ryt paskutine diena darzelyje - ir atostogos iki rugpjucio 15d arba iki rugsejo 1d . Teks kazkaip pakaitom imt atostogas, ir dar tetulei teks 'padabot'. Nesinori i kita darzeli vezti Kaip nors prasimusim.
nuo 7 dienos isvaziuosim 10d prie juros, labai jau laukiu atostogu. Tikiuos ir orai nepaves
QUOTE(syu @ 2013 05 10, 15:10)
o jodinėjam mes dabar hippo plus žirgyne. vis pagalvoju kaip būtų smagu visa šeima su žirgais į gamtą išjoti, bet kolkas dar mums patiems trūksta įgūdžių, jau nekalbant apie vaikus ir ypač Agotą reikia dar laikyti, nes ta muistosi, siaučia iš laimės... tai nebeužtektų man rankų valdyti arklį tai va kolkas žirgyno aptvaruose pajojam ir apsiribojam risčia. iki zovados dar man pačiai toli niekada nesu jodinėjusi. dabar va su vaikais tik mokausi kartu
super atsipalaidavimas is tiesu O kai pramoksi, pamatysi, koks kaifas, kai gali isjot i laukus ir miskus, gamta pasigrozet
QUOTE(gadget3 @ 2013 05 29, 15:29)
Kiek aš gaunu puokštyčių iš savo augalų mylėtojos Šiuo metu vaiką galiu suviliot šviežiom rūgštynėm ir rabarbarais Kokiu katinuku irgi galėsiu, bet nežinau, ar didesnis gyvulys tiks, nors jau greitai viliosiu poniukais (savaitgaliniais).
O mintis parašyti kilo pradėjus vasarinį nėrinį. Siūlus pirkau laukdamasi savo beveik penkiametės, persigalvojau, ir naują idėją va tik dabar sugalvojau. Suskaičiavau metus ir nustebau, kaip ir kiekvieną kartą, kai mažoje mergytėje blyksteli panelė, nustembu: jau tiek?
O mintis parašyti kilo pradėjus vasarinį nėrinį. Siūlus pirkau laukdamasi savo beveik penkiametės, persigalvojau, ir naują idėją va tik dabar sugalvojau. Suskaičiavau metus ir nustebau, kaip ir kiekvieną kartą, kai mažoje mergytėje blyksteli panelė, nustembu: jau tiek?
aha, jau penkti metai arteja. O dar kai mano tokia ne is mazuju Atrodo daug vyresne
O puostis irgi megeja, tik nezinau i ka, as tokia tikrai nebuvau O sita, uzsimauna keleta ziedu, apyrankiu kokia desimt, pasileidzia plaukus, ir butinai batukai su kulniukais (tie kulniukai, tai siaip, pakulne nors 1cm ) Zodziu, grazuole is pakashovo