Kazkur apie antra menesi pasirode ashariukes..
Istryshko kai mazhulis labai skaudziai verke
Dabar mamyte dar labiau stengias neleist mazhuliui uzsiverkt
Visx normaliai, nepergyvenk! Dar prigamins tavo vakelis asareliu gyvenime... Zinoma, kuo maziau, tuo geriau Va, jei jau vyresnis kudikis staiga pradeda verkt be asaru, tai, kiek zinau, reiskia, jog jam truksta skysciu
O maniškis tai mokėjo verkt su ašarom beveik nuo pat gimimo. Tik pastebėjau viena: kai verkia šiaip sau, tai ašarų - nė kvapo. Bet jeigu ką nors skauda - tai ašaros kaip pupos rieda - net pačiai širdį suspaudžia.
O mano pirma dukryte verke be asaru, nes buvo uzake asaru latakai . Mane irgi ramino, kad nepergyvenciau- viskas susitvarkys, bet deja... nesusitvarke. Teko tuos latakus isvalyt (gana nemaloni procedura)
Oj sena mano tema atnaujinot Kaip grait laikas bega Viskas mums gerai, asarytes istryksta kai labai nuliustame, ar issigastame Bet jau geriau jos neteketu
na kiek as zinau leliukai pradzioj verkia be asaru, mums irgi pradzioj nebego, uztat dabar asaros kaip pupos bega jeigu tik kas, tik nereikia pergyventi ir viskas bus gerai
Jeigu nebega asaros gali buti uzsikimse asaru liaukos.Manyciau, reiketu kreiptis i savo apylinkes gydytoja.
Maniškiui irgi nebėga ašaros, kiek žinau, kūdikiams iki kažkurio laiko ašaros nebėga
kol nepaskaiciau, net nepagalvojau, kad gal tai gali būti problema.. maniskei jau tuoj astuoni mėnesiukai, o asareliu taip ir nematėm...tik kiek sudrėkusios akutės..ar ištiesų tai rimta??
.. ar taip kam buvo?????...
.. ar taip kam buvo?????...
mazylis gi su asarom pradeda tik nuo kokio menesio arba dvieju menesiu verkti...mano pana pradejo su asarytem verkti tik nuo 2.5men...na bet dabar tai asaros kaip pupos byra kaip verkia
maniskiui irgi kokiam antram menesi pasirode asareles..