Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Labas rytas 4u.gif
Visu pirma, tai labai dziaugiuosi del Daluzes 4u.gif mirksiukas.gif Kaip man norisi, kad tau viskas susiklostytu biggrin.gif
QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 15:50)
Ir man taip pat doh.gif Jaučiu, kad reikia, kad noriu, bet negaliu doh.gif  Nu blyn, normaliai kartu prisisriuobti reikia, gal pramuš biggrin.gif

pas mane kolkas viskas tvenkiasi, tvenkiasi, tai bijau, kad kai pramus, tai nuplaus viska... verysad.gif doh.gif o issiverkti turbut antidepresantai neleidzia normaliai..

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 15, 16:07)
Aš taip gyvenu (bedarbio pašalpa plius alimentai) ir butą nuomuojuos.
O tau vt moka alimentus?

nemoka, bet ir nesitikiu ir niekada nesitikejau.
Kaip tu isgyveni???
mes vakar sventem svogerio gimtadieni- ir zinoma, kadangi as uz vaira kaip visada, tai tik pavalgiau doh.gif vat del to tu svenciu ir nelaukiu- jau ir taip to minkstpjo audinio pas mane pakankamai doh.gif
Uztat grizom namo, o elektros nera - nei jos, nei sildo, nei silto vandens doh.gif Lipom su mazium pasisviesdami telefonu i 7a. O jis kadangi visai nesiorientuoja tamsoje, pradejo verkti. As lyg pamisusi bandau kuo greiciau i namus, duris rankint, zvakiu uzdegt (visa laime, kad dabar Maximoj nuolaida buvo ir apsirupinau ax.gif ), kad jis greiciau nusiramintu... vienzo...
dukterecia is drauges buvo pasiemusi veidrodini fotika, tai tokiu fainu fotkiu prisidarem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 13:19)
nemoka, bet ir nesitikiu ir niekada nesitikejau.
Kaip tu isgyveni???

O kodėl neprisiteisi? Juk lengviau būtų.

Kažkaip išgyvenu. Nors sunkiai. Ypač dabar - žiemą. Kartais tėvai kokį šimtuką duoda, bet stengiuos neprašyt - kažkaip nepatogu. Tiesa, vasarą šiek tiek chaltūrkės turėjau - tai truputį prisidūriau prie pašalpos.
Papildyta:
Tiesa, vakar buvau mieste - bariuke su vienu pažįstamu. Ir sutikau ten ex meilužį. doh.gif Tai "nematėm" vienas kito. Bet aš buvau tokia visa graži, linksma, plepėjom abu su tuo mano pažįstamu, juokėmės, šokom, sėdėjom apsikabinę - taip tam mano buvusiąjam ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FUERZA: 16 gruodžio 2012 - 13:12
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 16, 14:11)
O kodėl neprisiteisi? Juk lengviau būtų.

Kažkaip išgyvenu. Nors sunkiai. Ypač dabar - žiemą. Kartais tėvai kokį šimtuką duoda, bet stengiuos neprašyt - kažkaip nepatogu. Tiesa, vasarą šiek tiek chaltūrkės turėjau - tai truputį prisidūriau prie pašalpos.
Papildyta:
Tiesa, vakar buvau mieste - bariuke su vienu pažįstamu. Ir sutikau ten ex meilužį.  doh.gif  Tai "nematėm" vienas kito. Bet aš buvau tokia visa graži, linksma, plepėjom abu su tuo mano pažįstamu, juokėmės, šokom, sėdėjom apsikabinę - taip tam mano buvusiąjam ir reikia  biggrin.gif

teisiniu problemu ir taip pakanka. Turbut dar vieno proceso (nors sitas palyginti butu juokingas) neatlaikyciau verysad.gif Galbut kada nors...
se 4u.gif uz stiprybe- visada zavejausi tokiomis moterimis kaip tu smile.gif O kur tavo dukros tevas?
del tavo ex meiluzio -yes thumbup.gif
man labai patiko viena mintis apie buvusius: kai noriu suzinoti, kaip gyvena mano buves, isijungiu animal planet ir žiūriu į avinus.. štais jis - gyvas, sveikas, žolytę rupsnoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 16, 14:11)
taip tam mano buvusiąjam ir reikia

drinks_cheers.gif tegu mato, kokį turtą prarado. Glušas
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(obuoline @ 2012 12 16, 14:01)
isijungiu animal planet ir žiūriu į avinus.. štais jis - gyvas, sveikas, žolytę rupsnoja wink.gif

lotuliukas.gif oi sujuokinai lotuliukas.gif

Raimuk, Mini Zoo atsimeni? lotuliukas.gif Blyn, taip ir neidejom foto reportazo lotuliukas.gif
Atsakyti
Daluze, nu nieko sau pasisekimas, nu nieko sau! Baisiai smagu del taves 4u.gif
O man su objektu viskas gerai, plepam plepam ir laukiam susitikimo wub.gif
obuoline, prajuokinai mane taip pat biggrin.gif
Atsakyti
oi galvele mano galvele biggrin.gif
palyginus kiek vakar visko primaisiau, net keista kad padoriai jauciuos biggrin.gif

labas visoms!

vakarykste naktis buvo thumbup.gif
buvom juros gerybiu restorane, kokiu skanestu prisivalgiau bigsmile.gif
veliau i kluba. prisisokom, prisikvailiojom, zodziu, sauniai praleidau laika.
Papildyta:
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 16, 16:59)
Raimuk, Mini Zoo atsimeni?  lotuliukas.gif  Blyn, taip ir neidejom foto reportazo  lotuliukas.gif

rimtai! gi ten kiekviena savo ex is naujo atradom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2012 12 16, 15:09)
rimtai! gi ten kiekviena savo ex is naujo atradom  biggrin.gif

lotuliukas.gif reiks mestelk kelias foto lotuliukas.gif mergom nuotaikas pakelt lotuliukas.gif o ir sau prisimint bus ne pro sali lotuliukas.gif
Atsakyti
SOS! buhalterės, gal kuri rašiusi kokį darbelį apie atsargas, norėtųsi gražiai suformuluoti pradžią, ale jau galva nebedirba. Gal galėtumėt pagelbėi kiri turit kokių darbelių su atsargom susijusių parašykit 4u.gif
Atsakyti
sugebejau kompa nuo stalo numest ir parejo doh.gif visa laime, nors telefone netas yra...
Atsakyti
obuoline, o be antidepresantu niekaip?

QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 16, 01:11)
Dakuže, davai nesilaužyk...kas ten su juo "negerai"  g.gif

rase ji, kad jis nera laisvas
Atsakyti
sveikos, kalbant apie ex, ta siulau jums pasimegauti veinos menininkes darbu

Aistės Navasaitienės sagės trofėjai
Tema : UNISEX interpretacija „EX“.
Skiriama visoms ir visiems ex partneriams, ex sugyventiniams, ex mylimiesiems.
Buvusiems ir esamiems stereotipams paminėti.
Diplomas už drąsią temos "Unisex" traktuotę

user posted image
Atsakyti