Dėl atvirų lentynėlių- viskas priklauso nuo šeimininkės . Nors pati mėgėja visokių "turtų" prisikraut, bet lentynėlėse nieko nereikalingo nelaikau- porą krepšelių su receptų žurnaliukais, kavos ir cukraus indeliai, laikrodis ir mažytė gėlytė. Tvarkausi ir dulkes nuvalau daugiau prisikaupia kai vyras namie pradeda pjūklais ir kaltu mojuot (ačiū D. jau į pabaigą šie darbai ).
O šiaip virtuvės projektas labai panašus į mūsų (tik viršutinių spintelių dvigubai ). Man visai patogu, kad stovėdama vienoje vietoje galiu viską greit pasiekti- ištiesiu ranką ir samtis iš stalčiaus, ištiesiu kitą- lėkštė iš džiovyklės, arba katilas kriauklėje
QUOTE(Darius1 @ 2013 01 04, 15:52)
GAl kas papasakotu, kaip isprendet klausima su duju skaitliuku. Senoviskas namas, dabar jis atsidure tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu. Daryciau buitine spinta per visa, kad skaitliukas ilystu y ja. Bet labai tada stalvirsio lieka nes virtuvinis tik 2600mm. AR pakelimas skaitliuko brangei kainuotu ir gal kas perkelinejot kaune?
Vilniuj pries menesi 150 kainavo
QUOTE(Llaume @ 2013 01 04, 21:27)
Nusiuntus virtuves matmenis gavau toki pasiulyma. Jeigu rinkciausi si pasiulyma, tai tektu saldytuva statyti prie kitos sienos.
Papildyta:
Kadangi patalpa maza, tai galvoju apie sviesias spalvas, o gal net balta
Papildyta:
Kadangi patalpa maza, tai galvoju apie sviesias spalvas, o gal net balta
Dėl baltos pritariu
Viršuj galima kokios baltos blizgios, apacioj galima tamsesnę, pritaikant prie interjero likusio ar tarpo tarp spintelių Arba visą baltą. Nes dabar , kokia spalva papiešta, toks slegiantis vaizdas.
QUOTE(rasiux- @ 2013 01 04, 21:32)
Dėl atvirų lentynėlių- viskas priklauso nuo šeimininkės .
Na, pas mane kampe dabar irgi lentyneles plačios. Aš irgi tokia tvarkinga motera Stovi šiaip ten taurės. Naudojamos retai gana, dažniau išsitrauki plauti ir dulkėms valyti. Na, toks bereikalingas vargas.
Pasidariau tokias su led apšvietimu
Tikiuosi pasidėsiu minimaliai ir valymas bus paprastesnis.
Soriukas, virtuvinis dar be ,,galvos"
as galvoju daryti kelias atviras kampe - ir sutaupysiu kokius 200-300 (dar antra tiek dadesiu, kur sutaupius ir gartraukis iseis)) ir erdves bus
QUOTE(rsc @ 2013 01 04, 21:41)
Kiek pinigu praso uz tokia?
Tik su vienu aukstu virsutiniu spinteliu paskaiciavo 4650 Lt
QUOTE(Llaume @ 2013 01 04, 21:52)
Tik su vienu aukstu virsutiniu spinteliu paskaiciavo 4650 Lt
dekui
Ir beje, nedėsim Blumų.... Kaži, ar labai prašovėm jų atsisakę.... Bet kad visą butą įsirenginėjam, tai reikėjo kažkaip paskirstyt lėšas, kad ne tik virtuvė būtų tinkama gyvenimui, o ir kitos patalpos........
[/quote]
cia taip idomiai gaunasi-nedesit blumu,kurie kapeikas kainuoja ir bus darinejama kiekviena karta,o zadat deti hpl sienele uz puse stukos su kuria neaisku ka darysit....kaip sakoma-u bogatih svaji privicki
Mergaites, noriu patarimo.
Gal kas naudojates tokiu Blue water kraniuku
Man jis ideliausiai tiktu prie PLados plautuves
Kokie butu atsiliepimai apie tokias kriaukles ir kranus. Tiesiog pas draugus pamaciau nurudavusia kriaukle, o jau kranas nusilupes baisingai.
Aciu.
Kokie butu atsiliepimai apie tokias kriaukles ir kranus. Tiesiog pas draugus pamaciau nurudavusia kriaukle, o jau kranas nusilupes baisingai.
Aciu.
QUOTE(Grikute @ 2013 01 05, 00:52)
Mergaites, noriu patarimo.
Aciu.
Aciu.
Gal nuo fimos priklauso.Pas mus Franke bezine plautuve Nauduoju nuo rugsejo men.kaip vakar pirkta.O del kranu tokio tipo neks nerekomendavo pirkti.Pirkau Franke metalini.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 01 04, 16:43)
Čia sienelei? Plytelės dešimtmečiais patikrintas materiolas, gražu ir nebrangu. Net tuo atveju jei išsirinksite labai brangias plyteles vis tiek nebus brangu, nes labai nedaug tereikia.
Mum kainos panasiai.Reikia 50 vnt.plyteliu.Vnt mozaikines plyt.-10lt.Plokst.sienele -500lt.Bet cia jau skonio reikalas.Man graziau is stiklo sienele.Bet as labai daug gamynu(praktiskai visa diena).Tai isproteciau valant pastoviai ta stikla,nes tikrai liktu ir dregmes,matomu driziu.As dabar ant dazytos sienos matau.Noreciau kad retai reiketu valit