Svejkos mamytes,
Tikiuosi dar ne visos pabego i kaimus ar kitas atostogu vietas. Mes tai dar tikrai ne... Kaip tik dabar pats darbymetis... Suneliui 2 sav su trupuciu . Na aisku kaip ir kiekvienas mazuliukas kartais pakriuksi, parekia, bet dar niekados asaros nebego. O pati maciau kai musu kaimynui ligoninej jau pirma diena asaros kaip pupos riedejo. Gal galit patart?
Skaiciau, kad dar asaru liaukos negamina asaru. Neatsimenu kada pradeda gaminti. Gal ne visiems vienodai. Maniskiai neatsimenu kada, bet jau keliu menesiu.
galiu tik parasyti, lauk ir sulauksi. nebijok neliks tavo vaikas be asaru . mano irgi , ispradziu be asaru verke, bet po kiek laiko, pradejo verkt su asaromis. negaliu parasyti keliu men pradejo su asaromis verkti , nes nelaikau tai reiksmingu ivykiu .
maniske su asaromis pravirko 2 menesiuku
QUOTE (Renacikas @ 2004 07 21, 19:36) |
maniske su asaromis pravirko 2 menesiuku |
Mano anksti irgi pasirode asareles,bet ir dabar nevisuomet asareles rieda,apgaudineja mane buna rekia o ziurek asaru nera,paimi ant ranku ir sypsosi sau,o jau kai su asarelem rekia tai kai pasiemi ant ranku dar siek tiek paasaroja reik nuraminti,paguosti Tikrai nepergyvenk atsiras tos asaros,mano drauges tik metuku laiko pasirode asareles.
valio
O jau buvau isigandus. Ir ka as be Jusu daryciau. Na kaip sake happymother lauksim ir sulauksim . Ach tos naujai iskeptos mamos. Prisimenu kai turejau pirma dukra tai net greitaja iskvieciau, nes ilgai reke. O gydytoja tik arbateles dave ir vaikas uzmigo .Aciu dar karta
O jau buvau isigandus. Ir ka as be Jusu daryciau. Na kaip sake happymother lauksim ir sulauksim . Ach tos naujai iskeptos mamos. Prisimenu kai turejau pirma dukra tai net greitaja iskvieciau, nes ilgai reke. O gydytoja tik arbateles dave ir vaikas uzmigo .Aciu dar karta
Sveikute,manau,kad veltui pergyveni.Man buvo panasei...pirmonis savaitemis dukrytes visai nesigirdejo tik kartais pakriuksedavo ir viskas.Laikui begant viskas pradesit verkti.Sekmes.
ir gerai, kad asharos nerieda -reishkia asharu kanalelis atviras
va kai akutes naujagimiui asharoja - tada jau problema.
va kai akutes naujagimiui asharoja - tada jau problema.
Maniskiui trecias menuo eina, ir jau kai "is dusios" verkia tada blakstienytes suslampa. Matyt greitai ir asaryciu sulauksim
mano mazylis asaroti pradejo nuo 2 men. ir tai tik kai labai uzsiverkia.kai pamaciau asareles,net graudu pasidare...