Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos, aforizmai 14 Tema

1 Tema
2 Tema
3 Tema
4 Tema
5 Tema
6 Tema
7 Tema
8 Tema
9 Tema
10 Tema
11 Tema
12 Tema
13 Tema
14 Tema

user posted image

Reikia nuo kažko pasitraukti,kad galėtum prie kažko prieiti. (Justinas Marcinkevičius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K0tryna: 16 gruodžio 2012 - 10:55
Paimk mane ant rankų, ant sprando pati užsilipsiu.

Moteriškoji išmintis
Atsakyti
Laimė-tai nuolatinis tylus džiaugsmas paprastais dalykais wub.gif
Atsakyti
Tavo pašaukimas yra ten, kur tavo gilus džiaugsmas sutinka pasaulio poreikį. (F. Buechner)
Atsakyti
1.Jo širdis tai kanklės- užgauk ir ji suskambės.
2.Gyvenk ir kitam leisk gyventi.
3.Mirtis gyvenimo dalis.
4.Dievams ir karaliams leidžiama daryti tai, dėl ko jie užsirūstina ant vargšų.
Atsakyti
Turite tik vieną būdą įtikinti kitus - juos išklausyti.
Atsakyti
Dažniausiai sekasi, tiems žmonėms, kurie daro daugiau nei priklauso..
Atsakyti
Mes esame visa tai, ką nuolatos darome. Taigi tikras meistriškumas - ne veiksmas, o įprotis.
Atsakyti
Aš negirdėjau nieko ir dariau viską tam, Kad vieną dieną tu sustotum, prieitum arčiau, Pasižiūrėtum, pasakytum: seniai nemačiau Tavęs šioj žemėj, o gal sapnuose.
---
Jei nori pakeisti pasaulį, pradėk nuo savęs.
---
Esu bloga,nedraugiška, egoistė, savanaudė, pochuistė, kuriai rūpi tik ji pati, esu manipuliatorė, jaučianti pranašuma prieš kitus, esu pavydi, melagė,veidmainė, dviveidė, pamaiva. Išvada: žmonės akli, o aš turiu nepaprastą aktorinį talentą.
Atsakyti
Laimė kiekvienam kitokia. Alkanam ji - duona. Trokštančiam - vanduo. Skęstančiam - draugo ranka. P.Širvys
Atsakyti
Žodžiai tarsi smėlis, kuriame mes skęstame, kad nematytume patirties. Žodžiai slysta. Ir žodis „tyla“ tampa žodžiu. Tyla ateina iš vidaus.

[G. Bataille]
Atsakyti
“Moterys už vyrus stipresnės. Joms nerūpi globalūs dalykai, joms svarbiausia – gyvenimas ir vaikai. Moterys neieško atsakymo į klausimą , ar egzistuoja amžinas gyvenimas – gyvenimo pratęsimą jos mato vaikuose, ir joms to pakanka. Moterys nėra užkariautojos – joms ir taip priklauso visas pasaulis, nes gali duoti pasauliui naują gyvybę”
(Dž. Depas)
Atsakyti