Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 08, 12:38)
Easy22 kokie faini tortai wub.gif  wub.gif Gal pati darei?

nea Paulina, sakėmės kur ir kas metai, tik šiemet nusivyliau truputį blush2.gif kitais metais jau rikės kitur ieškoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai super tortai!!!
Noreciau gabalelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 08, 11:45)
nea Paulina, sakėmės kur ir kas metai, tik šiemet nusivyliau truputį  blush2.gif kitais metais jau rikės kitur ieškoti  blush2.gif  biggrin.gif

Aišku smile.gif Ir panelytės tavo super wub.gif wub.gif Didelės jau bigsmile.gif Ir įsivaizduoju kaip linksma tau su jom thumbup.gif
Kaip jaučiasi paskutiniu laiku, kad auga vaikai smile.gif Jau prasideda ne tik šiaip šnekos, bet ir pamąstymai, jau galima susitarti, nes jauti kad supranta tave. O šnekos tarpusavyje labiausiai džiaugsmo teikia, nes tose kalbose grynai girdi save, savo pasakytus sakinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 08, 12:53)
Aišku smile.gif  Ir panelytės tavo super wub.gif  wub.gif  Didelės jau bigsmile.gif Ir įsivaizduoju kaip linksma tau su jom thumbup.gif
Kaip jaučiasi paskutiniu laiku, kad auga vaikai smile.gif Jau prasideda ne tik šiaip šnekos, bet ir pamąstymai, jau galima susitarti, nes jauti kad supranta tave. O šnekos tarpusavyje labiausiai džiaugsmo teikia, nes tose kalbose grynai girdi save, savo pasakytus sakinius lotuliukas.gif

Rulee, prašom, dar liko tortukų mirksiukas.gif biggrin.gif
Paulina, tikrai jau didelės mūsų panelytės, ne kiek ūgiu ir svoriu, kiek kalbomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi stebisi, kad jau toookios senos galvos jos lotuliukas.gif
beje, dovanų nuo mūsų gavo triušiuką, ir žinokit kaip jos juo rūpinasi wub.gif wub.gif nei trupučiuko nesigailim tokio sprendimo, nes net ir mes su vyru juo neatsidžiaugiam blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 08, 12:12)

beje, dovanų nuo mūsų gavo triušiuką, ir žinokit kaip jos juo rūpinasi  wub.gif  wub.gif nei trupučiuko nesigailim tokio sprendimo, nes net ir mes su vyru juo neatsidžiaugiam  blush2.gif  biggrin.gif

Šaunuolės thumbup.gif Aš pati visą vaikystę praleidau tarp triušių lotuliukas.gif Tėvai visada laikė daug triušių ir net bute blush2.gif Buvo tarpas, kad net apie 15 jų bute turėjo, prisimenu smagu buvo biggrin.gif Bet dabar tai jau nenorėčiau, nors tėvai ir dabar turi, tai nuvažiavę pasidžiaugiam ir per akis mums biggrin.gif Taip pat ir vilkinį šunį laiko bute. Kaime pas anytą irgi vien gyvūnai, tai mes taip su vyru džiaugiamės kai grįžtam namo, o namie nieko nėra lotuliukas.gif Gal todėl mūsų vaikams irgi namie jų netrūksta, nes atsidžiaugia pas visus senelius iki soties biggrin.gif
Parodykit savo triušiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 08, 13:22)
Šaunuolės thumbup.gif Aš pati visą vaikystę praleidau tarp triušių lotuliukas.gif Tėvai visada laikė daug triušių ir net bute blush2.gif Buvo tarpas, kad net apie 15 jų bute turėjo, prisimenu smagu buvo biggrin.gif Bet dabar tai jau nenorėčiau, nors tėvai ir dabar turi, tai nuvažiavę pasidžiaugiam ir per akis mums biggrin.gif Taip pat ir vilkinį šunį laiko bute. Kaime pas anytą irgi vien gyvūnai, tai mes taip su vyru džiaugiamės kai grįžtam namo, o namie nieko nėra lotuliukas.gif Gal todėl mūsų vaikams irgi namie jų netrūksta, nes atsidžiaugia pas visus senelius iki soties biggrin.gif
Parodykit savo triušiuką mirksiukas.gif

user posted image
matai Paulina, o pas mus niekur jokio gyvūnėlio tai labai jau norėjosi visiems blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 08, 12:30)
user posted image
matai Paulina, o pas mus niekur jokio gyvūnėlio tai labai jau norėjosi visiems  blush2.gif  wub.gif

Fainuoliai trys wub.gif wub.gif wub.gif Su tuo sutinku, kad vaikai turi matyti gyvūnus, mokytis jais rūpintis. Mes kai pertekę jais visur kitur, gal mums todėl jų ir nesinori ir nepamąstom , kad yra žmonių, kurie nesusiduria su jais kaip mes blush2.gif Kaime tai iš viso ir viščiukai ir ančiukai kol maži kambaryje ir kiaulytės ir karvės tvarte, sukasi galva jau nuo tų gyvūnų. Nuvažiuoji pas mamą, nors bute, bet irgi vien gyvūnai. Tai kai grįžti namo taip gera, kai nėra jokio kvapo, jokių pukų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 08 sausio 2013 - 12:54
Easy22, paveluoti sveikinimai 4u.gif 4u.gif

O as nuo sios savaites atostogauju, jau antra diena net, o va is darzo skambino, kad Deimante serga, eisiu tuoj pasiimt... Vat kam reikalingos atostogos doh.gif Na, bet gal greit atsigaus ir viskas bus gerai...

Paulina, jums smagu, kad turit senelius ir tiek gyvunu, mums uztat tenka tenkintis gyvunais namie, nes seneliu neturim. Bet kazkaip man tai yra norma, nes as visa laika turejau kruvas kaciu, jau kaupiau ateiciau, ruosiuaus but senmerge su kokia 18 kaciu, na, uzgyvenau tik 4 kol kas, buvo rekordas dar 8 ziurkes, bet manau dar musim rekordus, kai vaikai paaugs ir atnes is visu kampu visokiu kaciu lotuliukas.gif Bent as taip darydavau, tik ne visad pasisekdavo pasilikt... As sukalbamesne busiu, nei mano mama buvo siuo klausimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(medooza @ 2013 01 08, 15:18)
Easy22, paveluoti sveikinimai  4u.gif  4u.gif 

O as nuo sios savaites atostogauju, jau antra diena net, o va is darzo skambino, kad Deimante serga, eisiu tuoj pasiimt... Vat kam reikalingos atostogos  doh.gif Na, bet gal greit atsigaus ir viskas bus gerai...

Paulina, jums smagu, kad turit senelius ir tiek gyvunu, mums uztat tenka tenkintis gyvunais namie, nes seneliu neturim. Bet kazkaip man tai yra norma, nes as visa laika turejau kruvas kaciu, jau kaupiau ateiciau, ruosiuaus but senmerge su kokia 18 kaciu, na, uzgyvenau tik 4 kol kas, buvo rekordas dar 8 ziurkes, bet manau dar musim rekordus, kai vaikai paaugs ir atnes is visu kampu visokiu kaciu  lotuliukas.gif Bent as taip darydavau, tik ne visad pasisekdavo pasilikt... As sukalbamesne busiu, nei mano mama buvo siuo klausimu  tongue.gif

Šiek tiek gaila tokių atostogų verysad.gif Neįsisirkit 4u.gif
Nepatikėsi, bet aš vaikystėje irgi temdavau visus gyvūnus namo, esu ne sykį išmestus kačiukus parnešus doh.gif Bet atsiradus vaikams pasikeičiau, matyt jie atstoja visus gyvūnus ir jų jau nebenoriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 08, 17:47)
Šiek tiek gaila tokių atostogų verysad.gif Neįsisirkit 4u.gif
Nepatikėsi, bet aš vaikystėje irgi temdavau visus gyvūnus namo, esu ne sykį išmestus kačiukus parnešus doh.gif Bet atsiradus vaikams pasikeičiau, matyt jie atstoja visus gyvūnus ir jų jau nebenoriu lotuliukas.gif

Man ir taip pat buvo. Auginau kates kol vaikas buvau ir ziurkenus ir juru kiaulytes turejom iki vaiku gimimo, bet atsiradus dvyniams, viskas apsverte aukstyn kojom, negliu net pagavot apie jokius gyvunus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainytė @ 2013 01 08, 16:26)
Man ir taip pat buvo. Auginau kates kol vaikas buvau ir ziurkenus ir juru kiaulytes turejom iki vaiku gimimo, bet atsiradus dvyniams, viskas apsverte aukstyn kojom, negliu net pagavot apie jokius gyvunus  g.gif  g.gif  g.gif

Visų pirma kai susilaukėm pirmo sūnaus, tai gyvenom dar pas močiutę, o ji laikė persų katinėlį. Man taip būdavo baisu kai vaikas šliaužioja, viską kiša į burnytę, o aplinkui pilna plaukų ir net rankytės aplipę plaukais doh.gif Žiauriai man nepatiko tada, vaiko kartais net iš kambario neišleisdavau ir pradėjau nemėgt to katino blush2.gif Vat gal nuo to laiko man ir nesiderina maži vaikai su gyvūnais. Matyt čia normalu smile.gif Užaugs vaikai gal vėl kitaip galvosim smile.gif
Atsakyti
easy22, paveluoti sveikinimai blush2.gif
kuo daugiau pasiekimu, padukimo, sveikatytes, pasisekimo, energijos, gerio, sypsenu... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o cia mes visos prie jusu torto lotuliukas.gif lotuliukas.gif user posted image
kokios jos pas tave jau dideles... doh.gif thumbup.gif

QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 08, 17:33)
Visų pirma kai susilaukėm pirmo sūnaus, tai gyvenom dar pas močiutę, o ji laikė persų katinėlį. Man taip būdavo baisu kai vaikas šliaužioja, viską  kiša į burnytę, o aplinkui pilna plaukų ir net rankytės aplipę plaukais doh.gif Žiauriai man nepatiko tada, vaiko kartais net iš kambario neišleisdavau ir pradėjau nemėgt to katino blush2.gif  Vat gal nuo to laiko man ir nesiderina maži vaikai su gyvūnais. Matyt čia normalu smile.gif Užaugs vaikai gal vėl kitaip galvosim smile.gif

igijai alergija gyvunams doh.gif hihihi.gif

Ainytė, bet jei kas padarytu siurpriza ir padovanotu.. juk neismestum... g.gif
medooza, sveiku atostogu jums 4u.gif kur suplanave atostogauti?smile.gif
Atsakyti