Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 19:57)
Jas deda stalvirsyje virs radiatoriaus, teisingai supratau? O kaip is sono sprendziama? Paliekama atvira, kaip stalas?

Taip, virš stalviršio. Iš šono atvira pas mane. Bet, manau, jei norėčiau užleisti ten stalviršį, galėtų ir šone įdėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 18:24)
Taip, sildymo sistema renovuota. Turim atskira savo buto silumos apskaitos skaitliuka, tad viskas ant vieno stovo.

tada viskas aisku...

O del radiatoriaus.

user posted image
cia idomiai isspresta.
Kadangi stalvirsis aukstesnis uz palange, tai tiesiog paliktas tarpas.
T.y. tarp palanges ir stalvirsio yra tarpas.
Aisku, galima gincytis sio spredimo logiskumu ir pan.
bet galima daryti ir taip (jeigu situacija su langu ir norimu stalvirsio auksciu leidzia).
Atsakyti
Sveiki visi...

Su spalvom ir man sunku sad.gif Jei kas pamenat, mano idėja buvo daryt kažkaip pan kaip čia http://diara.lt/Musu...aldai/node_1796 tai yra kad stalviršis su sienele būtų vienodi su antru spintelių aukštu, tada ne taip gremėzdiškai atrodo tie du aukštai, nes antras tarsi susilieja su siena. Tik aš nenorėjau baltos virtuvės, todėl mčstėm atvirkščiai daryt - tamsesnes spinteles apačioj ir šviesesnį stalviršį su sienele ir tuo antru aukštu. Plokštes jau buvom išsirinkę kaip ir, bet va kai atėjo eilė rinktis stalviršį, prasidėjo bėdos doh.gif Nieks taip idealiai nesutapo spalviškai prie to antro aukšto, nors internete kaiiūri, tai atrodo pilna tinkančių. Rinkausi rinkausi, važinėjau keliskart pavyzdžių žiūrėt, ir nieks netinka, kas atrodė tiks, arba pavyzdžių nebuvo tų, kur internete buvau nužiūrėjus, kurie turėtų tikt sad.gif Nebent akmens imitacija ar pan, o aš taip norėjau medžio imitacijos, man daug jaukiau..... Tai imsim tik kažką panašaus, bet taip bijau, kad gausis makalynė...... sad.gif

Beje, Dešimtukas, lyg Jūs minėjot, kad kažkas ten kartą nutiko su Cleaf spa plokštėm..... Paguoskit, kad nėra jos labai blogos... Nu neradau kito gamintojo tokių spalvų.....

Ir vis dar nežinau, ką daryt su spintele po kriaukle... Taip norėjau stalčiaus, bet nežinau, vardan simetrijos nesigaus patogiai... Aj žodžiu, nebemiegu jau dėl tos virtuvės. O jau reik vsiką suderint galutinai su baldininku. Nes už kelių dienų jau duoda mūsų baldus į gamybą...

Ir beje, nedėsim Blumų.... Kaži, ar labai prašovėm jų atsisakę.... Bet kad visą butą įsirenginėjam, tai reikėjo kažkaip paskirstyt lėšas, kad ne tik virtuvė būtų tinkama gyvenimui, o ir kitos patalpos........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 03 sausio 2013 - 22:42
gabby,o tikrai norite nuo lubu tamsia spinteliu spava?O negeriau butu atvirksciai?Prie lubu-sviesia smile.gif Jau cia,temoje,kelis kart minejo,kad ta tamsi gali "spausti"O sviesi kaip tik susiles.Tuo labiau jau lubos-baltos.Kaip tycia nerandu pavyzdzio,nors siandien nete tikrai maciau nuotrauka,labai patraukliai atrode smile.gif

O as pagaliau susitariau,kolkas viskuo patenkinta ka bendrom jegom pavyko suderint,tikiuosi taip ir bus ir nuomones nepakeisiu smile.gif Daug ka pakeiteme,virsuje ne bus horizontaliu spinteliu su blumais,kaip planavau,o bus vertikalios ilgos,107cm ilgio klasikines,dvieju dureliu spintos.Vienos dureles plotis 40cm.Pagalvojome,kad i tokia tikrai daugiau tilps visko smile.gif negu i horizontalia musu atvieju.Prie lubu ne bus atskiru spinteliu nes ten daugiau vietos uzimtu paslepas ventiliacijos vamzdis,daiktams liktu tik 17cm plocio ir 30cm aukscio.Prisides apacioj prie orkaites ir ranksluostine,is kitos puses cargo aliejams.Spalvos ir rankineles irgi isrinktos,plautuve akmens mases ir toks pat kranas irgi ten...Puse darbo nuveikta,kaip akmuo nuo duses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 03, 22:34)
Sveiki visi...
Ir beje, nedėsim Blumų.... Kaži, ar labai prašovėm jų atsisakę.... Bet kad visą butą įsirenginėjam, tai reikėjo kažkaip paskirstyt lėšas, kad ne tik virtuvė būtų tinkama gyvenimui, o ir kitos patalpos........

as juos desiu ir netaupysiu su gartraukiu, bet taupysiu kitose vietose smile.gif nedesiu isvaziuojamos siuklsines ir kampe greiciausiai darysu paprasciausias lentyneles, o ne tas veduokles-supynes ar kaip ten jas ...
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 20, 15:58)
O kaip tilps indaplove po plautuve?  g.gif  biggrin.gif Virsutiniu spinteliu noriu, bet kainos daug, o vietos realiai ten nebus.
Nepatogu? O gal tada kaitlente salia orkaites, paskui tarpas ir kriaukle prie lango?

kas kas tikrai nepatogu tai kriaukle salia kaitlentes....dabar turim toki var.tai kasdien erzina mintis kas galejo taip durnai sugalvot...nes jei kepi ir plauni indus tai bent jau man net i keptuve vandens patenka smile.gifo tada riebalu pilnos grindys kai pradeda cirsket....
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 03, 19:28)
Yra spec drotelės stalviršiui virš radiatorių mirksiukas.gif

jei tokios groteles gaunas ant pagrindinio darbastalio, ar i jas nieko neprikrenta ?
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 01 03, 17:31)
Šaunu, jeigu visa šeima tokia tvarkinga ir kiekvienas po savęs nusivalo. Deja  ne visiems taip pasiseka  doh.gif Arba stalviršio nedaug ir nesudėtinga jį vienu rankos mostu nuvalyti. Mano dabartinės virtuvės stalviršis ne tamsus, bet man pakanka tamsaus stalo svetainėje-valgomajame. Virtuvėje, kurią dabar planuoju, stalviršio bus apie 4m, tai nenoriu tamsaus, nes ant jo tikrai bus kasdien nenaudojamų vietų dulkėms kauptis  lotuliukas.gif

Stalviršio pas mus 6 metrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 03, 22:34)
Sveiki visi...

Su spalvom ir man sunku sad.gif Jei kas pamenat, mano idėja buvo daryt kažkaip pan kaip čia http://diara.lt/Musu...aldai/node_1796 tai yra kad stalviršis su sienele būtų vienodi su antru spintelių aukštu, tada ne taip gremėzdiškai atrodo tie du aukštai, nes antras tarsi susilieja su siena. Tik aš nenorėjau baltos virtuvės, todėl mčstėm atvirkščiai daryt - tamsesnes spinteles apačioj ir šviesesnį stalviršį su sienele ir tuo antru aukštu. Plokštes jau buvom išsirinkę kaip ir, bet va kai atėjo eilė rinktis stalviršį, prasidėjo bėdos  doh.gif Nieks taip idealiai nesutapo spalviškai prie to antro aukšto, nors internete kaiiūri, tai atrodo pilna tinkančių. Rinkausi rinkausi, važinėjau keliskart pavyzdžių žiūrėt, ir nieks netinka, kas atrodė tiks, arba pavyzdžių nebuvo tų, kur internete buvau nužiūrėjus, kurie turėtų tikt sad.gif Nebent akmens imitacija ar pan, o aš taip norėjau medžio imitacijos, man daug jaukiau..... Tai imsim tik kažką panašaus, bet taip bijau, kad gausis makalynė...... sad.gif

Beje, Dešimtukas, lyg Jūs minėjot, kad kažkas ten kartą nutiko su Cleaf spa plokštėm..... Paguoskit, kad nėra jos labai blogos... Nu neradau kito gamintojo tokių spalvų.....

Ir vis dar nežinau, ką daryt su spintele po kriaukle... Taip norėjau stalčiaus, bet nežinau, vardan simetrijos nesigaus patogiai... Aj žodžiu, nebemiegu jau dėl tos virtuvės. O jau reik vsiką suderint galutinai su baldininku. Nes už kelių dienų jau duoda mūsų baldus į gamybą...

ramiau, gabby_iz, ramiau. Viskas pas Jus gerai 4u.gif

su spalvom ir plokščių gamintojais nelabai ką galiu padėt, bet dėl tos simetrijos - nereikia išprotėt, darykite kad būtų patogu. nematysite Jūs tos simetrijos po poros savaičių. aišku tai nereiškia jog galima daryti bet kaip, bet aukoti patogumą dėl simetrijos manau tikrai neverta.

o dėl Blum - mažiausiai pergyvenkite. Nežinau ką dėjote, bet galiu lažintis, jog kaip vartotoja Jūs nepastebėsite visiškai jokio skirtumo tarp Blum ar kitos furnitūros. Jūs paprasčiausiai netapote marketingo auka ir sutaupėte kažkiek litų. tik tiek. Blum tikrai verta rinktis, kai nėra alternatyvų t.y. arba naujienas arba kažkokius sprendimus, kurių kiti nesiūlo, o esant alternatyvoms - galima ir pataupyti.
Va jeigu finansai neriboja - galima dėti vien Blum - na būsite daug maž tikri, jog toje vietoje problemų ateityje bus mažiausiai 4u.gif
Atsakyti
Issirinkome va tokias spalvas
Stalvirsis,parketinis tamsusis riesutmedis
user posted image
Fasadas Country spalva,realiai graziau atrodo biggrin.gif
user posted image

grindys bus tokios spalvos kaip stalvirsis.Dabar dydziulis galvos skausmas ka i tarpa tarp spinteliu ir stalciu klijuot. g.gif doh.gif Stiklo jau nenoriu,drauge neilgai juo dziaugesi,puoda netycia stipriau pastume i stikla ir gabaliuko stiklo ner verysad.gif nepraktiska.Man grazu kai tarpas toks kaip stalvirsis bet sako irgi nepraktiska,nusitrina su laiku g.gif Plyteles?Matines kaip ir visa virtuve ar blizgias?Ir kokios spalvos i ruduma kazka?Patarkite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 01 04, 01:07)
gabby,o tikrai norite nuo lubu tamsia spinteliu spava?O negeriau butu atvirksciai?Prie lubu-sviesia  smile.gif Jau cia,temoje,kelis kart minejo,kad ta tamsi gali "spausti"O sviesi kaip tik susiles.Tuo labiau jau lubos-baltos.Kaip tycia nerandu pavyzdzio,nors siandien nete tikrai maciau nuotrauka,labai patraukliai atrode  smile.gif

Tai aš ir rašiau, kad mes atvirkščiau darysim, nei toj foto 4u.gif Nes nenoriu pagrindo balto smile.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 04, 10:26)
ramiau, gabby_iz, ramiau. Viskas pas Jus gerai  4u.gif

Dėkui už nuraminimą 4u.gif Aš irgi galvoju, kad galbūt net nepastebėsiu, kad nėra tų Blum, nes kiek bandžiau salonuose, tai mane net biškį erzina tie lėti stalčių užsidarymai biggrin.gif AŠ kai tokia greita visur, tai noriu greitesnio veiksmo biggrin.gif O dėl simetrijos, na kaip čia pasakius... Aš irgi sakau, kad nieko tokio ji, bet gautųsi gal ir nelabai gražiai, nu maždaug taip jei darant, kur raudonai pažymėjau user posted image

Nes jei daryt tą stalčių šiukšlinei nuo apačios, tai man kaip aukštai bus nepatogu keliu atidarinėt jį (galvoju ten Push dėt). Nors jaučiu ne nuo apačios net ir nesigaus tas stalčius, nes sifonai kriauklės maišys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 04 sausio 2013 - 11:09
QUOTE(gabby_jz @ 2013 01 04, 12:08)
Tai aš ir rašiau, kad mes atvirkščiau darysim, nei toj foto  4u.gif Nes nenoriu pagrindo balto smile.gif
Dėkui už nuraminimą  4u.gif Aš irgi galvoju, kad galbūt net nepastebėsiu, kad nėra tų Blum, nes kiek bandžiau salonuose, tai mane net biškį erzina tie lėti stalčių užsidarymai biggrin.gif AŠ kai tokia greita visur, tai noriu greitesnio veiksmo biggrin.gif O dėl simetrijos, na kaip čia pasakius... Aš irgi sakau, kad nieko tokio ji, bet gautųsi gal ir nelabai gražiai, nu maždaug taip jei darant, kur raudonai pažymėjau user posted image

Nes jei daryt tą stalčių šiukšlinei nuo apačios, tai man kaip aukštai bus nepatogu keliu atidarinėt jį (galvoju ten Push dėt). Nors jaučiu ne nuo apačios net ir nesigaus tas stalčius, nes sifonai kriauklės maišys.

aš po plautuve irgi ruošiuos stalčių šiuklinėj daryt, ir ko gero darysiu stalčių nuo pat apačios, ir bus gilus stalčius. Tam, kad būtų simetrija galvoju daryti priekinio fasado muliažą ir atrodys, kad stalčiai tokio pat pločio kaip ir visi likusieji.
Atsakyti