Mano Benulis tai 102 cm ir 16 kg
MANO RIDUKAS 112CM IR 25KG.
Šarūnėlis 112cm ir 23kg
ogo, jusu aukstumas mums nepasiekti, cia regis misija neimanoma, siaip atrodo raumeningas, na kojikes tokios truputi permatomos:) bet virsus ohoho... o sveria tik 17 kg ir 112 cm
Laba diena
Lukrecijos ugio nezinau,rubus perku 110cm,o sveria 17kg
Lukrecijos ugio nezinau,rubus perku 110cm,o sveria 17kg
121 cm ir 23,5 kg
ga1 kaip visada su staigmenom sveikinimai kuo nuoširdžiausi
Salomėja dabar 109 ir 16,5.
Salomėja dabar 109 ir 16,5.
ga1 - sveikinimai didziausi
Andreja 109cm ir 18kg
Andreja 109cm ir 18kg
QUOTE(piene_66 @ 2013 01 27, 19:13)
kaip tau sekasi piene,kaip sese su broliu??
Sveikos,
senokai nerašiau Bet naujienas visad perskaitau
Žemynos ūgio tiksliai nežinau, bet manau ne daugiau 104cm, o svoris 14.2kg Darželyje pati mažiausia ir smulkiausia
senokai nerašiau Bet naujienas visad perskaitau
Žemynos ūgio tiksliai nežinau, bet manau ne daugiau 104cm, o svoris 14.2kg Darželyje pati mažiausia ir smulkiausia
QUOTE(jolantamed @ 2013 01 26, 15:58)
121 cm ir 23,5 kg
ogo...i ka tai paveldejo? Jus su vyru kiek pamenu nesate auksti, jau regis maniskis grupeje auksciausias su savo 112...
aciu mamikes uz sveikinimus, linkiu visoms pasirizti dar nevienam leliukui, tikrai nemaniau, kad tokie visiskai kitoniski jausmai apturejus mergaite...
QUOTE(Vestya @ 2013 01 27, 22:43)
kaip tau sekasi piene,kaip sese su broliu??
Puikiai auskinis vaikas mano berniukas nezinau kur cia priezastinis rysys: jis ramus, nes as rami, ar as rami, nes jis ramus o sese sutaria su broliu labai graziai myli, buciuoja, glosto, maudyt padeda, zaislus nesa...zodziu, turbut geriau negali but tik dabar pas ja toks amzius, kai oziu pilna, susitart sunku, o i darzeli nevedu, nes nera kam jos veziot vyras kitam mieste dirba, ryte isvaziuoja anksti, o man su maziuku ryte vaziuot min 30 min ir vest ja i darzeli, po to parsivest vakare masina salta, sniego juk niekas nenuvalys, kol vaikus apguzinu...zodziu, darom pertrauka iki pavasario su darzeliu
Jei kas nors duotu garantija, kad ir trecias vaikas bus toks, kaip Aleksiukas - gimdyciau dar viena
Stai mes
Vestya - sese uzsakyta?