QUOTE(Karinuks @ 2014 01 16, 00:59)
Dalis tiesos yra tavo,
Smilga bet ne viena aš esu daugiavaikė... ir kažkuo ypatinga dėl to nesijaučiu...
du nuo trijų - labai mažai juo skiriasi
Bet tarkim mano vaikai visi tarpusavyje užsiima, labai daug žaidžia kartu. O su vienu vaiku - daug tėvai žaisti turi. Žinoma turiu dabar visokių dienų: tai vienas namie, tai du, tai trys...
Tai su vyriausiu jau mažai ką veikt bereik (aš iš tos pusės, kai man reik darbus namie dirbt, tai jis leidžia, susitariam), dėmesio žinoma reikia, bet su mažiausiu dar... sauskelnės, žaidimai, veikla ir t.t. reik dar būt ir būt... nieko "lišno" nepadirbsi...
O, bet, tačiau... esu apsupta žmonių, nuostabių... kolektyve darbe: esam keturios moterys, tai tik viena augina du vaikučius, trys - po tris
dar du vaikinukus turim, tai jie dar antrų pusių neturi...
Studijose taip pat ne po vieną ir ne po du, vienas grupiokas net penkis vaikus turi...
klasiokė netoli gyvenanti ketvirtą rudenį pagimdė...
ir dar galiu rasti ką pavardinti... nepavieniai tai atvejai daugiavaikės šeimos...
o kaip suprasti,laba vakara, esi isejusi anksciau darbuotis? nes kiek pamenu maziukas tavo gimes vasario men., tai jam tik du metukai sukakos...
as siaip patenkinta kai visi yra namie, du turi ka veikti, zaidimai chaosas, o maze tada ir eina pas juos, tai as kaip ir turiu sava laika:) o va kai abu iseina i darzus, tai ji kaip katinas palei mane glaustosi...
del darbu kas labai neitiketina, kad NORIU eiti dirbti, maniau tokio jausmo jau niekada nepatirsiu, planuoju, pusmeti anksciau, na viskas priklausys nuo europiniu projektu, bet taip skausminga palikti maziuke, bernus iki 4 metu istampiau sterbleje, o maziuke va imsiu ir mesiu i darzeli, na tikiuosi, kad mama visgi pagelbes ir vesiu kaip galima veliau i darza...
pas man darbe yra tiksliau busime 2 daugiavaikes su panasaus amziaus leliais, tai tikrai jau visiems naturalu ir mane kazkaip visada gerai priima (bent jau akyse), kazkaip neakcentuoja nei ka,kitos su vienu turi daugiau rupescio nei kad su trimis:) na ir drauge turi tris, tai kazkaip gerai jauciuosi ir isvis labai daznai pastebiu trejetukus, gal kad aktualu:)