Negaliuuu, kaip valgyt noriu, nuraminkit mane prašau!

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 16, 20:38)
Taigi suvalgyk kokį agurką ar kopūsto lapą sugraužk

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 16, 22:39)
neturiu nieko tokio

QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 16, 20:18)
obuoline, o be antidepresantu niekaip?
man ir su jais gyvent nelabai norisi... Nenoriu net prisimimint to jausmo, kai pykina istisai, negali valgyti, miegoti, kvepuoti, tt. Nemaniau, kad man teks kada ta pajusti, bet... Spindi, tai gal obuoli ar mandarina?
QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 22:57)
man ir su jais gyvent nelabai norisi... Nenoriu net prisimimint to jausmo, kai pykina istisai, negali valgyti, miegoti, kvepuoti, tt. Nemaniau, kad man teks kada ta pajusti, bet... Spindi, tai gal obuoli ar mandarina?
Neturiu nei to

QUOTE(Spindi* @ 2012 12 16, 22:02)
Neturiu nei to
nei vaisių nei daržovių
dariaus generalinę, viską labai mečiau lauk, valiau šaldytuvą ir pan, dabar tiek ir besusipirkau maisto, kiek mums dviese čia reikia, vaikas nevalgo daržovių šviežių visai, bananus nebent ir obuolius, bet neparsivežiau. Miiiirsiu 

suvalgyk koki kiausini virta, gerk arbatos. Jei pilvas urgs, sunku bus net uzmigti

QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 23:11)
suvalgyk koki kiausini virta, gerk arbatos. Jei pilvas urgs, sunku bus net uzmigti 

Nemėgstu virtų kiaušinių, teks kentėti ir stengtis eit anksčiau miegot

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 16, 15:37)
Glušas
Oi, prajuokinai

Ai, dar - man vakar sakė, kad esu laaabai faina

Papildyta:
Obuoline, dukters tėvas kažkur yra - kitą šeimą sukūręs. Su dukra matosi kartą, du per metus po keletą valandų. Alimentus reguliariai moka. Tiesa, dukra neseniai man štai ką pasakė, va, nedaug metų iki pilnametystės liko - baigs mokėt tuos alimentus ir išvis pamirš mane...
Bet kiek kalbėjau su buvusiu uošviu - tai vt ne tik su dukra retai matosei - nei su savo tėvu, nei su mama ar seserim ne itin bendrauja. Ir rago nekelia dažnai kai jie skambina - tai neaišku, kas ten jo galvoj dedas.
O mes su Mort kine buvom, va - ji mane pakvietė.

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 16, 23:16)
Ai, dar - man vakar sakė, kad esu laaabai faina
2

o tu tuo kada nors abejojai?

QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 23:39)
Oi, dažnai suabejoju, ypač kerta per savivertę nenusisekę santykiai.

O filme - tai va šitam http://www.kinofesti.../lt/filmai/Tabu
QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 21:57)
Nenoriu net prisimimint to jausmo, kai pykina istisai, negali valgyti, miegoti, kvepuoti, tt.
O antidepresantai dėl depresijos ar tik, kad tuos simptomus nuimt? Ta prasme, tie simptomai dėl depresijos ar yra kita liga dėl kurios tu juos jauti ir dar viso to pasekoje ir depresija susirgai?
Sveikos
vt grizo..pasiruoses viska padaryti kad tik as su juo buciau
ach tas optimizmas
kaip jus ar pasiruoset kaledom?

vt grizo..pasiruoses viska padaryti kad tik as su juo buciau

kaip jus ar pasiruoset kaledom?