Įkraunama...
Įkraunama...

Terasos, pavėsinės

QUOTE(Bomba @ 2009 04 20, 12:08)
drinks_cheers.gif pas mus jau metai terasa pietineje puseje, tai galima sakyti nenaudojama  doh.gif

Mūsų terasa pietryčiuose, tai karštą vasarą liuks, nes bene vienintelis pavėsis visam sklype biggrin.gif , bet pvz., pavasarį ten per vėsu schmoll.gif ir naudojamės miniterasėle pietuose.
Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2009 04 20, 12:19)
Montavomės patys, čerpę terasai dėjo irgi MB pats  4u.gif

Labai gražu, skoninga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 04 20, 12:21)
Labai gražu, skoninga  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Bet labai skersvėjai pas mus toj terasoj - vis peršasi mintis vieną sieną nuo kaimynų kažkuo dengti 4u.gif Bet man taip negražu tie polikarb.... (plastikas), kad nežinau kokį variantą sugalvoti biggrin.gif Kokias bambukines susikančias ale užuolaidas ar kažką panašaus - dar neturim sprendimo, bet jo reikia ax.gif
Atsakyti
Bambukinė užuolaida vargu ar nuo vėjų apsaugos g.gif Mes tai polikarbonatą pasirinkom, nes jis praktiškas lietuviškomis sąlygomis - nesupus, apsaugo nuo vėjo, kritulių ir pan+gerai praleidžia šviesą (kokia medinė tvorelė būtų dar labiau užtamsinus, ko mums visai nesinorėtų).
Atsakyti
Na bet man tie plastikai taip negražu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 04 20, 13:05)
Na bet man tie plastikai taip negražu... doh.gif

..ir prie jūsų klasikinio stiliaus namo tikriausiai nederėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 04 20, 13:25)
..ir prie jūsų klasikinio stiliaus namo tikriausiai nederėtų  smile.gif

Tai va... Nu žodžiu - čia sprendimo dar neturim, bet gal kažką sugalvosim biggrin.gif
Jei kas kokių įdėjų turit... 4u.gif
Atsakyti
Nu va prie musu a la klasikinio senovinio namo irgi reikia kazko naturalesnio, bet neturiu minciu ko, ka, kaip tongue.gif is viso ta sienute noreciau turet vasaros metu pastatoma, kad butu maloni uzuoveja, o pasibaigus sezonui sudet ir sandeliuot kur nors aukstai garaze . Ar cia jau visai utopine ideja bigsmile.gif unsure.gif

Uzsienio kataloguose esu macius idomiu tokiu sieneliu, kurios su rankena panasiai kaip automatiniai garazo vartai, nori - istraukei tokia uzsklanda, nori ne iki galo uztraukei, nori - visai susukai. Ir atrodo pakenciamai - rudo metalo, arba permatomo plastiko. Tik va nesu macius tyokiu dalyku Lietuvoj ...
Atsakyti
Prie tokio namo siulyciau terasoje daryti zaliuze, kad apsisaugoti nuo veju. Tik ne ta paprasta, bet is stambiu leteliu, pvz. 10-12 cm plocio ir kokio 0,5-0,8 storio. Tokia zaliuze nesikilnotu, bet butu galima pakreipti esant reikalui. Esu mates is aliuminio toki varianta net su distanciniu valdymu, bet manau galima igyvendinti ir is medzio. Be to nudazyti reikiama spalva.

Pranersiu interneta kai turesiu laiko, kad parodyti, kaip galetu atrodyti konstrukcija.
Atsakyti
bigsmile.gif butu malonu
Atsakyti
QUOTE(Bijuna,)
Jauciu tie sraigtiniai pamatai tikrai geras dalykas, bet ar neperbrangiai jie gautusi. Na jei mano terasa turetu buti 3 metrai ant 6-7 metru, tai kiek man ju cia reiktu g.gif Kas kiek jie  sukami? g.gif  Taip noriu as tos terasos, bet vyras dar laiko neturi, sakau surinksiu visa info ir tada jau eisiu  4u.gif su juo (MB) kalbetis. Kam galva uzti be konkreciu minciu ir paskaiciavimu.  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Zadejau paieskoti variantu, kaip padaryti zaliuze, kad apsaugoti terasos krasta nuo vejo it t.t. Privalumas, kad gali atverti kai norisi, o kai soninis leitus, galima uzdaryti. Internete yra aisku is gatavu produktu is aliuminiu su distanciniu valdymu netgi, bet aisku kainos nuo 100 iki 1000 lt kv., priklausomai nuo ispindejimo. Manau bandyciau padaryti pats mazdaug pagal tokia konstrukcija:

JOOOO.... g.gif O kaip iterpti paveiksleli, ne kaip nuoroda, bet normaliai?
Atsakyti
per www.radikal.ru bet gali tekti ,,mankstintis,, smile.gif ,kol as ismokau doh.gif ,o nera sunku smile.gif
Atsakyti