Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimų tema, gyvenančioms Anglijoje

Parduodame Sfinksu veisles katyte 3 menesiu,skiepyta,cipuota. Kaina 450sv. Gyvename Leedse, jei noresite atsiusiu foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perliuke 777: 23 rugpjūčio 2013 - 20:29
Sveikos mamytes, gal kuri turite parduoti nesciosios vadova ar bent panasia knyga? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ieskau J.Picoult knygu;) gal kuri jau perskaite ir turit parduoti? wink.gif
Geriau i AZ.
Atsakyti
QUOTE(dzasmina @ 2013 08 22, 08:50)
Taip, domina. Labai lauksiu. Aciu! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Parasiau i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugqueen @ 2013 08 24, 15:36)
Sveikos,

Ieskau J.Picoult knygu;) gal kuri jau perskaite ir turit parduoti? wink.gif
Geriau i AZ.

Lietuviu ar anglu kalba?
Atsakyti
Gal geriau lietuviu butu.

QUOTE(Limcamca @ 2013 08 24, 18:07)
Lietuviu ar anglu kalba?

Atsakyti
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 24, 11:38)
Sveikos mamytes, gal kuri turite parduoti nesciosios vadova ar bent panasia knyga? smile.gif

turiu tokia gal domina blush2.gif
apie zindyma
Atsakyti
[quote=*linuska*,2013 08 25, 00:09]
turiu tokia gal domina blush2.gif
apie zindyma

Aciu labai, bet labiau noreciau, kad butu viskas surasyta vienoje knygoje wink.gif Nuo... iki... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 25, 18:38)
Aciu labai, bet labiau noreciau, kad butu viskas surasyta vienoje knygoje wink.gif Nuo... iki... wink.gif

jums reiketu tokios kaip Nestumo biblija smile.gif turiu as ja, turiu ir labai gera knyga taip pat Motinos ir vaiko knyga. Ten nuo nestumo viskas iki vaikeliui gimstant, ir dar daugiau smile.gif vis pasiskaitau skelbimus kai busimos mamytes iesko tu knygu, bet taip ir neprisiruosiu parduoti, vis pagalvoju, gal ir man prireiks, nors ir nepirmas nestumas jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dioryte: 25 rugpjūčio 2013 - 18:19
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 25, 18:17)
jums reiketu tokios kaip Nestumo biblija smile.gif turiu as ja, turiu ir labai gera knyga taip pat Motinos ir vaiko knyga. Ten nuo nestumo viskas iki vaikeliui gimstant, ir dar daugiau smile.gif vis pasiskaitau skelbimus kai busimos mamytes iesko tu knygu, bet taip ir neprisiruosiu parduoti, vis pagalvoju, gal ir man prireiks, nors ir nepirmas nestumas jau smile.gif

Viena mamyte parekomendavo sia knyga 'nestumo biblija'. Snd ji man neatraso, turbut ilgaji savaitgali svencia drinks_cheers.gif thumbup.gif , bet jei nepavyks veliau susisiekti, gal jus susigundysit parduoti? smile.gif Veliau jei jums prireiks, galesiu perparduoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*mazyle* @ 2013 08 25, 22:34)
Viena mamyte parekomendavo sia knyga 'nestumo biblija'. Snd ji man neatraso, turbut ilgaji savaitgali svencia  drinks_cheers.gif  thumbup.gif , bet jei nepavyks veliau susisiekti, gal jus susigundysit parduoti? smile.gif Veliau jei jums prireiks, galesiu perparduoti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tai va kad as laukiuosi ir pati dabar, ir karts nuo karto ir pati paskaitau, ten daug info smile.gif gal rasit kas parduos smile.gif yra ir angliska jos versija, kazkada buvau maciusi mothercare
Atsakyti
Sveiki,
Ieskau aukles, darzelio Brightone 3m. berniukui, 1-2 dienom per savaite. Gal zinote arba galite rekomenduoti? Aciu
Atsakyti