Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Nu man gražiau sienelė ax.gif Mažiau makaliūzių. Todėl va pertarsim dar dėl plokštės, atsisakysiu geriau brangesnių Cleaf (nors tooooks atspalvis man gražus...), bet neatsisakysiu sienelės.... Kurios pigesnės - Bolderaja ar Pfleiderer? Čia vienam salone sakė, kad nužiūrėtos Bolderajos apie 35lt/kv. Kažkaip daugokai lyg.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 15:55)
Nu man gražiau sienelė  ax.gif Mažiau makaliūzių. Todėl va pertarsim dar dėl plokštės, atsisakysiu geriau brangesnių Cleaf (nors tooooks atspalvis man gražus...), bet neatsisakysiu sienelės.... Kurios pigesnės - Bolderaja ar Pfleiderer? Čia vienam salone sakė, kad nužiūrėtos Bolderajos apie 35lt/kv. Kažkaip daugokai lyg.

būtų įdomu sužinoti kokia plokštė bigsmile.gif
Atsakyti
Bolderaja? Nu labiausiai į mano išsirinktas Cleaf panašios buvo Pušis Arden rusva BY535 ir šviesi BY515, nors aišku skirias... sad.gif Bet jei tikrai 35lt/kv kainuos, tai net nežinau g.gif Nedaug ir tesiskirs nuo Cleaf, tik va visi kantai gal pigiau bus?....... Nes vietoj lenkiškų pasirinkus Cleaf, kaina išaugo net keliais šimtais blink.gif Klausiau baldininko, per kurią vietą, nes kvadrato kaina skirias gal 20lt tik, tai pasakė, kad kantai daug brangesni. Bet nejaugi tikrai gali susidaryt apie 500lt?......
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 16:19)
Bolderaja? Nu labiausiai į mano išsirinktas Cleaf panašios buvo Pušis Arden rusva BY535 ir šviesi BY515, nors aišku skirias... sad.gif Bet jei tikrai 35lt/kv kainuos, tai net nežinau  g.gif Nedaug ir tesiskirs nuo Cleaf, tik va visi kantai gal pigiau bus?....... Nes vietoj lenkiškų pasirinkus Cleaf, kaina išaugo net keliais šimtais  blink.gif Klausiau baldininko, per kurią vietą, nes kvadrato kaina skirias gal 20lt tik, tai pasakė, kad kantai daug brangesni. Bet nejaugi tikrai gali susidaryt apie 500lt?......

Cleaf plokštė domina smile.gif nes aš irgi iš jos galvoju daryti
Atsakyti
A, Cleaf tai buvom išsirinkę sendintą stambiai dryžuotą ąžuolą ir šviesų stambiai dryžuotą ąžuolą. Jau tokie man jie jaukūs, ypač sendintas... Nei rudas, nei pilkas.... Bet gaila, jei tiek skirias kaina, tai neimsim jų sad.gif
Atsakyti
GAl kas papasakotu, kaip isprendet klausima su duju skaitliuku. Senoviskas namas, dabar jis atsidure tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu. Daryciau buitine spinta per visa, kad skaitliukas ilystu y ja. Bet labai tada stalvirsio lieka nes virtuvinis tik 2600mm. AR pakelimas skaitliuko brangei kainuotu ir gal kas perkelinejot kaune?
Atsakyti
Priklausomai nuo to, ar reikia virint ar ne, bent Alytuj kaina apie 200-350Lt smile.gif
Atsakyti
Is EasyKitchen gavau toki pasiulyma. Kaip Jums atrodo, kokiu turit pastabu ir pasiulymu?

user posted image
Atsakyti
kur saldytuva planuojat det?
Atsakyti
QUOTE(Darius1 @ 2013 01 04, 15:52)
GAl kas papasakotu, kaip isprendet klausima su duju skaitliuku. Senoviskas namas, dabar jis atsidure tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu. Daryciau buitine spinta per visa, kad skaitliukas ilystu y ja. Bet labai tada stalvirsio lieka nes virtuvinis tik 2600mm. AR pakelimas skaitliuko brangei kainuotu ir gal kas perkelinejot kaune?
Palubyje, geriausiai. Nieko baisaus jei skaitiklis bus virš viršutinių spintelių. Jei maža virtuvė, tai tas skaitiklis spintelėje užima daug vietos ir spintelė beveik prarasta. Vilniuje apie 300 Lt. už perkėlimą. Darbo ten labai nedaug, dujininkai naudojasi padėtimi, kad ne kožnas drįsta lįsti prie dujų ir lupa devynis kailius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 sausio 2013 - 20:00
QUOTE(Llaume @ 2013 01 04, 20:13)
Is EasyKitchen gavau toki pasiulyma. Kaip Jums atrodo, kokiu turit pastabu ir pasiulymu?

user posted image

Lentynėlių nedaryčiau, dulkėm kauptis ir prisideda visokio š...
O kokios spalvos, dabar toks sunkumo įspūdis gal, kad aukštos spintelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 01 04, 20:39)
kur saldytuva planuojat det?

Nusiuntus virtuves matmenis gavau toki pasiulyma. Jeigu rinkciausi si pasiulyma, tai tektu saldytuva statyti prie kitos sienos.

Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 04, 21:04)
Lentynėlių nedaryčiau, dulkėm kauptis ir prisideda visokio š...
O kokios spalvos, dabar toks sunkumo įspūdis gal, kad aukštos spintelės g.gif

Kadangi patalpa maza, tai galvoju apie sviesias spalvas, o gal net balta
Atsakyti