O kas tai yra?..... Tas muliažas?.....
Papildyta:
Blecha kaip sunervino baldininkas..... Pradžioj kalbant lyg vienaip sakė, dabar jau kaina išaugo belen kiek.... Kai klausiau apie hpl, sako, nu tai kvadtaras apie 130lt, ir daugiau nei žodžio nesakė, kiek ji ten bendrai atsieis, ***** o dabar pasirodo apie 500lt.... Nu karoč. Susidiorginau nerealiai. Kiba teks jos atsisakyt, taip norėjau
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 12:41)
Papildyta:
Blecha kaip sunervino baldininkas..... Pradžioj kalbant lyg vienaip sakė, dabar jau kaina išaugo belen kiek.... Kai klausiau apie hpl, sako, nu tai kvadtaras apie 130lt, ir daugiau nei žodžio nesakė, kiek ji ten bendrai atsieis, ***** o dabar pasirodo apie 500lt.... Nu karoč. Susidiorginau nerealiai. Kiba teks jos atsisakyt, taip norėjau
Papildyta:
Nesinervinkit. Jus gal pradžioj pati ne taip jį supratot, nes išties ta sienelė labai brangiai kainuoja...
Na dėl šito tarkim aš ne taip supratau, bet pvz dar priskaičiavo šiukšlinės stalčių su pritraukimu, nors tikrai sakiau, kad man jo nereikia. Nu žodžiu, nervas jama juodai....
Nanita,gerai kad nepasirinkot to savo tamsaus stalvirsio O tarpui gal geriau tada plyteles .As kelius menesius galvojau ka tarpui issirinkt.Stikla atmeciau nes labai daug gaminu,tai reiketu valyt ir valyt.Dabar tarpas dazyta siena ,laukem uzsakytu mozaikiniu plyteliu is Ispanijos(labai mum spalviskai tinka).Bet praktiskiau butu plokste kaip ir stalvirsis,nes ant mano jokiu nesvarumu nesimato http://www.finumedis...ex.php?cid=2274 .Bet plyteles vistiek manau geriau negu stiklas.Man ir blizgiu virsutiniu spinteliu uztenka https://e.mail.ru/cg...o...00890&_av=2
Na yra didelis skirtumas,ka matai paveiksliuke,ka realiai ziurineji,ciupineji Vienaip atrodo paveiksliuke,visai kitaip gyvai.Ekspozicijoje buvo virtuve tokio fasado kaip ir mes issirinkome.Gerai atrodo.Stalvirsio pavyzdi ciupinejau,pirstu anspaudu nesimato,manau kiti nesvarumai irgi bus maziau matomi negu ant tamsaus
Kas del Blumu,bandziau as vakar,ideti buvo i virsutines spintas ju blizgus pavirsius,spalva kapucinu,tai ziauriai daug pirstu anspaudu ten kur darineja Beto,taip pat kaip ir gabby_iz rase,nervina tas letas uzsidarymas Grazu,modernu bet ar tikrai to reikia?500lt paslepti i spinta Na,kiekvienam savo
kristilav,antros nuorodos neatidaro.
Kas del Blumu,bandziau as vakar,ideti buvo i virsutines spintas ju blizgus pavirsius,spalva kapucinu,tai ziauriai daug pirstu anspaudu ten kur darineja Beto,taip pat kaip ir gabby_iz rase,nervina tas letas uzsidarymas Grazu,modernu bet ar tikrai to reikia?500lt paslepti i spinta Na,kiekvienam savo
[/quote]
Jau atsidaro. Pas mus virsutinios kakavine Termopalo blizgi plokste Nors ir su rankenelem visvien apciupineta buna
QUOTE(allberto @ 2013 01 04, 14:35)
Nesvarbu tada.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 12:41)
aš dar nesu tikrai ar bus taip įmanoma padaryt Tiesiog iškarto po k\plautuve bus plokštė kaip ir visi fasadai su rankena, bet niekas neatsidarinės. apačioj bus vienas didelis gilus stalčius, o iš išorės atrodys, kad ten du stalčiai, kaip ir visur kitur, bus dvi rankenėlės. nežinau kaip kitaip paaiškint
Supratau
QUOTE(irisas @ 2013 01 04, 12:39)
aš dar nesu tikrai ar bus taip įmanoma padaryt Tiesiog iškarto po k\plautuve bus plokštė kaip ir visi fasadai su rankena, bet niekas neatsidarinės. apačioj bus vienas didelis gilus stalčius, o iš išorės atrodys, kad ten du stalčiai, kaip ir visur kitur, bus dvi rankenėlės. nežinau kaip kitaip paaiškint
Tikra taip galima padaryti, mano drauges virtuveje tokia stalciu imitacija yra padaryta.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 11:41)
Papildyta:
Papildyta:
Čia sienelei? Plytelės dešimtmečiais patikrintas materiolas, gražu ir nebrangu. Net tuo atveju jei išsirinksite labai brangias plyteles vis tiek nebus brangu, nes labai nedaug tereikia.