Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

O kas tai yra?..... Tas muliažas?..... blush2.gif
Papildyta:
Blecha kaip sunervino baldininkas..... Pradžioj kalbant lyg vienaip sakė, dabar jau kaina išaugo belen kiek.... Kai klausiau apie hpl, sako, nu tai kvadtaras apie 130lt, ir daugiau nei žodžio nesakė, kiek ji ten bendrai atsieis, ***** o dabar pasirodo apie 500lt.... Nu karoč. Susidiorginau nerealiai. Kiba teks jos atsisakyt, taip norėjau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 12:41)
Papildyta:
Blecha kaip sunervino baldininkas..... Pradžioj kalbant lyg vienaip sakė, dabar jau kaina išaugo belen kiek.... Kai klausiau apie hpl, sako, nu tai kvadtaras apie 130lt, ir daugiau nei žodžio nesakė, kiek ji ten bendrai atsieis, ***** o dabar pasirodo apie 500lt.... Nu karoč. Susidiorginau nerealiai. Kiba teks jos atsisakyt, taip norėjau  verysad.gif

Nesinervinkit. Jus gal pradžioj pati ne taip jį supratot, nes išties ta sienelė labai brangiai kainuoja...
Atsakyti
Na dėl šito tarkim aš ne taip supratau, bet pvz dar priskaičiavo šiukšlinės stalčių su pritraukimu, nors tikrai sakiau, kad man jo nereikia. Nu žodžiu, nervas jama juodai....
Atsakyti
Nanita,gerai kad nepasirinkot to savo tamsaus stalvirsio doh.gif O tarpui gal geriau tada plyteles .As kelius menesius galvojau ka tarpui issirinkt.Stikla atmeciau nes labai daug gaminu,tai reiketu valyt ir valyt.Dabar tarpas dazyta siena ,laukem uzsakytu mozaikiniu plyteliu is Ispanijos(labai mum spalviskai tinka).Bet praktiskiau butu plokste kaip ir stalvirsis,nes ant mano jokiu nesvarumu nesimato http://www.finumedis...ex.php?cid=2274 .Bet plyteles vistiek manau geriau negu stiklas.Man ir blizgiu virsutiniu spinteliu uztenka doh.gif https://e.mail.ru/cg...o...00890&_av=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 04 sausio 2013 - 12:26
Na yra didelis skirtumas,ka matai paveiksliuke,ka realiai ziurineji,ciupineji smile.gif Vienaip atrodo paveiksliuke,visai kitaip gyvai.Ekspozicijoje buvo virtuve tokio fasado kaip ir mes issirinkome.Gerai atrodo.Stalvirsio pavyzdi ciupinejau,pirstu anspaudu nesimato,manau kiti nesvarumai irgi bus maziau matomi negu ant tamsaus blush2.gif

Kas del Blumu,bandziau as vakar,ideti buvo i virsutines spintas ju blizgus pavirsius,spalva kapucinu,tai ziauriai daug pirstu anspaudu ten kur darineja doh.gif Beto,taip pat kaip ir gabby_iz rase,nervina tas letas uzsidarymas smile.gif Grazu,modernu bet ar tikrai to reikia?500lt paslepti i spinta g.gif Na,kiekvienam savo 4u.gif

kristilav,antros nuorodos neatidaro. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 sausio 2013 - 12:28

kristilav,antros nuorodos neatidaro. 4u.gif
[/quote]
Jau atsidaro. Pas mus virsutinios kakavine Termopalo blizgi plokste biggrin.gif Nors ir su rankenelem visvien apciupineta buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 01 04, 12:34)
Jau  atsidaro.  Pas mus virsutinios kakavine Termopalo blizgi plokste  biggrin.gif Nors ir su rankenelem visvien apciupineta buna doh.gif

Войти в почту

Имя
Пароль

Забыли пароль?
Запомнить
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allberto: 04 sausio 2013 - 12:36
QUOTE(allberto @ 2013 01 04, 14:35)
Войти в почту

Имя 
Пароль 

Забыли пароль?
  Запомнить

g.gif Nesvarbu tada.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 12:41)

aš dar nesu tikrai ar bus taip įmanoma padaryt biggrin.gif Tiesiog iškarto po k\plautuve bus plokštė kaip ir visi fasadai su rankena, bet niekas neatsidarinės. apačioj bus vienas didelis gilus stalčius, o iš išorės atrodys, kad ten du stalčiai, kaip ir visur kitur, bus dvi rankenėlės. nežinau kaip kitaip paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 01 04, 12:39)
aš dar nesu tikrai ar bus taip įmanoma padaryt  biggrin.gif Tiesiog iškarto po k\plautuve bus plokštė kaip ir visi fasadai su rankena, bet niekas neatsidarinės. apačioj bus vienas didelis gilus stalčius, o iš išorės atrodys, kad ten du stalčiai, kaip ir visur kitur, bus dvi rankenėlės. nežinau kaip kitaip paaiškint  biggrin.gif

Tikra taip galima padaryti, mano drauges virtuveje tokia stalciu imitacija yra padaryta.
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 11:41)
Papildyta:
Blecha kaip sunervino baldininkas..... Pradžioj kalbant lyg vienaip sakė, dabar jau kaina išaugo belen kiek.... Kai klausiau apie hpl, sako, nu tai kvadtaras apie 130lt, ir daugiau nei žodžio nesakė, kiek ji ten bendrai atsieis, ***** o dabar pasirodo apie 500lt.... Nu karoč. Susidiorginau nerealiai. Kiba teks jos atsisakyt, taip norėjau  verysad.gif

Čia sienelei? Plytelės dešimtmečiais patikrintas materiolas, gražu ir nebrangu. Net tuo atveju jei išsirinksite labai brangias plyteles vis tiek nebus brangu, nes labai nedaug tereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 sausio 2013 - 14:45