Prisiminiau vieno protingo žmogaus ,protingus žodžius. PERTEKLIŲ ŽMONES PAKELIA SUNKIAU NEI NEPRITEKLIŲ.
Gyventi tai nereiškia kvėpuoti, tai reiškia veikti. Ne tasai ilgiausiai gyvena, kuriam daugiausiai metų, o tasai, kuris labiau už kitus jautė gyvenimą.
Žanas Žakas Ruso
Žanas Žakas Ruso
Geriausia, ką galime nuveikti gyvenime, - tai bandyti pasiekti (patys ir kitus skatinti) kuo tobulesnę būseną.
Naudinga galvoti apie kitus žmones gerai, - taip liepia mūsų geroji sąžinė, nes tai stiprina ir mūsų pačių, ir kitų žmonių veikimo galią ir visiems atveria kelius tobulėti.
[B. Spinoza. Etika]
Naudinga galvoti apie kitus žmones gerai, - taip liepia mūsų geroji sąžinė, nes tai stiprina ir mūsų pačių, ir kitų žmonių veikimo galią ir visiems atveria kelius tobulėti.
[B. Spinoza. Etika]
Kai tik atsiduriate tarp daugumos, metas stabtelėti ir pamąstyti.
Markas Tvenas
Markas Tvenas
Ar žinai, ko šypsosi saule? Ko pasaulis toks šiandien šviesus? Tai todėl, kad margajam pasauly, Mes atradom šilčiausius jausmus.♥;*.
---
Moterys kaip vaikai, mėgsta sakyti "ne". Vyrai kaip vaikai, mano, kad jos rimtai.
---
Žmonės sako,kad prieš mano akis stovi tik tu.Tai netiesa.Aš matau daug žmonių,tačiau tarp jų aš ieškau tavęs.
---
Tu neklysti - ji tau visas gyvenimas. Bet tu jai tiesiog pamirštas gyvenimo puslapis. Tu ją įskaudinai, ji tau atleido. To neįvertinai - ji pamiršo.*
---
One day you will ask me: What is more important to you, me or your life? I say: my life...You walk away from me without knowing that YOU ARE MY LIFE!!!
---
Moterys kaip vaikai, mėgsta sakyti "ne". Vyrai kaip vaikai, mano, kad jos rimtai.
---
Žmonės sako,kad prieš mano akis stovi tik tu.Tai netiesa.Aš matau daug žmonių,tačiau tarp jų aš ieškau tavęs.
---
Tu neklysti - ji tau visas gyvenimas. Bet tu jai tiesiog pamirštas gyvenimo puslapis. Tu ją įskaudinai, ji tau atleido. To neįvertinai - ji pamiršo.*
---
One day you will ask me: What is more important to you, me or your life? I say: my life...You walk away from me without knowing that YOU ARE MY LIFE!!!
Žmogus gali manyti, kad gyvenimas- tai daugybė spąstų į kuriuos reikia stenktis nepakliūti, arba, kad tai didelė žaidimo aikštelė, kur ant kiekvieno kampo laukia praturtinanti patirtis.
-Laurent Gounelle-
Papildyta:
Atsitiktinumas- tai Dievas, keliaujantis inkognito.
-Laurent Gounelle-
Papildyta:
Atsitiktinumas- tai Dievas, keliaujantis inkognito.
Dieve, duok mums išminties suprasti vyrą. Duok meilės jam atleisti. Kantrybės iškęsti jo charakterį. Tik jėgų neduok, o tai užmušim jį....!

Būk toks žmogus, su kuriuo pats norėtum susipažinti.
---
Štai ko nori tikros moterys: atsibusti naktį ir išgirsti, kaip jis prieina prie vaiko lovytės ir sako "Ša, angelėli, neverk, nes mamytę pažadinsi."
---
Štai ko nori tikros moterys: atsibusti naktį ir išgirsti, kaip jis prieina prie vaiko lovytės ir sako "Ša, angelėli, neverk, nes mamytę pažadinsi."

Bet koks vyras žino: pilna keptuvė - maitina, tuščia - auklėja.

Nebaisu, jei esi vienas. Baisu - jei esi nulis.
Galiausiai svarbūs ne gyvenimo metai, o gyvenimas tais metais.
Abraomas Linkolnas
Pelnytas pagyrimas reikalingas vaikams kaip saulės šviesa gėlėms.
K. N. Bouvis
Stenkis už kitus žinoti ne daugiau, o geriau.
Seneka
Abraomas Linkolnas
Pelnytas pagyrimas reikalingas vaikams kaip saulės šviesa gėlėms.
K. N. Bouvis
Stenkis už kitus žinoti ne daugiau, o geriau.
Seneka
Paprastiems būti laimė,
Dovana būt laisviems,
Dovana, kai mes einam
Mums lemtaisiais keliais.
O kai mes atsidursim
Ten, kur mūsų vieta,
Tai bus slėnis, paskendęs,
Meilėje ir džiaugsme.
Dovana būt laisviems,
Dovana, kai mes einam
Mums lemtaisiais keliais.