Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(Upjora @ 2013 01 04, 21:46)
O aš remontuoju savo butą. irnesakyk.gif Juk pati gyvenu ir vaikas mano.Aišku,tūkstančių nekišu,ale pigiausiom medžiagom pasidarau.Ir pabandytų mane iškraustyt. mad.gif Išsiplėščiau laminatus ir išsineščiau. laugh.gif Netikiu,kad iškraustytų,jei rimtai,nes čia šeimos biznis,iš kartos į kartą perduotas bus.
-------
Jau pradėjau abejot dėl katino...Kažin,Staskai nepakenks...Alergijų ji neturi,ištirta,nu bet visvien bus dirgiklis plaukai katino,ane?Jaučiu,reikia su pulmonologe pasitart,ką manot?

Mano buto seimininke laikosi ji sau, nes dabar gyvena uzmiesty dideliam name, o kai svaikata nebebus tokia gera, kelsis i cia. Cia miesto centras, parduotuve - 10min, gydytojas isvis uz tvoros. Taip kad net neapsimoketu man kazko daryt, o be to ir sutarty parasyta, kad turiu priduot toki, koki gavau. Net skyliu sienoj per daug grezt negalima ...
----
As butinai pasitarciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 04, 23:04)
ryt issikraustau is tevu

Meiloji, džiaugiuosi už tave labai labai
QUOTE(Daluze14 @ 2013 01 04, 23:35)
mergos patvirtins, kad švęsti aš moku !! 

Aš tai atvažiuosiu pažiūrėt, kaip ji moka švęsti ax.gif
QUOTE(Upjora @ 2013 01 04, 23:46)
pradėjau abejot dėl katino

Nepakenks, jei pasiteirausi
Atsakyti
PUKITAS, as taip pat didziai tave sveikinu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas labas
O čia koks judesys blink.gif
Vakar su dviem draugytėm buvau susitikus, tai taip fainiai pasėdėjom, dar dovanų nuo kalėdų senelio gavau wub.gif
O šiandien su vaikiu lekiam kur nors papietauti jo gimtadienio proga, gal dar ką nuveiksim. Nėra nuotaikos, kai tamsu, bet reikia kažkaip išsijudinti.
Ką jūs?
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 04, 23:12)
Puuupi,ten ne paprastos batareikos,tokia speciali,su fotiku buvo.

manoji buvo aplaiziusi ta fotiko batareika. pirkau nauja, mokejau apie 100Lt
del katino, man rodos tau jo nereikia ax.gif
pvz, kur desi smelio deze?
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 05, 00:04)
Zodziu ryt issikraustau is tevu  bigsmile.gif 

Pukitas, super naujienos!!! thumbup.gif laaaaabai dziaugiuos uz tave bigsmile.gif bigsmile.gif
toliau nuo tevu akiu ir aiskinimo, vaikui atskiras kambarys, o ir kavalieriu butu kur parsivest, o dar kai darzelis, ir tevai po ranka isvis thumbup.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 05, 14:31)

negaliu apsisprest, ar man pagirios ar as tiesiog mazai miegojau biggrin.gif
vakar su lietuvaitem buvom klube ir buvo super gerai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, nepamenu ar nuo pernai su jumis snekejau dar ar dar ne g.gif bet kokiu atveju su praejusiom visas.

antra Kaledu diena tetis is Kauno atveze dviaukste lova, siandin sugrizom i savo namucius ir tetis padejo ja surinkt, dabar duksta vaikai. mazei tik neleidziu i antra auksta lipti, izeidziau mergina lotuliukas.gif

Puki, sveikinus isigijus savo kampa. mane zinot labai erzina pas tevus buti, kuo toliau tuo labaiu. mane tevas su broliu vis per danti traukia del mano issiblaskymo, labiausiai nepatinka kad ir tevu kaimynas, daznas svecias tevu namuose ir pradejo ta pat daryt, o tevai nereaguoja, jau teciui sakiau kad galvotu ka daro, bet jis tik pasijuoke is manes, atseit perjautriai reaguoju. o kodel man nereaguot, jei tas vyksta ir mano vaiku akivaizdoje.. zinot nebenoriu buti tyli ir nekreipti demesio, bet negaliu ir draskytis, nes kaip visada ziema bus sunku finansiskai ir vel sedesiu tevu kisenej... ar turiu kazkokia teise draskyt akis?

dziaugiuosi budama atskirai nuo ju savo namuose... ir zinot mastau kuo toliau tuo labiau, kad nenoriu ir kazkokio briedzio prie kurio durnavoto charaktrio tektu taikytis... bet meiles noriu...

isvis kokius trenktus sapnus sapnuoju, praeita nakti sapnavau kad kazkaip pasimylejau su tokiu senu pazystamu, o kita diena susitikau vyra kuris mane pamilo... pradejom darugaut, o tada tas pazystamas atsibeldzia ir su meiles zodziais lotuliukas.gif doh.gif sapne taip ir nenusprendziau kuris geresnis... dilema dar ryte pabudsus sprendziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 05 sausio 2013 - 18:05
QUOTE(raimukas84 @ 2013 01 05, 14:47)
negaliu apsisprest, ar man pagirios ar as tiesiog mazai miegojau

Koks skirtumas, svarbu vakar smagu buvo
QUOTE(julioske @ 2013 01 05, 19:03)
nenoriu ir kazkokio briedzio prie kurio durnavoto charaktrio tektu taikytis... bet meiles noriu

Visai neblogas variantas tokį briedį prasiblaškymui turėti ir kad kartais ranką prie namų darbų pridėtų ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Puki keliu red buly uz tave!!!tu saunuole!!! 4u.gif 4u.gif
jai nepasveikinau tai su naujais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aktyvumas neišpasakytas g.gif
Kepiau lašisos kišą, dar bandukų su varške ir aguonom prikepiau, priraitėm dabar su vaikiu, tai taip tingisi. O dar tamsu lauke, nervina mane ta pastovi tamsa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2013 01 06, 16:25)
bandukų su varške ir aguonom prikepiau, priraitėm dabar su vaikiu,

thumbup.gif ...man tokie visokie gaminiai su mielem mistika...nemoku, nezinau kaip...
blush2.gif ...ir kaip noreciau....
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2013 01 06, 16:40)
ir kaip noreciau

Pirmiausia pasipraktikuok su pirktine tešla mirksiukas.gif nieko nėra lengviau.
Sunkiai šiandien tešla kilo, gal mielės negeros buvo g.gif bet šiaip skaniai gavosi, nesvarbu, kad darydama keikiausi
Atsakyti
Tai kada rengiam Pūkio laisvės vakarėlį? gal šiandien?
Pūki, ar jau nakvojai naujuose namučiuose?

Žinau tą nerealų jausmą, pirma naktis naujuose namuose.... kadangi daug kartų per gyvenimą krausčiausi, tai tų pirmų naktų ne viena buvo wub.gif

Medėja, aš ir gi pyragą kepu. Tuoj ištrauksiu ir valgysiu karštą tongue.gif

QUOTE(julioske @ 2013 01 05, 19:03)
o kodel man nereaguot, jei tas vyksta ir mano vaiku akivaizdoje..

Žinoma turi reaguot, kodėl turi vaikų akivaizdoje (o net ir jei jie nemato/negirdi) artimieji kažką sakyti blink.gif O jau apie kaimyną, tai iš vis patyliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 06 sausio 2013 - 18:17