Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

O mano pirma mintis, kad ten kur stovi klozetas, galetu buti nisa saldytuvui biggrin.gif Gal imanoma ta klozeta perkelti i kita vieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 03 sausio 2013 - 17:03
QUOTE(allberto @ 2013 01 03, 17:57)
Manau, kad nors ir maza, ji nera labai nepraktiska...
Kokie butu norai/pageidavimai?
arba ko „jokiu budu“ ?

Mano pirma mintis - L formos, prie dvieju sienu - (kur 1.9 ir 2.71).

Irgi kolkas matau, kad virtuve butu tik L formos. Pageidavimai, kad butu pritaikyta esama indaplove ir saldytuvas, o siaip esu atvira ivairiausiems pasiulymas.
Prie 2.71 sienos yra radiatorius, tad nelabai sugalvoju kaip butu galima isspresti si klausima, kad jis neuzsidengtu spintelemis, nes kitaip butu salta g.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2013 01 03, 18:03)
O mano pirma mintis, kad ten kur stovi klozetas, galetu buti nisa saldytuvui biggrin.gif Gal imanoma ta klozeta perkelti i kita vieta?

Kadangi tik pries du menesius baigem vonios remonta, tad sienu griauti vonios saskaita nenoreciau ax.gif
Atsakyti
Tokiu atveju ta mintis buvo ne pati geriausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 17:17)
Irgi kolkas matau, kad virtuve butu tik L formos. Pageidavimai, kad butu pritaikyta esama indaplove ir saldytuvas, o siaip esu atvira ivairiausiems pasiulymas.
Prie 2.71 sienos yra radiatorius, tad nelabai sugalvoju kaip butu galima isspresti si klausima, kad jis neuzsidengtu spintelemis, nes kitaip butu salta  g.gif

Na, as turejau omeny, kaip kad buna, jog turi maza virtuve, o reikia daug darbastalio, 60 cm indaploves, 80 cm virykles ir stalo smile.gif

Del radiatoriaus - yra du variantai:
a) palikti ties radiatoriumi kaip stala - atvira, o link lango stalvirsyje palikti groteles...
cool.gif jeigu jau remontus darot, galbut butu variantas perkelti radiatoriu prie kitos sienos...
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 01 03, 16:11)
Greičiausiai pas jus ne tamsus stalviršis jei taip galvojat  biggrin.gif
Pas mus panašus, o gal net toks pats stalviršis, iš paveiksliuko nelabai galiu suprast, reikėtų spalvos pavadinimo, bet tikrai nereikia tarnaut jam  mirksiukas.gif Kažkaip pritrupinto niekas nepalieka, o dulkių kažkaip nespėja per dieną ar dvi tiek prisirinkt, kad matytųsi, vistiek po gaminimo stalviršis nuvalomas  4u.gif

Šaunu, jeigu visa šeima tokia tvarkinga ir kiekvienas po savęs nusivalo. Deja ne visiems taip pasiseka doh.gif Arba stalviršio nedaug ir nesudėtinga jį vienu rankos mostu nuvalyti. Mano dabartinės virtuvės stalviršis ne tamsus, bet man pakanka tamsaus stalo svetainėje-valgomajame. Virtuvėje, kurią dabar planuoju, stalviršio bus apie 4m, tai nenoriu tamsaus, nes ant jo tikrai bus kasdien nenaudojamų vietų dulkėms kauptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 01 03, 18:25)
Na, as turejau omeny, kaip kad buna, jog turi maza virtuve, o reikia daug darbastalio, 60 cm indaploves, 80 cm virykles ir stalo smile.gif

Del radiatoriaus - yra du variantai:
a) palikti ties radiatoriumi kaip stala - atvira, o link lango stalvirsyje palikti groteles...
cool.gif jeigu jau remontus darot, galbut butu variantas perkelti radiatoriu prie kitos sienos...

Nebloga ideja, kad kur radiatoriai, tai palikti atvira stala, tuomet issisprestu problema del silumos. Radikaliai radiatoriu perkelti neiseina (jie bet kokiu atveju turetu buti prie tu sienu, kur siulot daryt virtuves komplekta, nes sildymo sistema eina nuo lauko duru palei vonios, virtuves sienas iki paskutinio 14 kv.m kambario. Tikiuosiu, kad suprantamai paaiskinau blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 17:35)
Nebloga ideja, kad kur radiatoriai, tai palikti atvira stala, tuomet issisprestu problema del silumos. Radikaliai radiatoriu perkelti neiseina (jie bet kokiu atveju turetu buti prie tu sienu, kur siulot daryt virtuves komplekta, nes sildymo sistema eina nuo lauko duru palei  vonios, virtuves sienas iki paskutinio 14 kv.m kambario. Tikiuosiu, kad suprantamai paaiskinau  blush2.gif ).

Visas butas „ant vieno vamzdzio“???? blink.gif blink.gif blink.gif
T.y. is vieno stovo?

Pas mus vieno kambario bute atskirai kambarys ir virtuve...
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 01 03, 18:40)
Visas butas „ant vieno vamzdzio“????  blink.gif  blink.gif  blink.gif
T.y. is vieno stovo?

Pas mus vieno kambario bute atskirai kambarys ir virtuve...

Taip, sildymo sistema renovuota. Turim atskira savo buto silumos apskaitos skaitliuka, tad viskas ant vieno stovo.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 18:17)
Prie 2.71 sienos yra radiatorius, tad nelabai sugalvoju kaip butu galima isspresti si klausima, kad jis neuzsidengtu spintelemis, nes kitaip butu salta  g.gif
Papildyta:

Yra spec drotelės stalviršiui virš radiatorių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 03, 19:28)
Yra spec drotelės stalviršiui virš radiatorių mirksiukas.gif

Gal galetumet imesti kokia nuorodele apie sias groteles, nes sunkiai jas isivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 01 03, 19:40)
Gal galetumet imesti kokia nuorodele apie sias groteles, nes sunkiai jas isivaizduoju  smile.gif

Aš jų nesidėjau, nes pas mane toj pačioj patalpoj dar vienas radiatorius. Kaip supratau, baldininkas kalbėjo apie tokias
http://www.brasa.lt/...acijos-groteles
Sakė ar ilgą vieną ar kelias apvalias įdėt.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 03, 19:51)
Aš jų nesidėjau, nes pas mane toj pačioj patalpoj dar vienas radiatorius. Kaip supratau,  baldininkas kalbėjo apie tokias
http://www.brasa.lt/...acijos-groteles
Sakė ar ilgą vieną ar kelias apvalias įdėt.

Jas deda stalvirsyje virs radiatoriaus, teisingai supratau? O kaip is sono sprendziama? Paliekama atvira, kaip stalas?
Atsakyti