Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(rasiux- @ 2013 01 01, 20:30)
Mūsų stalčiai skirtingo aukščio- apatinis aukščiausias (ten laikau puodus), kitas žemesnis (ten ne kasdien naudojami (bet nors kartą per savaitę) visokie samčiai, tarka ir pan. Viršutinis- žemiausias, šaukštams laikyti. Užsakinėjant apie aukščius kažkaip nesusitarėm  doh.gif , bet visai man pritiko gamintojų sudalinimas. labai gailiuosi, kad pasidaviau vyro atkalbinėjimams ir kitoje spintelėje daryti stalčius (na bet dar ne pervėlu, sutaupius ličnų litukų  biggrin.gif ), nes dabar kruopos sugrūstos paprastoje spintelėje ir labai nepatogu jų vis ieškoti viską iškraustant...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Taip! Dabar turim irgi spintele – keikiames iki negalejimo...
„Kazkurioj cia lentynelej turetu buti dar cukraus...“
Atsakyti
pasikartosiu, nes vis dar neiisiaiskinau kaip doh.gif
QUOTE(Biškis @ 2012 12 31, 13:00)
sveiki visi,
noreciau pasitarti del virtuves projekto, bet neismanau, kaip ikelti pdf faila  g.gif

Atsakyti
nu va, tik gal nelabai ismatavimai matosi blush2.gif ko gero visiskai nesimato doh.gif zodz, sienele kur stoves virtuvins - palepine. Ukine spinta 50 cm, salia esanti spintele 40, toliau orakite 60 ( kaitlente bus dviviete) , stalciai 49 cm, toliau esanti spintele tokia kampine ir didziosios dureles 50 cm, o kampe esancios mazos 30 cm. Ten bus plautuve. Bendras ilgis apatiniu 279 cm. O virsutiniu spinteliu iki tos kampines atviros lentynos 192,5 cm .Vietos ne prudai tikrai doh.gif

Tad gal ka keisti ???

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 02 sausio 2013 - 13:14
plautuve, saldytuvas kazkur kitur??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(allberto @ 2013 01 02, 15:22)
plautuve, saldytuvas kazkur kitur???  blush2.gif

apie plautuve rasiau kur bus - ziurint ir brezini kaireje puseje , o saldytuvas prie kitos sienos, nes cia jau italpinti be sansu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 01 02, 14:07)
nu va, tik gal nelabai ismatavimai matosi  blush2.gif ko gero visiskai nesimato  doh.gif zodz, sienele kur stoves virtuvins - palepine. Ukine spinta 50 cm, salia esanti spintele 40, toliau orakite 60 ( kaitlente bus dviviete) , stalciai 49 cm, toliau esanti spintele tokia kampine ir didziosios dureles 50 cm, o kampe esancios mazos 30 cm. Ten bus plautuve. Bendras ilgis apatiniu 279 cm. O virsutiniu spinteliu  iki tos kampines atviros lentynos 192,5 cm .Vietos ne prudai tikrai  doh.gif

Tad gal ka keisti ???

user posted image

Man tai viskas labai racionaliai išplanuota atrodo. Vietos nedaug, kažko labai ir neprigalvosi.
Atsakyti
Biškis,
šiaip manau visai racionaliai viskas išplanuota.
O ta ūkinė spinta jums labai reikalinga?
Aš gal tik keisčiau štai ką - po plautuvės dėčiau stalčių bloką platesnį - orkaitę - ir vėl tokio pačio pločio stalčių bloką. Man geriau daugiau stalčių nei spintelių... aliejų, actą ir pan galima sutalpint ir į tą mažą kampinę 30 cm spintelę. Beje, ji tokia nupjauta dėl durų ar dėl ko?
Atsakyti
o siaip tokia durna mintis...
kadangi yra ukine spinta, darbastalio ar taip ar taip „prarandat“.
Jeigu „atpjauti“ dar 20 cm ir orkaite i tenai imontuoti?
Atsirastu papildomai vietos pasidejimui „ukineje spintoje“ (virs ir po orkaite)...
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 01 02, 16:09)
Biškis,
šiaip manau visai racionaliai viskas išplanuota.
O ta ūkinė spinta jums labai reikalinga?
Aš gal tik keisčiau štai ką - po plautuvės dėčiau stalčių bloką platesnį - orkaitę - ir vėl tokio pačio pločio stalčių bloką. Man geriau daugiau stalčių nei spintelių... aliejų, actą ir pan galima sutalpint ir į tą mažą kampinę 30 cm spintelę. Beje, ji tokia nupjauta dėl durų ar dėl ko?

ukine spinta, kad kuo daugiau rakandu susidet . Del orkaites, nemanau, kad ja kelsim kitur, visgi norisi, kad po gartraukiu butu. O tas kampas nureztas, nes yra stumdomos durys kaireje palei visa siena ir reikalingas priejimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 02 sausio 2013 - 17:05
QUOTE(Biškis @ 2013 01 02, 13:07)
Ukine spinta 50 cm, salia esanti spintele 40, toliau orakite 60 ( kaitlente bus dviviete) , stalciai 49 cm, toliau esanti spintele tokia kampine ir didziosios dureles 50 cm, o kampe esancios mazos 30 cm.
Tad gal ka keisti ???

Kodel tokie ismatavimai, kodel pvz. ne 45 cm ir 45 cm? Jug graziau kai vienodai.
Arba ukine 60, stalciu blokas 60, orkaite 60, kriaukles spintele arba stalciu blokas 60 ir likes kampas 39 cm. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 02 sausio 2013 - 17:07
QUOTE(gitulia @ 2013 01 02, 17:04)
Kodel tokie ismatavimai, kodel pvz. ne 45 cm ir 45 cm? Jug graziau kai vienodai.
Arba ukine 60, stalciu blokas 60, orkaite 60, kriaukles spintele arba stalciu blokas 60 ir likes kampas 39 cm. ?

o tada virsutines spinteles irgi atitinkamai keiciasi? g.gif tada negerai gaunasi, nes kaitlente iskart butu prie pat ukines spintos, o tarpas tai reikalingas , nebent, kadangi ji bus tik dviviete, stumti per viduri orkaites plocio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 02 sausio 2013 - 17:19
QUOTE(gitulia @ 2013 01 01, 15:16)
Man tikrai ir graziau ir patogiau 60 cm spinteles arba platus platus stalciai. Musu virtuve 9 kv.m. Siauros spinteles pasidejimo atzvilgiu gryna nelaime - idedi viena katila ir netelpa daugiau niekas i sonus, platesnese spintelese ar stalciuose gali is sonu dar sudeti kazka, o kai stalciai ilgi ir be pertvaru, tai is viso zigzagu susideda visas katilu ukis i viena stalciu. Pas mane 110 cm stalciai - tai telpa viskas ir kasdieniniai katilai, ir 8 l greitpuodis, o kampa dar ir dubenelius susidedu. Zodziu man mazoje virtuveje siauros spinteles ir visokie stalciu perskyrimai yra nepateisinamas pasidejimo erdves gadinimas.

Gal nesusišnekėta čia buvo 4u.gif Pirma, apie stalčius čia lyg ir nekalbėjome (bent jau aš), nes jie dažniausiai neatidaromi visus 60cm ir neužima pusės virtuvės, antra, o kas sakė, kad suskirstant dureles tarkim po 45cm, negalima daryt spintelės 90cm? thumbup.gif Aišku ir man geriau plačios spintukės, bet kalba juk eina apie DURELES smile.gif Aišku, dizaino klausimas čia jau atsikra kalba, na bet mažoje virtuvėje 60cm spintelę tikrai patogiau darinėti dvejom durelėm po 30cm, negu vienom 60cm. Bent jau man. Bet čia matyt kaip kam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 02 sausio 2013 - 18:53