Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(VELI @ 2013 01 07, 08:23)
4u.gif  4u.gif kaip ligoniukai? gereja? smile.gif

Paulina:), na as neesu tokia egra mama sad.gif kazkiek buvau pagooglinusi, tai visokiausiu nomoniu yra del vedimo/nevedimo imuniniu ir t.t.t.... todel nutariau gyventi, taip kad stogas nevaziuotu... smile.gif

Žinoma, kad yra ir turi jų būti. Tiesiog aš iš praktikos jaučiu, kad kai mažiau nereikalingų išvykų, tai labai mažai sergam. O gera aš sau, o ne vaikam, tiesiog renkuosi tai kas man paprasčiau išgyventi. Pastebėjau, kad ligos mane šimtą kartų labiau erzina, nei sėdėjimas namie. Tiesa mes jau nesėdim taip namie ištisai, tiesiog visiškai atsisakėm prekybos centrų su vaikais, visokių kitų susibūrimų kur yra vaikų ir į svečius einam dažniausiai tik ten, kur nėra mažų vaikų biggrin.gif blush2.gif

P.S. Kaip mūsų ligoniukai laikosi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 07 sausio 2013 - 08:50
Sveikutės,
mano ligoniukės jau kaip ir sveikos blush2.gif
Veli, mes ir neatsisakome bendravimo su žmonėmis blush2.gif nei su suaugusiais nei su vaikais blush2.gif tik žiūrim kad sergančių nebūtų blush2.gif
nu bėgu balių mažosioms ruošti wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 07, 09:33)
Sveikutės,
mano ligoniukės jau kaip ir sveikos  blush2.gif
Veli, mes ir neatsisakome bendravimo su žmonėmis  blush2.gif nei su suaugusiais nei su vaikais  blush2.gif  tik žiūrim kad sergančių nebūtų  blush2.gif
nu bėgu balių mažosioms ruošti  wub.gif  wub.gif

Easy22 sveikinam tavo princesytes su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

Aukit sveikutės ir mamytei daug kantrybės ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vis laukiau laukiau, kada čia jus reiks pasveikint ir čiut nepražiopsojau doh.gif Taip greitai laikas bėga, kad pradedu nesigaudyti dienose blush2.gif lotuliukas.gif

P.S. Ai tiesa dėl tų sergančių tai čia ir problema, kad tu niekada negali žinoti ar vaikas serga ar ne pas kurį lankaisi,. Labai būtų paprasta ir aišku, jei apsikrėstume tik nuo žmonių jau su sirgimo požymiais verysad.gif Kaip pavyzdys buvo vienintelė ir baisiausia mūsų liga kai prireikė ligoninių pernai. Apsikrėtėm nuo vaiko, tuo metu kai buvom pas juos jis išoriškai atrodė visai sveikas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 07 sausio 2013 - 09:47
easy22 - sveikinimai mergytems!!! Greitai tie 3 metai prabego... Sveikatos, kuo daugiau dziugiu akimirku ir visa ko geriausio!

Mes, siaip, kaip ir Paulina:), prekybos centru vengiam, kai einam i svecius visada paklausiam ar sveiki. Prie to klausimo jau visi priprato ir patys pasako, atvaziuokite i svecius, mes visi sveiki - bet cia be jokio sarkazmo. Tiesiog supranta, kad du sergantys mazi vaikai yra tikrai beda. O ir patys visada pasakom, atvaziuotume, bet sloguojam.
Atsakyti
sveikiname ir mes mazasias easy22 princesytes su gimtadieniuku wub.gif kazkaip sekiau sekiau ir as, kad nepraziopsot, o siandien ir prazioplinau blush2.gif bukit sveikutes ir toliau tokios pat zavios mergaiciukes wub.gif wub.gif
as irgi vengiu prekybcentriu siuo metu su vaikais, vyras daznaiusiai ansktyva ryta nuvaziuoja, apiperka ka reikia, ir sukames taip, as saltuoju metu laiku, kai ligu sezonas, stengiuos kuo maziau i tuos prekybcentrius lyst ax.gif o del susitikimu, ir mes einam, ir pas mus atvaziuoja, bet tik draugiskai sutare esam su seimomis, kad vaziuojam tik sveiki vieni pas kitus ax.gif
Atsakyti
Sveikinam ir mes easy22 panelytes su jau net su treciuoju gimtadieniu. Svarbiausia auginkit raumenukus ir duokit ligoms i box.gif
Paulina, bet jei jus neinat i svecius kur yra mazu vaiku, o i darzeli einat ir nesergat. Tai aplamai persasi isvada, kad esat stiprios ir sveikos merginos. Ir baimintis prekybos centru ar sveciu kaip ir beprasmiska tuomet.
Man tai irgi geriau sededet namie uzsidarius, nei vaiku ligos. Bet kad Veli sako ir be sveciu ir t.t. yra kas namo parnesa. Sese paaugle, o jie ten visi plikom galvom ir snirpciantys istisai. Is namu iseina su kepure ir saliku, bet kaip ten uz kampo, tai jau nezinia. Tai ir keliauja beveik kas menesi po virusa. Ji pasnirpcioja diena, kita, o broliai serga ilgiau ir sunkiau. Dabar galabinames su Noro virusu. Vienas jau sviekas, o kitas doh.gif doh.gif doh.gif kas i burna, tas lauk sesta para jau. As tai galvoju kaip cia visu nervu lasteliu galutinai neiseikvot su tom ligom, o dar net darzo neisbandem.
Atsakyti
QUOTE(Ainytė @ 2013 01 07, 16:06)
    Paulina, bet jei jus neinat i svecius kur yra mazu vaiku, o i darzeli einat ir nesergat. Tai aplamai persasi isvada, kad esat stiprios ir sveikos merginos. Ir baimintis prekybos centru ar sveciu kaip ir beprasmiska tuomet.

Gal tu ir teisi Ainyte, bet čia man turbūt paranoja nuo tos ligos, kai mes susirgom pas draugus ir pirmą sykį gyvenime taip sunkiai sirgom ir taip be išimties visi net suaugę sad.gif Tiesa tas buvo užpernai ne pernai, jau net metuose nesigaudau doh.gif lotuliukas.gif Tuomet net man pačiai antibų prireikė ir taip visų organizmus nualino, kad ilgai dar jautėsi verysad.gif O kad sūnūs panom parneštų ką nors kaip ir nėra buvę, greičiau jos parsineša snargliukus iš darželio biggrin.gif Man turbūt taip buvo baisi ta liga, pirmą sykį susidūriau su beprasidedančiu plaučių uždegimu, nes niekas absoliučiai iki to nebuvom juo sirgę doh.gif Žodžiu labai jautriai suregavau, kad dar dabar negaliu niekur lankytis su panom kur yra mažų vaikų. blush2.gif biggrin.gif Tiesa ir iš darželio nieko nesam dar baisaus parsinešę apart snarglių smile.gif O ten buvo grynai bakterija kažkokia, kuri Viktorijai apėmė visą organizmą sukėlė plaučių, ausų ir inkstų uždegimus vienu metu doh.gif O tas vaikiukas buvo parsinešęs iš darželio bakteriją, nes visa jų grupė buvo iškritus ta liga verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 07 sausio 2013 - 17:16
QUOTE(Paulina:) @ 2013 01 07, 19:11)
Gal tu ir teisi Ainyte, bet čia man turbūt paranoja nuo tos ligos, kai mes susirgom pas draugus ir pirmą sykį gyvenime taip sunkiai sirgom ir taip be išimties visi net suaugę sad.gif Tiesa tas buvo užpernai ne pernai, jau net metuose nesigaudau doh.gif  lotuliukas.gif Tuomet ir vyresnėliam net antibų prireikė, kas nutinka žiauriai retai ir net man pačiai smile.gif O kad sūnūs panom parneštų ką nors kaip ir nėra buvę, greičiau jos parsineša snargliukus iš darželio biggrin.gif Man turbūt taip buvo baisi ta liga, pirmą sykį susidūriau su beprasidedančiu plaučių uždegimu, nes niekas absoliučiai iki to nebuvom juo sirgę doh.gif Žodžiu labai jautriai suregavau, kad dar dabar negaliu niekur lankytis su panom kur yra mažų vaikų.  blush2.gif  biggrin.gif

Nu bet darziuke vien mazi vaikai ir virusai nuo vieno pas kita vaiksto. Taip kad cia niekada nezinai - kada ir kas kur kokia dovanele padovanos. O pagal tai kaip jus lankot darza ir laikotes be ligu, tai aplamai stipruoles esat ir nera tikrai ko baimintis.
Atsakyti
easy - sveikinimai tavo panelytems!!! 4u.gif happybday.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikiname ir mes Easy mergytes su trečiuoju gimtadieniu. Aukit sveikutės ir linksmutės.

user posted image
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus mergaitėms 4u.gif 4u.gif wub.gif vaišinam tortais bigsmile.gif
user posted image
įkėliau nuotraukytę jau trimetinukių blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 01 08, 10:21)
Ačiū už sveikinimus mergaitėms  4u.gif  4u.gif  wub.gif  vaišinam tortais  bigsmile.gif
user posted image
įkėliau nuotraukytę jau trimetinukių  blush2.gif  biggrin.gif

Easy22 kokie faini tortai wub.gif wub.gif Gal pati darei?
Atsakyti