Nu man gražiau sienelė Mažiau makaliūzių. Todėl va pertarsim dar dėl plokštės, atsisakysiu geriau brangesnių Cleaf (nors tooooks atspalvis man gražus...), bet neatsisakysiu sienelės.... Kurios pigesnės - Bolderaja ar Pfleiderer? Čia vienam salone sakė, kad nužiūrėtos Bolderajos apie 35lt/kv. Kažkaip daugokai lyg.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 15:55)
Nu man gražiau sienelė Mažiau makaliūzių. Todėl va pertarsim dar dėl plokštės, atsisakysiu geriau brangesnių Cleaf (nors tooooks atspalvis man gražus...), bet neatsisakysiu sienelės.... Kurios pigesnės - Bolderaja ar Pfleiderer? Čia vienam salone sakė, kad nužiūrėtos Bolderajos apie 35lt/kv. Kažkaip daugokai lyg.
būtų įdomu sužinoti kokia plokštė
Bolderaja? Nu labiausiai į mano išsirinktas Cleaf panašios buvo Pušis Arden rusva BY535 ir šviesi BY515, nors aišku skirias... Bet jei tikrai 35lt/kv kainuos, tai net nežinau Nedaug ir tesiskirs nuo Cleaf, tik va visi kantai gal pigiau bus?....... Nes vietoj lenkiškų pasirinkus Cleaf, kaina išaugo net keliais šimtais Klausiau baldininko, per kurią vietą, nes kvadrato kaina skirias gal 20lt tik, tai pasakė, kad kantai daug brangesni. Bet nejaugi tikrai gali susidaryt apie 500lt?......
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 16:19)
Bolderaja? Nu labiausiai į mano išsirinktas Cleaf panašios buvo Pušis Arden rusva BY535 ir šviesi BY515, nors aišku skirias... Bet jei tikrai 35lt/kv kainuos, tai net nežinau Nedaug ir tesiskirs nuo Cleaf, tik va visi kantai gal pigiau bus?....... Nes vietoj lenkiškų pasirinkus Cleaf, kaina išaugo net keliais šimtais Klausiau baldininko, per kurią vietą, nes kvadrato kaina skirias gal 20lt tik, tai pasakė, kad kantai daug brangesni. Bet nejaugi tikrai gali susidaryt apie 500lt?......
Cleaf plokštė domina nes aš irgi iš jos galvoju daryti
A, Cleaf tai buvom išsirinkę sendintą stambiai dryžuotą ąžuolą ir šviesų stambiai dryžuotą ąžuolą. Jau tokie man jie jaukūs, ypač sendintas... Nei rudas, nei pilkas.... Bet gaila, jei tiek skirias kaina, tai neimsim jų
GAl kas papasakotu, kaip isprendet klausima su duju skaitliuku. Senoviskas namas, dabar jis atsidure tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu. Daryciau buitine spinta per visa, kad skaitliukas ilystu y ja. Bet labai tada stalvirsio lieka nes virtuvinis tik 2600mm. AR pakelimas skaitliuko brangei kainuotu ir gal kas perkelinejot kaune?
Priklausomai nuo to, ar reikia virint ar ne, bent Alytuj kaina apie 200-350Lt
QUOTE(Darius1 @ 2013 01 04, 15:52)
GAl kas papasakotu, kaip isprendet klausima su duju skaitliuku. Senoviskas namas, dabar jis atsidure tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu. Daryciau buitine spinta per visa, kad skaitliukas ilystu y ja. Bet labai tada stalvirsio lieka nes virtuvinis tik 2600mm. AR pakelimas skaitliuko brangei kainuotu ir gal kas perkelinejot kaune?
Palubyje, geriausiai. Nieko baisaus jei skaitiklis bus virš viršutinių spintelių. Jei maža virtuvė, tai tas skaitiklis spintelėje užima daug vietos ir spintelė beveik prarasta. Vilniuje apie 300 Lt. už perkėlimą. Darbo ten labai nedaug, dujininkai naudojasi padėtimi, kad ne kožnas drįsta lįsti prie dujų ir lupa devynis kailius.
QUOTE(allberto @ 2013 01 04, 20:39)
kur saldytuva planuojat det?
Nusiuntus virtuves matmenis gavau toki pasiulyma. Jeigu rinkciausi si pasiulyma, tai tektu saldytuva statyti prie kitos sienos.
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 04, 21:04)
Lentynėlių nedaryčiau, dulkėm kauptis ir prisideda visokio š...
O kokios spalvos, dabar toks sunkumo įspūdis gal, kad aukštos spintelės
O kokios spalvos, dabar toks sunkumo įspūdis gal, kad aukštos spintelės
Kadangi patalpa maza, tai galvoju apie sviesias spalvas, o gal net balta