Sveikos mielosios ir šaunieji mūsų rugsėjinukai
Su Naujais metais visus
Su Naujais metais visus
Sveikos,
Jau kad tylu ramu... nuo Naujųjų pradingusios
Va pasirodysim, per darželio šventę vilkas buvo
Va pasirodysim, per darželio šventę vilkas buvo
laba visoms,
senokai buvau uzsukus. Vis paskaitau karts nuo karto, bet parasyt neprisiruosiu
Eglute auga gerai - didele mergina - jau 115 cm ir 26,5 kg svorio. Darzeli lanko, visai dabar neblogai jai ten sekasi . Namuose isdykauja, daug piesia. Moka rasyti, skaiciuoja. Skaityt dar nelabai, tik siaip dauguma eilerastuku moka atmintinai, tai vaidina kad skaito
pagaliau pradejo kartu su vaikuciais dalyvaut pasirodymuose (pernai tai sededavo pas mama ir teti pasonej , o kai prasydavom, kad eitu padainuot kartu su vaikuciais, tai pareiksdavo : ''as tau gi namie padainuosiu )
Neseniai prasirgo vejaraupiais, vaikciojo visa taskuota- net delniukai ir padukai isberti buvo Na, bet jau prasirgo, bus ramu.
cia imetu rudens pradzios nuotraukele. Bus i mama - jojike
Eglute auga gerai - didele mergina - jau 115 cm ir 26,5 kg svorio. Darzeli lanko, visai dabar neblogai jai ten sekasi . Namuose isdykauja, daug piesia. Moka rasyti, skaiciuoja. Skaityt dar nelabai, tik siaip dauguma eilerastuku moka atmintinai, tai vaidina kad skaito
pagaliau pradejo kartu su vaikuciais dalyvaut pasirodymuose (pernai tai sededavo pas mama ir teti pasonej , o kai prasydavom, kad eitu padainuot kartu su vaikuciais, tai pareiksdavo : ''as tau gi namie padainuosiu )
Neseniai prasirgo vejaraupiais, vaikciojo visa taskuota- net delniukai ir padukai isberti buvo Na, bet jau prasirgo, bus ramu.
cia imetu rudens pradzios nuotraukele. Bus i mama - jojike
QUOTE(Vestya @ 2013 01 12, 21:12)
Sveikos,
Vilkas
QUOTE(laina12 @ 2013 01 16, 11:31)
laba visoms,
gražuolė jojikė.
Gytis irgi prasirgo vėjaraupiais - Nauji metai buvo su 39 tempa bet jau irgi praeitis, nors sirgo tikrai sunkiai ir neleido taškuoti zelionke
Sveikos
Labukas
net nustebau netyla radusi
Vestya
vau kaip faina
Faustas tai pareikalavo griežtai zuikiu būti per kalėdinę šventę... tai ir Gustas zuikiu užsimanė teko abu rengti zuikiais tik Faustas buvo visas baltas zuikis, neįtikinau, kad ir kitoks gali būti gražus taip užsispyrė
Jau šiais metais visai norėčiau, kad vėjaraupiais prasirgtų, bet ir bijau aš jų
net nustebau netyla radusi
Vestya
QUOTE(laina12 @ 2013 01 16, 10:31)
laba visoms,
vau kaip faina
Faustas tai pareikalavo griežtai zuikiu būti per kalėdinę šventę... tai ir Gustas zuikiu užsimanė teko abu rengti zuikiais tik Faustas buvo visas baltas zuikis, neįtikinau, kad ir kitoks gali būti gražus taip užsispyrė
QUOTE(Smilga* @ 2013 01 16, 21:25)
gražuolė jojikė.
Gytis irgi prasirgo vėjaraupiais - Nauji metai buvo su 39 tempa bet jau irgi praeitis, nors sirgo tikrai sunkiai ir neleido taškuoti zelionke
aciu
Jo, siemet kazkaip labai agresyvus sitas virusas. Eglutei irgi labai sunkiai musesi temperatura, auksta kilo, ir net kokias 6 dienas . Ir darzelio draugai, sake, sunkiai sirgo - kai kam ir 40 tempa kildavo Nors siaip parasyta, kad prie vejaraupiu temperatura nebuna auksta.
Maniske tai dar ir dabar tokia taskuota. Ne randai, bet vis vien negrazi odele likus
QUOTE(Karinuks @ 2013 01 16, 23:51)
Maniske irgi zuikute buvo . Vaidino vaidinima - jaucio trobele, kur daug visokiu gyvuleliu. Tai eglutei teko zuikeliu pabut.
La po svenciu...
mumi tai nekas ir su tom ligom, beveik 3 men, sedime namuose,kai prasidejo su akytemis, tai pora men laikesi uzdegimas, regis praeina, nelasini vaistu ir vel is naujo, ir nauji su ligom, vienu zodziu sergam uz visus tuos metus kur nesirgome, net nezinau ar vesti jau i darza, bet vaikas taip nori, tiesiog svaigsta, bet dabar ir vel gripu sezonas, sakau gal menesi nevesti, prasoksime, bet pavasarejant vel prasides vejaraupiai, rotai ir t.t. tai va, sokinek nesokinejes, regis niekur nepabegsi, tai telieka vasara vesti:)
na ir dar naujiena, mes regis praeitais metais geri su vyru buvome, tai ant nauju dovanu mergyte apturejome:) dabar pilnos komplektacijos esame:)
mumi tai nekas ir su tom ligom, beveik 3 men, sedime namuose,kai prasidejo su akytemis, tai pora men laikesi uzdegimas, regis praeina, nelasini vaistu ir vel is naujo, ir nauji su ligom, vienu zodziu sergam uz visus tuos metus kur nesirgome, net nezinau ar vesti jau i darza, bet vaikas taip nori, tiesiog svaigsta, bet dabar ir vel gripu sezonas, sakau gal menesi nevesti, prasoksime, bet pavasarejant vel prasides vejaraupiai, rotai ir t.t. tai va, sokinek nesokinejes, regis niekur nepabegsi, tai telieka vasara vesti:)
na ir dar naujiena, mes regis praeitais metais geri su vyru buvome, tai ant nauju dovanu mergyte apturejome:) dabar pilnos komplektacijos esame:)
QUOTE(ga1 @ 2013 01 25, 01:13)
oba! Ga1, kaip visad kupina staigmenų Sveikinimai dideli dieli, jūsų visai komplektacijai!
Kokie gražus visi vaikiukai...
O mūsų bėdelės su ožiukais kažkaip pačios išsisprendė
Ale tikrai didele... O kokie kitu vaikiuku ugiai ir svoriai? Ugio tai net nežimau, gal link 110 cm, o svoris 18 kg. Įdomu su kitais palyginti būtų
O mūsų bėdelės su ožiukais kažkaip pačios išsisprendė
QUOTE(laina12 @ 2013 01 16, 11:31)
Eglute auga gerai - didele mergina - jau 115 cm ir 26,5 kg svorio.
Ale tikrai didele... O kokie kitu vaikiuku ugiai ir svoriai? Ugio tai net nežimau, gal link 110 cm, o svoris 18 kg. Įdomu su kitais palyginti būtų
Mano turbūt pati mažiausia 104 cm ir 16 kg
Labukas
vau kokia gera žinia Sveikinu
Fausto ūgis 107 cm, svoris 16 kg - su Godute panašiai
QUOTE(ga1 @ 2013 01 25, 01:13)
La po svenciu...
vau kokia gera žinia Sveikinu
Fausto ūgis 107 cm, svoris 16 kg - su Godute panašiai