Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(strazdaniux @ 2012 12 31, 00:25)
Sveikos, merginos.
Niu reikalingas ir dar kaip pas mus smile.gif as ten jokio aliejaus nededu. pas mus buvo siaura spintele su dviem lentynom, tai permontavom i toki "krepsi" viskas dedasi: kuopos, makaronai, meduoliai, kond pienas kitokie koncervai. Issitrauki ir randi viska, nereikia visos spinteles kraustyt, kad atrastai kas pacia gale slepiasi  cool.gif

Va butent.
Pas mus viskas, ka nereikia deti i saldytuva, stovi ant stalvirsio (aliejai, soja, actas, zirneliai ir t.t.) Man atrodo bus patogus tas krepsys prie kaitlentes, aliejai is kart po ranka.
Papildyta:
Man dabar galvos skausmas koki stala issirinkti.
Del vietos stokos geriausiai budu stiklinis, bet kazkodel as nenoriu stiklinio.
Baltas atrodytu lengvesnis, bet dazyta MDF kiek girdejau labiau fasadams tinka, o stalui nelabai. O tamsus bijau, kad uzgriosdins ir uztamsins ir taip nedidele patalpa. doh.gif
Atsakyti
Kaip manote, kur geriausia dėti mikrobanginę? Mūsų virtuvė maža ir negaliu jos dėti ant stalviršio. Kartu ir spintelių erdvės gaila, o atvira mikrobangės lentyna iš viso nesižiūri. Kaip jūs sprendėte mikrobanginės padėjimą?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 12 30, 16:04)
ne, daugiau  nepatogumų nesugalvoju. Kai darėm kitą virtuvę - net nesvarstėm, rinkomės vėl apvalią, dabar planuojam naują virtuvę tai dar tvirtai nesitarėm, bet manau vėl dėsime tik apvalią - kažkaip ji gražiau žiūrisi. na bet čia labai jau individualu  4u.gif
o kur ir kada ieškoti - nežinau, mes nuėjome berods į senukus ir nusipirkome  lotuliukas.gif kadangi poreikių didelių neturėjome, tai ėmėme franke skardinę.

apvalios būna labai įvairios, imkite su platesniu kraštu (bent jau vienoje pusėje) ir ten tilps ir dozatorius (skylę gali tekti išsigręžti papildomai)

Ir man graziau smile.gif Tik jei sugalvosiu (niekaip neapsisprendziu del virtuves isplanavimo doh.gif o jau kita savaite vaziuosime tartis,uzsakineti doh.gif ) plautuve ir kaitlente deti salia,kaip apvali ziuresis su kvadratu salia? biggrin.gif Ir jei issirinksiu tamsiai ruda stalvirsi,kaitlente-juoda,tai ir plautuve pirkti juodos spalvos? g.gif ar tamsiai ruda?Bet gal tada mazai tiketina,kad pataikysiu su atspalviais? unsure.gif
Atsakyti
sveikutes. gal kas pasidalintu, kaip priziureti matini dazyta mdf? kokiais valikliais galima valyt? turiu sviesu, ir truputi problematiska....
Atsakyti
sveiki visi,
noreciau pasitarti del virtuves projekto, bet neismanau, kaip ikelti pdf faila g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2012 12 23, 21:35)
Jau kelis kartus esu čia rašęs, pasikartosiu dar kartą. Virtuvėje 60 cm durelės durelės gali būti tik tada kai spintelė yra kampe prie sienos ir durelės atsidaro į sienos pusę, bet ir tai jos yra per plačios. Visais kitais atvėjais daugiausiai 50 cm.

Neišlaikiau neįsiterpusi...Pas mus net pora spintelių yra 60 cm , t.y. neatitinkančių Jūsų nurodytų standartų..Virtuvė tarnauja jau 7-us metus ir jokių problemų su tomis sintelėmis neturėjome (gamintojas NABUKAS). Man asmeniškai labai negražu, kai tų spintelių labai daug ir jos siauros su mažomis durelėmis..

Papildyta:
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 31, 02:28)
Baltas atrodytu lengvesnis, bet  dazyta MDF kiek girdejau labiau fasadams tinka, o stalui nelabai. O tamsus bijau, kad uzgriosdins ir uztamsins ir taip nedidele patalpa. doh.gif

Turėjome stiklinį stalą...Labai pasigailėjau nuo pat pirmos dienos..Vaikas pastūmė per jį lėkštę, ir iškart liko įbrėžimai doh.gif Poto jau pastoviai labai saugojau, koljau staltiesėlėmis ir pan... O ir valyti jį daugiau vargo..Žodžiu, padariau tokią išvadą, kad stiklinį stalą reiktų turėti tik tiems, kas neturi vaikų ir labai jau tvarkingi yra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka7: 31 gruodžio 2012 - 18:57
[quote=Ilka*,2012 12 31, 01:36]
Kaip manote, kur geriausia dėti mikrobanginę? Mūsų virtuvė maža ir negaliu jos dėti ant stalviršio. Kartu ir spintelių erdvės gaila, o atvira mikrobangės lentyna iš viso nesižiūri. Kaip jūs sprendėte mikrobanginės padėjimą?
[/quote

Desiu i uzdara spintele greiciausiai... kai mikrobange nudus, ismesiu ja ir spinteleje ka nors padesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2012 12 31, 01:28)
Va butent.
Pas mus viskas, ka nereikia deti i saldytuva, stovi ant stalvirsio (aliejai, soja, actas, zirneliai ir t.t.) Man atrodo bus patogus tas krepsys prie kaitlentes, aliejai is kart po ranka.
Papildyta:
Baltas atrodytu lengvesnis, bet  dazyta MDF kiek girdejau labiau fasadams tinka, o stalui nelabai. O tamsus bijau, kad uzgriosdins ir uztamsins ir taip nedidele patalpa. doh.gif

Stalus paprastai is darbastalio gamina...
Atsakyti
SU naujais visus smile.gif

QUOTE(ingulka7 @ 2012 12 31, 19:56)
Neišlaikiau neįsiterpusi...Pas mus net pora spintelių yra 60 cm , t.y. neatitinkančių Jūsų nurodytų standartų..Virtuvė tarnauja jau 7-us metus ir jokių problemų su tomis sintelėmis neturėjome (gamintojas NABUKAS). Man asmeniškai labai negražu, kai tų spintelių labai daug ir jos siauros su mažomis durelėmis..

Na problemų gal ir jokių su jom, bet tarkim man tai nepatinka tokia plati, ji tokia viena tik pas mus, bet nu tikrai kai atidarai, pusė virtuvės užima, . Beje, gal pas jus didelė virtuvė? Tada aišku, jokių problemų. Bet 6-8kv virtuvėj tokio pločio durelės tikrai nekažką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 01 sausio 2013 - 13:34
Man tikrai ir graziau ir patogiau 60 cm spinteles arba platus platus stalciai. Musu virtuve 9 kv.m. Siauros spinteles pasidejimo atzvilgiu gryna nelaime - idedi viena katila ir netelpa daugiau niekas i sonus, platesnese spintelese ar stalciuose gali is sonu dar sudeti kazka, o kai stalciai ilgi ir be pertvaru, tai is viso zigzagu susideda visas katilu ukis i viena stalciu. Pas mane 110 cm stalciai - tai telpa viskas ir kasdieniniai katilai, ir 8 l greitpuodis, o kampa dar ir dubenelius susidedu. Zodziu man mazoje virtuveje siauros spinteles ir visokie stalciu perskyrimai yra nepateisinamas pasidejimo erdves gadinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 01 sausio 2013 - 14:17
user posted image visai geras variantas susideti puodus viena i kita, keptuves ar kokius dubenis... ir visokiu drabuzeliu nebenaudojamu apmazetu ir juos sukarpius butu didesne nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 27, 12:25)
Iškilo tokia dilema - kaip geriau sudalinti stalčius.

Mūsų stalčiai skirtingo aukščio- apatinis aukščiausias (ten laikau puodus), kitas žemesnis (ten ne kasdien naudojami (bet nors kartą per savaitę) visokie samčiai, tarka ir pan. Viršutinis- žemiausias, šaukštams laikyti. Užsakinėjant apie aukščius kažkaip nesusitarėm doh.gif , bet visai man pritiko gamintojų sudalinimas. labai gailiuosi, kad pasidaviau vyro atkalbinėjimams ir kitoje spintelėje daryti stalčius (na bet dar ne pervėlu, sutaupius ličnų litukų biggrin.gif ), nes dabar kruopos sugrūstos paprastoje spintelėje ir labai nepatogu jų vis ieškoti viską iškraustant...
Atsakyti