Įkraunama...
Įkraunama...

Nebėga ašaros

Kazkur apie antra menesi pasirode ashariukes.. rolleyes.gif
Istryshko kai mazhulis labai skaudziai verke sad.gif
Dabar mamyte dar labiau stengias neleist mazhuliui uzsiverkt wub.gif
Atsakyti
Visx normaliai, nepergyvenk! wink.gif Dar prigamins tavo vakelis asareliu gyvenime... Zinoma, kuo maziau, tuo geriau smile.gif Va, jei jau vyresnis kudikis staiga pradeda verkt be asaru, tai, kiek zinau, reiskia, jog jam truksta skysciu g.gif
Atsakyti
O maniškis tai mokėjo verkt su ašarom beveik nuo pat gimimo. Tik pastebėjau viena: kai verkia šiaip sau, tai ašarų - nė kvapo. Bet jeigu ką nors skauda - tai ašaros kaip pupos rieda - net pačiai širdį suspaudžia.
Atsakyti
O mano pirma dukryte verke be asaru, nes buvo uzake asaru latakai sad.gif . Mane irgi ramino, kad nepergyvenciau- viskas susitvarkys, bet deja... nesusitvarke. Teko tuos latakus isvalyt (gana nemaloni procedura) cray.gif
Atsakyti
Oj sena mano tema atnaujinot smile.gif Kaip grait laikas bega smile.gif Viskas mums gerai, asarytes istryksta kai labai nuliustame, ar issigastame cry.gif Bet jau geriau jos neteketu biggrin.gif
Atsakyti
na kiek as zinau leliukai pradzioj verkia be asaru, mums irgi pradzioj nebego, uztat dabar asaros kaip pupos bega cry.gif jeigu tik kas, tik nereikia pergyventi ir viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
smile.gif 4u.gif
Atsakyti

4u.gif Jeigu nebega asaros gali buti uzsikimse asaru liaukos.Manyciau, reiketu kreiptis i savo apylinkes gydytoja. 4u.gif
Atsakyti
Maniškiui irgi nebėga ašaros, kiek žinau, kūdikiams iki kažkurio laiko ašaros nebėga lotuliukas.gif
Atsakyti
kol nepaskaiciau, net nepagalvojau, kad gal tai gali būti problema.. g.gif maniskei jau tuoj astuoni mėnesiukai, o asareliu taip ir nematėm...tik kiek sudrėkusios akutės..ar ištiesų tai rimta?? verysad.gif
.. ar taip kam buvo?????...
Atsakyti
mazylis gi su asarom pradeda tik nuo kokio menesio arba dvieju menesiu verkti...mano pana pradejo su asarytem verkti tik nuo 2.5men...na bet dabar tai asaros kaip pupos byra kaip verkia ax.gif
Atsakyti
maniskiui irgi kokiam antram menesi pasirode asareles.. ax.gif
Atsakyti