QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 04, 21:50)
Na, pas mane kampe dabar irgi lentyneles plačios. Aš irgi tokia tvarkinga motera
Stovi šiaip ten taurės. Naudojamos retai gana, dažniau išsitrauki plauti ir dulkėms valyti. Na, toks bereikalingas vargas.
Pasidariau tokias su led apšvietimu
Matau balta gorenje orkaitė įmontuota, o kas ten dar virš jos
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 12:24)
cia taip idomiai gaunasi-nedesit blumu,kurie kapeikas kainuoja ir bus darinejama kiekviena karta,o zadat deti hpl sienele uz puse stukos su kuria neaisku ka darysit....kaip sakoma-u bogatih svaji privicki
pas pažįstamus yra sienelė, nu nežinau, nieko ten įspūdingo už tokius pinigus
Jau geriau patogūs stalčiai ir gražios nebrangios plytelės
Laikui bėgant daug lengviau pakeist plyteles, negu virtuvinį komplektą.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 05, 12:24)
Na deja, pas mus daug stalčių, todėl blumai atsieitų apie 700lt
O renkantis tarp Blumų ir sienelės - taip, man svarbiau sienelė, nes ji MATOMA, o blumai.... Tarnaus ir guoliniai kažkiek metų
Na taip, suprantu, tiesiog sunervino, kad neįspėjo, pasirenkant kitas plokštes. Su lenkiškom buvo paskaičiuota 2540lt (be sienelės aišku), su cleaf spa jau 3100Lt. Man pasirodė per didelis skirtumas, nes kai klausiau, KIEK SKIRIASI KAINA, tai įvardino tik kvadrato kainas - lenkiškos apie 25lt/kv, cleaf - apie 52lt. Fasadam reikia apie 5 kvadratų. Vadinasi skirtumas pačios plokštės - 130lt. Prie jo ir sakau tada - oj, tai jei tiek tesiskirs, tai renkamės cleaf. Bet nutylėjo, kad dar visoki kantukai guziukai gali kilstelt kainą net keliais šimtais!
Na aš nenusimanau, bet man atrodo kažkaip daugokai ta kaina sukilo, kai virtuvukė tokia maža.
Dešimtukas, ar tikrai gali būt toks skirtumas dėl lenkiškų ir nelenkiškų kantų ir kt?......
Aš jau darausi antrą virtuvę savo gyvenime, pirmoji buvo labai ekonominė, nes buvom dar jauni ir būtinai virtuvės reikėjo naujos. Labai džiaugiuosi turėjusi tokią patirtį, nes dabar geriau žinau ko noriu ir kur leisti pinigus. Pirmai virtuvej neturėjom pinigų, tad darėm iš lenkiškos plokštės, su paprastais melamino kantais, kurie gerokai pigesni, bet dabar nė už ką nedėčiau
Dabar renkuosi geresnę plokšte ir geresniais kantais, nes prasti ir pigūs atsilupa labai greitai. Tikrai jūsų vietoje patarčiau geriau susidėti plyteles tarp spintelių ir nepataupyti ant plokštės, vis tik tas pirkinys ilgam laikui, po kelerių metų gailėsitės. Tų plytelių yra tiek visokių, kad atrodys gražiau negu ta sienelė
Darykit kaip jums patinka ir norisi, ir tokios spalvos, kokios norite, o dėl 500 lt paskui gailėsitės.