Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Oi sujuokinot lotuliukas.gif taip ir maniau, kad Upjora neiskentes lotuliukas.gif

Zodziu ryt issikraustau is tevu bigsmile.gif ax.gif Taip taip...iseinu ant saves, tikiuosi viskas pavyks, na per vasara pasitaupysiu ziemai, o ziema maziau esiu lotuliukas.gif tureciau pragyvent lotuliukas.gif

Butukas nedidelis, tik 2 kambariukai, vienas jau rezervuotas Pukitukui ax.gif O svarbiausiai darzelis i kuri mano vaikis eina yra to namo kieme thumbup.gif jokiu gatviu, tevai gyvena gatves gale, matosi per langa namas. Darbo grafika pasidariau nuo 9 ir 10 (kas antra savaite), kad galeciau pati ji kasryt nusivest i darza, o vakare a taip a taip neparsivedu nors ir nuo 8 dirbu. Kad dar? biggrin.gif Nebezinau net biggrin.gif

Ryt pusbrolis atvaziuoja elektros patvarkyt ir pades persikaustyt. Mazajam lova siandien apziurejom....Pusbrolio draugai parduoda visiskai naujas kusetes thumbup.gif Ryt parsivesim tuo paciu. Dujine ir pora liustru seimininkai duos. Visa kita turiu pati. Truputi apdrostas tas butukas, bet nieko, viskas pataisoma smile.gif

Va ka pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
Pūkita,jėgelė.Džiaugiuos už jus abu.O šunį irgi imsit?
Atsakyti
Na gal ryt ir nenakvosim dar, bet daiktai tikrai visi ten iskeliaus...Nes nuoma kaip ir skaiciuojasi jau biggrin.gif
Atsakyti
Pukitas, smagios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2013 01 04, 22:07)
Pūkita,jėgelė.Džiaugiuos už jus abu.O šunį irgi imsit?

oi ne, sita grazuoe visada liks su tevais, tevuko numyletine doh.gif kai su Ex issikraustem tai ji taip ir prigijo pas juos ax.gif

Mes tik su 2 akvais iseisim doh.gif vienas mano ir dar Pukituko lotuliukas.gif nes teko auksine zuvele gelbet nuo mano grobuoniu...po naujako teko skubiai evakuot ja is didziojo akvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2013 01 04, 21:09)
Na gal ryt ir nenakvosim dar, bet daiktai tikrai visi ten iskeliaus...Nes nuoma kaip ir skaiciuojasi jau  biggrin.gif

Kai gavau raktu snuo dabartinio butu, pirma nakti cia visi nakvojom biggrin.gif mazgiui buvo ciuzinys, o suauge ant kilimo sugule (buvo mano tevai atleke keliom dienom kaip tik). Ir gerai buvo visiem

O dabar vel noriu kraustytis doh.gif man gal kokia su butais susijusi krize periodiskai uzeina g.gif maksimum 2 metus istempiu, o siaip jau ir po metu pradedu ziurinet skelbimus ...
Atsakyti
Man jauciu dar po truputi reikia suvirskinti info ir mazajam reikia pasiruost, kad gyvensim atskirai...Nes jau dabar jam kyla klausimai kas situos namuos gyvens, kaip dabar seneliai vieni...Kad cia bus tusti namai doh.gif

Tik va idomiai toks dalykas, kad tam visam mano tevukas buvo pries g.gif as kaip tik maniau, kad mama priestaraus, bet antraip...tevas putojas....mama darbar pradejo klasinet ar tikrai noriu, ar nepersigalvojau (zodziu...). Bet kaip bus taip...VT nuskalpuosiu del pinigu jei pritruksiu......bet reikia kadanors isskrapstyt ir pradet gyvent ant saves...gal Pukitukas galu gale prades be manes miegot.....Zodziu...
Atsakyti
Pūkita,nu užteks jums ir akvariumų.Užtat sau,atskirai būsit. wub.gif Galėsi Pūkituką savaip auklėt. wub.gif biggrin.gif

Puuupi,nu nesėsli tu visai.Aš jei jau kraustyčiaus tai tik į jaunikio dvarą.O kol kas man ir mano šimtametėj pily gera,ypač,kai grindis pasikeičiau.
Atsakyti
PŪKITAI, kokios super naujienos !!! Sveikinu laaaabai laaaabai !!!!

Tai juk nuostabu, pradėsi savo gyvenimą, SAVO !!!!!!!!!!!!!!!! Super, mažute, kaip aš už tave džiaugiuosi smile.gif Nieko nėr geriau ir nuostabiau už LAISVĘ !!!!!

http://www.youtube.c...h?v=QgQaa_B6ATI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 04 sausio 2013 - 22:23
QUOTE(Upjora @ 2013 01 04, 21:20)
Puuupi,nu nesėsli tu visai.Aš jei jau kraustyčiaus tai tik į jaunikio dvarą.O kol kas man ir mano šimtametėj pily gera,ypač,kai grindis pasikeičiau.

Niu vat nezinau,gal dar neradau savo kampo g.gif Jei galeciau pati remontus daryt, sienas dazyt, tai gal ir ilgesniam laikui pasilikciua, bet va nieko ci akeist negalima... Ir siaip ner cia mano svajoniu bustas rolleyes.gif noriu kiemo, noriu namo ir t.t. ir pan.... lotuliukas.gif isisvajojau
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif su tevukais snekejau sake maziu parsivedines is darzo pas save kol as is darbo grisiu, o gal ir VT prisijungs ore gerumo akcijos lotuliukas.gif Dabar belieka tiketis, kad ir darbas su normalesnem darbo salygom ir atlyginimu atsiras lotuliukas.gif

Daluze bigsmile.gif mano dainike thumbup.gif
Atsakyti
Pūkita,aciras.Juk laisvė JAU acirado. biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
Puuupi,tavo liniuotėj gramatinė klaida brėžia akį. dirol.gif
Atsakyti