Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

Ieškom draugų... juos randam... ir smagiai plepam!

user posted image

Renkasi mamytės smagiai pakalbėti bet kokia tema thumbup.gif visos esam draugiškos, kai reikės paguosim ir patarsim console.gif kai reikės ir pabarsim dirol.gif susidraugaujam ir organizuojam "meetukus" gathering.gif

sutrumpinimų paaiškinimas

ex - buvęs
VT - vaiko tėvas
VM - vaiko motina
MB - mano brangusis
BB - būsimas brangusis
Briedis - pretendentas ne tik į tavo širdį bet ir į lovą
PM - pinigų maišas
Bardiūras – vyras, kuris klaidingai mano, kad jis tau reikalingas
Zviozda - apie kurią loja kalės
AA – nekomentuosim, bet svarbu KĄ NORS liurlinti jei nori būti AA

Atsakyti
Aš pirma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 15, 22:25)
Smulkmenų, sakai.  Nors maniau, kad tokio niekada nerasiu smile.gif

a joooooooooooo pa pa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 15, 22:29)
a joooooooooooo pa pa  bigsmile.gif

Vat aš tap pat manau smile.gif

Ir vis tik pasitvirtina taisyklė - kas ieško, tas randa. Nes aš jį radau pati. Jeigu nebūčiau ieškojusi, nebučiau radusi smile.gif Ar kas iš to išeis - nežinau. Bet ir nėr labai svarbu. Nes kiek gaunu kaifo iš bendravimo dabar, tai jau yra didelis malonumas, tiek dvasiškai tiek fiziškai. Aš nežinau net, kada paskutinį kartą bendravau su tokiu įdomiu ir protingu žmogumi. Vis tik vyro protas mane veža labiausiai. Ir dar kūryba. O jis yra kūrybingas ir net labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze14: 15 gruodžio 2012 - 22:34
QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 22:44)
Mort,kaip vadinasi filmas?Aną tavo rekomenduotą parsisiunčiau bet dar neveizėjau,dabar veizu "Ilga kelionė per kopas".

"The Invention of Lying"
Kaip ir sakiau, šiek tiek melo yra gerai mirksiukas.gif Filmo pabaigoje laimingu tampa būtent vyrukas, kuris išmoko meluoti biggrin.gif

QUOTE(Medėja25 @ 2012 12 15, 22:47)
Man tai tokie nuotykiai jėga, jei į darbą nevėluoju  mirksiukas.gif

Pradžioje ir man buvo smagu bigsmile.gif O paskui buvo tokia beviltiška situacija, kad jau maniau teks palikti mašina kol sniegai aptirps, ir sušalau baisiai... Tada buvo smagu, bet mažiau bigsmile.gif

QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 15, 23:25)
Turiu nuostabų raguotą

maniau paklausiu ar teisingas tavo pasirinkimas buvo, bet matau, kad net laaaabai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 gruodžio 2012 - 22:37
Labas vakarelis!

QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 11:53)
Puuupi kuom užsiėmus?

Puuupi paskendusi sventiniuose reikaluose biggrin.gif Visa savaite mokykloj vyksta ivairus sventiniai renginiai renginukai, o dar MB buvo isvykes keliom dienom, tai va kai parleke, reikejo atsidziaugt vienam kitu biggrin.gif
Siaip viskas gerai, tik viena diena buvo nuotaika pagedus, mat mano vaiko skrandukui nepatiko mokykliniai Kalediniai pietus... veme biskiuka, po to dar ir kita diena pavarges vaiksciojo...

Dar ruosiu mamai gimtadieniui dovana (paveikslas siuvinetas). Turiu laiko iki balandzio, tad tureciau spet.

Nebelieka laiko tupet prie kompo. Isijungiu, permetu akim naujienas ir lekiu darbeliu savo daryt. Siandien bent jau gamint nieko daug nereikejo, MB nusprende mus papietaut nusivezt.
Po savaites prasideda mano atostogos, laukiu nesulaukiu jau rolleyes.gif

Daluze, dziugu del briedzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 15, 21:22)

O tai kada jis pas tave su lauktuvėm žada pasirodyti?  g.gif

Nežinau,gal ryt....Jei atvirai,tai aš jo nelaukiu visai.

Mort,ačiū.

Dalluže,oba,koks briedis.Nevedęs?Kiek jam metų?

Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 15, 22:33)
maniau paklausiu ar teisingas tavo pasirinkimas buvo, bet matau, kad net laaaabai  thumbup.gif

Aha, nesigailiu dėl pasirinkimo nei trupučio !
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2012 12 15, 22:35)
Dalluže,oba,koks briedis.Nevedęs?Kiek jam metų?

Jis nėra vedęs, vaikų neturi, bet ir nėra visai laisvas. Į smulkmenas nesileisiu šiuo klausimu. Jam 36. Pernelyg jaunas, kaip tokiam mąstymui. Man pačiai keista, kad jam tik 36.
Atsakyti
QUOTE(Daluze14 @ 2012 12 15, 23:38)
Jis nėra vedęs, vaikų neturi, bet ir nėra visai laisvas. Į smulkmenas nesileisiu šiuo klausimu. Jam 36. Pernelyg jaunas, kaip tokiam mąstymui. Man pačiai keista, kad jam tik 36.

Tas punktas, kur nesileisi į smulkmenas labiausiai intriguojantis g.gif
Mąstymas man rodos ne vien su amžium susijęs mirksiukas.gif

Ko gero man ir gi labiausiai jaudinanti vyrų kūno dalis, kurios iš karto nepamatysi, reikia šiek tiek pabendrauti tam blush2.gif Protas mirksiukas.gif
na dar labai seksualu kai vyrai ką nors remontuoja, pavyzdžiui mano mašiną lotuliukas.gif arba gamina valgyti, bet žinoma man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2012 12 15, 22:54)
Tas punktas, kur nesileisi į smulkmenas labiausiai intriguojantis g.gif

Nieko ten labai intriguojančio mirksiukas.gif
Atsakyti
Dakuže, davai nesilaužyk...kas ten su juo "negerai" g.gif
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 12 15, 23:11)
Dakuže, davai nesilaužyk...kas ten su juo "negerai"  g.gif

Viskas su juo gerai smile.gif Tiesiog, kol kas dar neplanuojam gyvenimo kartu. Planuojam beveik kartu lotuliukas.gif
Atsakyti