Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimų tema, gyvenančioms Anglijoje

QUOTE(velniukste23 @ 2013 02 26, 01:18)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes!!!!

Parduodame Bambini Tre Verde Green 3 wheel vaikiska dvieju daliu vezimeli !!!!

Naudotas vos keleta kartu, manevringas bei erdvus vezimaitis smile.gif) prailgintas stogiukas sedimojoj dalyje, i komplekta ieina apsauga nuo lietaus ir uzdangalas lopsiukui smile.gif Lopsiuko aukstis 59cm, Ilgis 82cm, plotis 42cm smile.gif

Nuotraukas atsiusiu i el.pasta, temos neseku, tad drasiai rasykite visais klausimais smile.gif pasistengsiu greitai atsakyti i jums rupimus klausimus smile.gif

Esame is Colchester,
Kaina 85£

Vezimelis parduotas
Atsakyti
Ieškau siuvėjos.. Geriau jei ji būtų iš Rytų Londono wink.gif
Atsakyti

Parduodame savo isaugta oyster vezimelio lopsi , spalvos violetine naudota , juoda nauja visiskai , arba galite pasikeisti uz keleta £ i jums patinkancia spalva -zalia , raudona , melyna , geltona , orandzine ir t.t. spalvu palete tikra grazi , ryski rasit patinkancia spalvyte tikrai thumbup.gif Taip pat yra raincover .Lopsys priziuretas , tvarkingas , svarus ir naudotas tik vienam vaikuciui. Jeigu domina prasom raykit i az 4u.gif

user posted image

taip pat turim isaugtu mergaitisku rubeliu parduoti, visi tvarkingi , nenunesioti, svarus . mothercare bumper nauja tinkanti tiek berniukui tiek mergaitei , keleta rubeliu tinkanciu tiek berniukui, tiek mergaitei . Jeigu tik domina parasykit i az , atsiusu foto 4u.gif

Atsakyti
Ieskau kirpejau Londone e14. Domina dazymas tamsiom sruogom 4u.gif
Lauksiu pasiulymu I az 4u.gif
Atsakyti
sveikos. noreciau pasiulyti prisiaugint blakstienas ir pasidaryti depiliacijas cukraus pasta. mano fb visa issamesne informacija. gyvenu croydone. kartu gali atvykti ir kirpeja, kuri uzsiima visais plaukuciu reikalais nuo kirpimu iki priauginimu. 07831899006
Atsakyti
http://www.avon.uk.c...ce=RFlNQ1VSTA==

Sveikos , esu Avon konsultante, jei kuri noretu uzsisakyti rasykit smile.gif
Atsakyti
Parduodu 2 dviracius ir zuvi Oskaras
Atsakyti
Pirkciau knyga jacqueline susann 'leliu slenis'
I az prasom 4u.gif
Atsakyti
zaisliuku turgus,gal kam bus idomu:)
http://www.facebook....28368337299911/
Atsakyti
Sveikos smile.gif Noriu pasiulyti vardinius tiutiuku laikiklius jusu maziausiems. Siunciu nemokamai. Puiki dovana!
user posted image 5sv
user posted image 4.5sv
user posted image 4.5sv

Mazosioms princesems vardiniai papuosalai smile.gif
user posted image 2.5sv
user posted image 2.50sv
user posted image 2.50sv
user posted image 3.50sv
user posted image 2.80sv
Atsakyti
Reikalinga mezgėja,gerai išmananti savo darbą...dėkui,į až
Atsakyti
user posted image

Dalyvaukite mano rengiamam konkurse ir laimėkite nemokamos kosmetikos. 4u.gif

Net 3 prizai - 3 laimingiesiems. Vyksta iki 3 Balandžio.

Konkursas rasite mano Facebook puslapy.

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti