Įkraunama...
Įkraunama...

Šilutė: makiažas ir šukuosenos (grožio salonai)

Tikiuosi, kad ne aš viena planuoju darytis vestuvinę šukuoseną ir makiažą Šilutėje ax.gif Gal kuri nors darėsi makiažą ar šukuoseną ir liko labai patenkinta, o gal kaip tik turit nusiskundimų. Viską rašykite čia smile.gif
Atsakyti
Sveika,
sukuosena pas Jolanta, makiaza pas Jolanta ''Kleopatroje''... Kitur makiazai buvo nelb vyke kiek maciau savo viesnias.
Atsakyti
O gal galit daugmaz pasakyti, kiek trunka sukuosenos ir makiazo darymas? Bandau laika susiplanuoti, nesinori kaip akis isdegus visur begti, bet ir keltis 4 val. ryto nenoriu smile.gif

Atsakyti
Sveikos. Aš irgi šilutiškė.
Tik mūsų vestuvės dar ne taip greit. Šį rugpjūtį. Bet jau pradėjau domėtis viskuom. Aš irgi manau, kad reikės pas Jolanta Kleopatroj man užsirašyt. Visi tik giria ją, tai kaip ir tikiuosi dar spėti užsirašyt ax.gif
Atsakyti
As pas ja jau uzsirasiau, tik labai neramu, nes ji nedaro bandomosios sukuosenos verysad.gif dar kad buciau grazuole kokia, tai nepergyvenciau, bet dabar biggrin.gif bijau kad netiks sukuosena, kuria pasirinkau..
Atsakyti
O tu neseisi bent jau pavyzdi pas ja? smile.gif Nes as pati net negalesiu nueiti ir pasirodyti..siusiu drauge su savo plauku foto is priekio ir galo bei su norimom sukuosenom, kad ji bent bendra vaizda susidarytu... Nes pati grisiu tik pora dienu pries vestuves, gyvenam ne Lietuvoj..
Atsakyti
As grisiu savaite pries vestuves, tai nueisiu pas ja iskart ir pasirodysiu. tada ir nunesiu nuotraukas su sukuosenom, apie kurias galvoju. Ji jauna kirpeja, tai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai. Aptarsim viska, pamatys mano plaukus, gal kazka patars. Siaip beda, kad mano plaukai labai ploni, tiesus kaip stagarai ir turiu kirpciukus sad.gif nemegstu savo aukstos kaktos ir nenoriu jos atidengt per vestuves. Dabar su ivairiais sampunais is Yves Rocher plaunu galva, gal sakau kaip nors atgaivinsiu juos. Jau baigiu ataugint naturalia spalva, nedazau seniai jau ju, bet ir del to pradejau abejot, galvoju gal reikia pagyvint juos sruogelemis, bet ir eksperimentuot bijau, maza ko nesigaus, tada jau nebeataugs iki vestuviu..
Atsakyti
As tai prisirinkau ir dar renkuosi pavyzdziu kokie man patinka ir manau tinka. Prisipirksiu ivairiu papuosimu i plaukus ivairiems variantams : spylku, sagiu, su gelytem kazka ir jau kurie jai pagal fantazija tiks..tuos ir sudesim ax.gif
as tai turiu storus ir iki vidurio nugaros plaukus..iki vestuviu bus dar ilgesni.. va cia per sesers vestuves tokia garbanu sukuosena turejau..nors karstis buvo apie 30 laips. bet atlaike net ir iki kitos dienos, atsikeliau, pasitvarkiau siek tiek ir ok buvo... bet savo vestuvem nenoriu tokios..plius kirpciukus suploninau, nes per stori buvo..
user posted image
Atsakyti
Labai grazus tavo plaukai smile.gif
Atsakyti
Ačiū ax.gif
Atsakyti
Na aš parašysiu savo nuomone ir neišvienos girdėta nusivylima apie Jolanta iš kliopatros.Ja daug kas čia gire,bet aš tai nusivyliau dariausi šukuosena vestuvėm prieš 3m.nusinešiau nuotrauka kokios noriu ir rezultatas buvo toks kad susuko i kuoda ir truputi pasuko sumokėjau 100lt.Mano šukuosena net nebuvo panaši i ta nuotraukoje galu gale po piet man pradėjo skaudėti galva nes vienas smaiktukas dure kiek galejau kentejau bet pobuvio metu teko traukyt po viena smaiktuka kad nebeskaudėtu galvos tai gavosi taip kad istraukiau visus biggrin.gif pliusas buvo tas išėmus visus smaiktukus sukuosena stovejo vietoje nes lako pripurksta buvo tiek net sukos nelindo smile.gif
tuo paciu ir mano puske daresi pas ja sukuosena jai atlaike tik keleta valandu ir po savaites darėsi savo vestuvem sukuosena ir neatlaike labai greit ištyso 4u.gif
Atsakyti
Isgasdinot jau mane su tokiais atsiliepimais.. verysad.gif
Atsakyti