Sveikos mamytes, gal kuri turite parduoti nesciosios vadova ar bent panasia knyga?
Sveikos,
Ieskau J.Picoult knygu;) gal kuri jau perskaite ir turit parduoti?
Geriau i AZ.
Geriau i AZ.
QUOTE(dzasmina @ 2013 08 22, 08:50)
Taip, domina. Labai lauksiu. Aciu!
Parasiau i az
QUOTE(drugqueen @ 2013 08 24, 15:36)
Sveikos,
Geriau i AZ.
Geriau i AZ.
Lietuviu ar anglu kalba?
Gal geriau lietuviu butu.
QUOTE(Limcamca @ 2013 08 24, 18:07)
Lietuviu ar anglu kalba?
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 24, 11:38)
Sveikos mamytes, gal kuri turite parduoti nesciosios vadova ar bent panasia knyga?
turiu tokia gal domina
apie zindyma
[quote=*linuska*,2013 08 25, 00:09]
turiu tokia gal domina
apie zindyma
Aciu labai, bet labiau noreciau, kad butu viskas surasyta vienoje knygoje Nuo... iki...
turiu tokia gal domina
apie zindyma
Aciu labai, bet labiau noreciau, kad butu viskas surasyta vienoje knygoje Nuo... iki...
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 25, 18:38)
jums reiketu tokios kaip Nestumo biblija turiu as ja, turiu ir labai gera knyga taip pat Motinos ir vaiko knyga. Ten nuo nestumo viskas iki vaikeliui gimstant, ir dar daugiau vis pasiskaitau skelbimus kai busimos mamytes iesko tu knygu, bet taip ir neprisiruosiu parduoti, vis pagalvoju, gal ir man prireiks, nors ir nepirmas nestumas jau
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 25, 18:17)
jums reiketu tokios kaip Nestumo biblija turiu as ja, turiu ir labai gera knyga taip pat Motinos ir vaiko knyga. Ten nuo nestumo viskas iki vaikeliui gimstant, ir dar daugiau vis pasiskaitau skelbimus kai busimos mamytes iesko tu knygu, bet taip ir neprisiruosiu parduoti, vis pagalvoju, gal ir man prireiks, nors ir nepirmas nestumas jau
Viena mamyte parekomendavo sia knyga 'nestumo biblija'. Snd ji man neatraso, turbut ilgaji savaitgali svencia , bet jei nepavyks veliau susisiekti, gal jus susigundysit parduoti? Veliau jei jums prireiks, galesiu perparduoti
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 25, 22:34)
Viena mamyte parekomendavo sia knyga 'nestumo biblija'. Snd ji man neatraso, turbut ilgaji savaitgali svencia , bet jei nepavyks veliau susisiekti, gal jus susigundysit parduoti? Veliau jei jums prireiks, galesiu perparduoti
tai va kad as laukiuosi ir pati dabar, ir karts nuo karto ir pati paskaitau, ten daug info gal rasit kas parduos yra ir angliska jos versija, kazkada buvau maciusi mothercare
Sveiki,
Ieskau aukles, darzelio Brightone 3m. berniukui, 1-2 dienom per savaite. Gal zinote arba galite rekomenduoti? Aciu
Ieskau aukles, darzelio Brightone 3m. berniukui, 1-2 dienom per savaite. Gal zinote arba galite rekomenduoti? Aciu