QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 03, 22:34)
Sveiki visi...
Su spalvom ir man sunku
Jei kas pamenat, mano idėja buvo daryt kažkaip pan kaip čia
http://diara.lt/Musu...aldai/node_1796 tai yra kad stalviršis su sienele būtų vienodi su antru spintelių aukštu, tada ne taip gremėzdiškai atrodo tie du aukštai, nes antras tarsi susilieja su siena. Tik aš nenorėjau baltos virtuvės, todėl mčstėm atvirkščiai daryt - tamsesnes spinteles apačioj ir šviesesnį stalviršį su sienele ir tuo antru aukštu. Plokštes jau buvom išsirinkę kaip ir, bet va kai atėjo eilė rinktis stalviršį, prasidėjo bėdos
Nieks taip idealiai nesutapo spalviškai prie to antro aukšto, nors internete kaiiūri, tai atrodo pilna tinkančių. Rinkausi rinkausi, važinėjau keliskart pavyzdžių žiūrėt, ir nieks netinka, kas atrodė tiks, arba pavyzdžių nebuvo tų, kur internete buvau nužiūrėjus, kurie turėtų tikt
Nebent akmens imitacija ar pan, o aš taip norėjau medžio imitacijos, man daug jaukiau..... Tai imsim tik kažką panašaus, bet taip bijau, kad gausis makalynė......
Beje, Dešimtukas, lyg Jūs minėjot, kad kažkas ten kartą nutiko su Cleaf spa plokštėm..... Paguoskit, kad nėra jos labai blogos... Nu neradau kito gamintojo tokių spalvų.....
Ir vis dar nežinau, ką daryt su spintele po kriaukle... Taip norėjau stalčiaus, bet nežinau, vardan simetrijos nesigaus patogiai... Aj žodžiu, nebemiegu jau dėl tos virtuvės. O jau reik vsiką suderint galutinai su baldininku. Nes už kelių dienų jau duoda mūsų baldus į gamybą...
Ir beje, nedėsim Blumų.... Kaži, ar labai prašovėm jų atsisakę.... Bet kad visą butą įsirenginėjam, tai reikėjo kažkaip paskirstyt lėšas, kad ne tik virtuvė būtų tinkama gyvenimui, o ir kitos patalpos........
ramiau, gabby_iz, ramiau. Viskas pas Jus gerai
su spalvom ir plokščių gamintojais nelabai ką galiu padėt, bet dėl tos simetrijos - nereikia išprotėt, darykite kad būtų patogu. nematysite Jūs tos simetrijos po poros savaičių. aišku tai nereiškia jog galima daryti bet kaip, bet aukoti patogumą dėl simetrijos manau tikrai neverta.
o dėl Blum - mažiausiai pergyvenkite. Nežinau ką dėjote, bet galiu lažintis, jog kaip vartotoja Jūs nepastebėsite visiškai jokio skirtumo tarp Blum ar kitos furnitūros. Jūs paprasčiausiai netapote marketingo auka ir sutaupėte kažkiek litų. tik tiek. Blum tikrai verta rinktis, kai nėra alternatyvų t.y. arba naujienas arba kažkokius sprendimus, kurių kiti nesiūlo, o esant alternatyvoms - galima ir pataupyti.
Va jeigu finansai neriboja - galima dėti vien Blum - na būsite daug maž tikri, jog toje vietoje problemų ateityje bus mažiausiai