Laba vakara...
niuuu tep apsidziaugiau, kad uzejau, tokios naujienos, tep dziugu, as tikrai pakartociau dar ir dar, kazkada su mazaja uzsukau is ryto i akropoli, o ten tiek daug pilvuziuku bevaiksciojanciu, matyt tos kur isejusios katik i dekreta, kazkaip net persmelke, kad to pojucio neteks jau patirti...
Mano maziukei jau 1 metai ir menesiukas, nr.2 vakar 4 atsventeme, vienu zodziu ziema pas mumi sventimu metai, apie islaidas jau nekalbu...
Beje Mangirdiene, bereikalo, vien tik sunu nori...as irgi buvau grynai vyriskai nusiteikusi ir net kai pasake, kad trecia mergaite gims 11 savaite ilgai netikejau,kad tikrai mergaite ir bus, na bet kai susilaukiau, tai net nezinau, tikrai nesitikejau,kad toks jausmas uzplus net negali palyginti net ir pirmojo gimimas nesukele tokio pajucio...tikras saules spindulys, tik va galetu mergele daugiau valgyti, man su vaiku maitinimu kazkaip nenuskilo, jau tokie nevalgus, na dar antras toks pusetinas, galvojau pirmas topas, o mergele pasirodo isvis - atradimas, is kokiu syvu ji gyva, stebiuosi...vienu zodziu Dievas cia mane uz kazka baudzia, regis ir as apetitna ir vyras ir musu seimos, o vaikai - kosmaras...
beje po beveik sesiu dekreto metu mane jau i darba pradejo traukti, vienu zodziu uz tuos darboholikes metus regis jau atilsejau:)
laukiam toliau geru naujienu:)