Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image

SENA TEMA

gražaus bendravimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 17 gruodžio 2012 - 12:33
Pirmiausiai ačiū už naują temą 4u.gif

Dėl tų spintų - ir man užgožia šiek tiek, na bet ten jos dėl tų stumdomų durų ir yra, nes kitaip nėra kur jų paslėpt - atstumt.
Kai galėsite prašom pasisakyti 4u.gif

O tai kam jas slėpt? Tiesiog atstumsit šalia spintelių, o šiaip bus tiesiog stiklinė pertvara, ar aš čia kažką ne taip suprantu?
Dėl priežiūros kaitlentės tai galėsiu pasisakyti dar labai negreit, nes virtuvė dar net neužsakyta doh.gif Pradėjom nuo technikos pirkimo. Naudotis nauja virtuve planuoju pradėt nebent vasarą.

is kur uzsakinejot?

Užsakinėjau iš tausa.lt, šią savaitę žadėjo pristatyti, dabar laikiu, tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 16, 21:32)
bet ten jau spintelių pakabinamų nebus, tai ir džiovyklos nepasidarysi, bet bus indaplovė, tai gal be džiovyklos išgyvenčiau?

o kodel tokia nuostata ad dziovykla tik virsuj??? as turejau stalciuj, nes irgi nebuvo virsutiniu spinteliu... nu ir galiu pasakyt kad nieko patogiau ner drinks_cheers.gif dabar reikia rinktis nauja virtuve ir vel darysiu tik stalciuj bigsmile.gif ir vaikai patys pasiima ko reik ir siaip.... na zodziu siulau p mirksiukas.gif agalvot
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 13:51)
o kodel tokia nuostata ad dziovykla tik virsuj??? as turejau stalciuj, nes irgi nebuvo virsutiniu spinteliu... nu ir galiu pasakyt kad nieko patogiau ner  drinks_cheers.gif  dabar reikia rinktis nauja virtuve ir vel darysiu tik stalciuj  bigsmile.gif  ir vaikai patys pasiima ko reik ir siaip.... na zodziu siulau p mirksiukas.gif agalvot

Va va, man irgi aktualus šis klausimas blink.gif - o stalčiuje dėjot kažkokią specialią džiovyklą, ar tiesiog tą ant stalo statomą įdėjote į stalčių? Gal kokią nuotraukytę turit?
Atsakyti
ačiū už temutę 4u.gif
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 12:49)
O tai kam jas slėpt? Tiesiog atstumsit šalia spintelių, o šiaip bus tiesiog stiklinė pertvara, ar aš čia kažką ne taip suprantu?

Na nežinau ar ten ta pertvara bus stiklinė, jei bus žemos spintelės šalia kurių tiesiog atstumsim tas duris, kas bus virš tų spintelių kai tas duris užstumsim? Skylė? O jei dėsim kokią nors plokštę tai panašiai vėl kaip su tom spintom bus g.gif Ar aš čia dabar jau ne taip kažką supratau?

QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 12:51)
o kodel tokia nuostata ad dziovykla tik virsuj??? as turejau stalciuj, nes irgi nebuvo virsutiniu spinteliu... nu ir galiu pasakyt kad nieko patogiau ner  drinks_cheers.gif

Na džiovyklos problema atkrenta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 13:08)
Va va, man irgi aktualus šis klausimas  blink.gif - o stalčiuje dėjot kažkokią specialią džiovyklą, ar tiesiog tą ant stalo statomą įdėjote į stalčių? Gal kokią nuotraukytę turit?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 17, 14:14)
ačiū už temutę 4u.gif

Na nežinau ar ten ta pertvara bus stiklinė, jei bus žemos spintelės šalia kurių tiesiog atstumsim tas duris, kas bus virš tų spintelių kai tas duris užstumsim? Skylė? O jei dėsim kokią nors plokštę tai panašiai vėl kaip su tom spintom bus g.gif  Ar aš čia dabar jau ne taip kažką supratau?

aš galvojau kad stumdomu duru begeliai pas jus bus ant grindu ir lubu tvirtinami tai jokiu skyliu nesigauna. juk atstumtos i šonus jos buna lyg dvigubos o kai uždarytos tai po viena dali visas skyles uždengia
Atsakyti
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 12 17, 14:14)
ačiū už temutę 4u.gif

Na nežinau ar ten ta pertvara bus stiklinė, jei bus žemos spintelės šalia kurių tiesiog atstumsim tas duris, kas bus virš tų spintelių kai tas duris užstumsim? Skylė? O jei dėsim kokią nors plokštę tai panašiai vėl kaip su tom spintom bus g.gif  Ar aš čia dabar jau ne taip kažką supratau?

lotuliukas.gif aš tai galvojau, kad šalia/virš tų spintelių bus po nestumdomą stiklo gabalą t.y. tiesiog pertvara , o tarpe tarp spintelių jau stumdoma dalis.
Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 14:19)

Labai ačiū už foto, tik neįžiūriu ar ten yra kažkokie padėkliukai ar vanduo nuvarva tiesiog į stalčių? Jei yra, tai kaip jie išsiima? Nes tos grotelės tai atrodo lyg ir įtvirtintos g.gif Ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 17 gruodžio 2012 - 13:42
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 13:41)
Labai ačiū už foto, tik neįžiūriu ar ten yra kažkokie padėkliukai ar vanduo nuvarva tiesiog į stalčių? Jei yra, tai kaip jie išsiima? Nes tos grotelės tai atrodo lyg ir įtvirtintos g.gif Ar aš klystu?

taip, groteles itvirtintos, o po apacia padekliukai... groteles lengvai issiima ir galima isvalyt padekliukus... man cia baldininkas pats pasiule toki sprendima biggrin.gif cia standartines dziovyklos tik tiek kad itvirtintos ne spientelej o stalciuj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 12 17, 13:41)
lotuliukas.gif aš tai galvojau, kad šalia/virš tų spintelių bus po nestumdomą stiklo gabalą t.y. tiesiog pertvara , o tarpe tarp spintelių jau stumdoma dalis.

va kiek variantų atsirado biggrin.gif Šiaip viskas dar tik svarstymuose, planuose, mintyse, todėl nemažai ką galima pakeisti, gerai kad atėjau pas jus o tai jau būčiau nesąmonių prisidarius biggrin.gif

QUOTE(akvilyte @ 2012 12 17, 13:47)
taip, groteles itvirtintos, o po apacia padekliukai... groteles lengvai issiima ir galima isvalyt padekliukus... man cia baldininkas pats pasiule toki sprendima  biggrin.gif cia standartines dziovyklos tik tiek kad itvirtintos ne spientelej o stalciuj  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2012 12 17, 13:33)
aš galvojau kad stumdomu duru begeliai pas jus bus ant grindu ir lubu tvirtinami tai jokiu skyliu nesigauna. juk atstumtos i šonus jos buna lyg dvigubos o kai uždarytos tai po viena dali visas skyles uždengia

Nelabai suprantu ką turėjote omeny dvigubos durys g.gif
Atsakyti
KOkia grazi virtuve naujoje temuteje wub.gif

Gal zinot kodel alno nebeissaugo paveiksliuko? man rodo tuscia paveiksliuka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella Maris: 17 gruodžio 2012 - 15:30
Gal kas turit patirties su itališka Cleaf plokšte? išsirinkau ją virtuviniams baldams, Termopale sakė, kad kokybiška, kažin kaip iš tikro g.gif Viena draugė, dirbanti su plokštėmis sakė, kad itališkos nelabai geros g.gif Kuom tikėt biggrin.gif
Atsakyti