmes,matomu driziu.As dabar ant dazytos sienos matau.Noreciau kad  retai reiketu valit ax.gif

Gaminu kiekviena diena ir ne po 1 karta, tikrai po kiekvieno gaminimo nereikia to stiklo valyti. Isijungi gartaruki, tai jis net neaprasoja. Siaip su langu skysciu ir gera servetele pereinu pora kartu per savaite ir viskas, uztrunka min. laiko.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2013 01 04, 22:52)
Mergaites, noriu patarimo.

Man jis ideliausiai tiktu prie PLados plautuves
user posted image

Kokie butu atsiliepimai apie tokias kriaukles ir kranus. Tiesiog pas draugus pamaciau nurudavusia kriaukle, o jau kranas nusilupes baisingai.
Aciu.

As naudojuosi Plados plautuve tik baltesne nei foto ideta ir plados tokios pat spalvos kranu jau keturi metai. Viskas su kriaukle ir kranu gerai, tikrai nera nei murzina, nei dar kas atsitike wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 05 sausio 2013 - 09:58
QUOTE(kristilav @ 2013 01 04, 23:29)
Gal nuo fimos priklauso.Pas mus Franke bezine plautuve thumbup.gif Nauduoju nuo rugsejo men.kaip vakar pirkta.O del kranu tokio tipo neks nerekomendavo pirkti.Pirkau Franke metalini.

kas tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 05, 10:02)
kas tai?  g.gif

Spalva. Beige Franke
Atsakyti
[quote=Kasco E-robot,2013 01 04, 23:43]

[/quote]
cia taip idomiai gaunasi-nedesit blumu,kurie kapeikas kainuoja ir bus darinejama kiekviena karta,o zadat deti hpl sienele uz puse stukos su kuria neaisku ka darysit....kaip sakoma-u bogatih svaji privicki bigsmile.gif
[/quote]

Na deja, pas mus daug stalčių, todėl blumai atsieitų apie 700lt 4u.gif O renkantis tarp Blumų ir sienelės - taip, man svarbiau sienelė, nes ji MATOMA, o blumai.... Tarnaus ir guoliniai kažkiek metų mirksiukas.gif

[quote=Gotiša,2013 01 05, 07:39]

gali. susideda ir plokštė, ir briaunos, lygu rezultatas (gali būti).
tas gilinimasis į atskiras detales, kaip kantai, kainos nenumuš. jei taip žiūrėti, galima domėtis, kiek kainuoja plokštės supjovimo, kiek kantavimo darbai, kiek klijai, kiek medvaržčiai, kiek konstruktoriaus darbas, kiek elektra gaminant spinteles ir t.t. ir t.t. na, čia tik šiaip pastebėjimas.
[/quote]

Na taip, suprantu, tiesiog sunervino, kad neįspėjo, pasirenkant kitas plokštes. Su lenkiškom buvo paskaičiuota 2540lt (be sienelės aišku), su cleaf spa jau 3100Lt. Man pasirodė per didelis skirtumas, nes kai klausiau, KIEK SKIRIASI KAINA, tai įvardino tik kvadrato kainas - lenkiškos apie 25lt/kv, cleaf - apie 52lt. Fasadam reikia apie 5 kvadratų. Vadinasi skirtumas pačios plokštės - 130lt. Prie jo ir sakau tada - oj, tai jei tiek tesiskirs, tai renkamės cleaf. Bet nutylėjo, kad dar visoki kantukai guziukai gali kilstelt kainą net keliais šimtais! blink.gif Na aš nenusimanau, bet man atrodo kažkaip daugokai ta kaina sukilo, kai virtuvukė tokia maža.
Dešimtukas, ar tikrai gali būt toks skirtumas dėl lenkiškų ir nelenkiškų kantų ir kt?......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 sausio 2013 - 11:26
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 04, 21:50)
Na, pas mane kampe dabar irgi lentyneles plačios. Aš irgi tokia tvarkinga motera lotuliukas.gif Stovi šiaip ten taurės. Naudojamos retai gana, dažniau išsitrauki plauti ir dulkėms valyti. Na, toks bereikalingas vargas.
Pasidariau tokias su led apšvietimu
user posted image

Matau balta gorenje orkaitė įmontuota, o kas ten dar virš jos g.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 12:24)
cia taip idomiai gaunasi-nedesit blumu,kurie kapeikas kainuoja ir bus darinejama kiekviena karta,o zadat deti hpl sienele uz puse stukos su kuria neaisku ka darysit....kaip sakoma-u bogatih svaji privicki bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pas pažįstamus yra sienelė, nu nežinau, nieko ten įspūdingo už tokius pinigus smile.gif Jau geriau patogūs stalčiai ir gražios nebrangios plytelės smile.gif Laikui bėgant daug lengviau pakeist plyteles, negu virtuvinį komplektą.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 12:24)
Na deja, pas mus daug stalčių, todėl blumai atsieitų apie 700lt  4u.gif O renkantis tarp Blumų ir sienelės - taip, man svarbiau sienelė, nes ji MATOMA, o blumai.... Tarnaus ir guoliniai kažkiek metų  mirksiukas.gif
Na taip, suprantu, tiesiog sunervino, kad neįspėjo, pasirenkant kitas plokštes. Su lenkiškom buvo paskaičiuota 2540lt (be sienelės aišku), su cleaf spa jau 3100Lt. Man pasirodė per didelis skirtumas, nes kai klausiau, KIEK SKIRIASI KAINA, tai įvardino tik kvadrato kainas - lenkiškos apie 25lt/kv, cleaf - apie 52lt. Fasadam reikia apie 5 kvadratų. Vadinasi skirtumas pačios plokštės - 130lt. Prie jo ir sakau tada - oj, tai jei tiek tesiskirs, tai renkamės cleaf. Bet nutylėjo, kad dar visoki kantukai guziukai gali kilstelt kainą net keliais šimtais!  blink.gif Na aš nenusimanau, bet man atrodo kažkaip daugokai ta kaina sukilo, kai virtuvukė tokia maža.
Dešimtukas, ar tikrai gali būt toks skirtumas dėl lenkiškų ir nelenkiškų kantų ir kt?......

Aš jau darausi antrą virtuvę savo gyvenime, pirmoji buvo labai ekonominė, nes buvom dar jauni ir būtinai virtuvės reikėjo naujos. Labai džiaugiuosi turėjusi tokią patirtį, nes dabar geriau žinau ko noriu ir kur leisti pinigus. Pirmai virtuvej neturėjom pinigų, tad darėm iš lenkiškos plokštės, su paprastais melamino kantais, kurie gerokai pigesni, bet dabar nė už ką nedėčiau doh.gif Dabar renkuosi geresnę plokšte ir geresniais kantais, nes prasti ir pigūs atsilupa labai greitai. Tikrai jūsų vietoje patarčiau geriau susidėti plyteles tarp spintelių ir nepataupyti ant plokštės, vis tik tas pirkinys ilgam laikui, po kelerių metų gailėsitės. Tų plytelių yra tiek visokių, kad atrodys gražiau negu ta sienelė smile.gif Darykit kaip jums patinka ir norisi, ir tokios spalvos, kokios norite, o dėl 500 lt paskui gailėsitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 05 sausio 2013 - 11:54
Aš irgi jau galvoju negailėt tų 500lt ... Nors jų nėr biggrin.gif naktim jau nemiegu per tą virtuvę... Bet dėl kantų... ALe lyg baldininkas sakė, kad jau melaminu nedaroma?.... Net lenkiškų?.... Ar aš kažką ne taip supratau....
Atsakyti
Tiesa, gal dar galit pasidalint patirtim, kaip patogiau skirstyt stalčių gylius - 15cm ir du po ~30cm, ar 15cm, 25 ir 35cm, ar 15, 20 ir 40 biggrin.gif blush2.gif Kaip neturėjusiai vien stalčių virtuvėj, tai kažkaip atrodo, kad per gilūs jie bus, jau geriau 4 stalčiai po kokių 20cm, bet aišku gražiau mažiau biggrin.gif Nors patogumas svarbiau šiaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 13:43)
Tiesa, gal dar galit pasidalint patirtim, kaip patogiau skirstyt stalčių gylius - 15cm ir  du po ~30cm, ar 15cm, 25 ir 35cm, ar 15, 20 ir 40 biggrin.gif  blush2.gif Kaip neturėjusiai vien stalčių virtuvėj, tai kažkaip atrodo, kad per gilūs jie bus, jau geriau 4 stalčiai po kokių 20cm, bet aišku gražiau mažiau biggrin.gif Nors patogumas svarbiau šiaip  g.gif

tai ko gero labiausiai priklauso nuo to, ką žadate laikyti stalčiuose biggrin.gif Pas mane bus vienas siauresnis įrankiams (viso 3 stalčiukai per visą virtuvę), o kiti turbūt bus padalinti per puse vienodai. Pas mane dideli puodai, reikės dar kada pamatuoti, kad tilptų į stalčius smile.gif stalčius puodams, rakandams ir indams jaučiu reikia gilesnių, o maisto produktams ne tokių gilių g.gif
Atsakyti
Tai va ir mąstau... Gaila to bereikalingo aukščio, jei laikysiu neaukštus daiktus... Kiba papildomą stalčių dar daryt... Bet vėl apie simetriją iš naujo galvot biggrin.gif ***** nemiegu jau naktim, dieną tik apie virtuvę galvoju, nuprotėsiu... Nu vis tiek man neįtikėtina, kad kai pati plokštė brangesnė 130lt už 5kv., tai visi priedai net apie 500lt daugiau gali atsieit... Nu man atrodo per daug kažkaip..... Tikiuosi Dešimtukas pakomentuos.
Atsakyti