Su praėjusiom šventėm merginos
Veli pasaka kaip gražu, ypač kur angeliuko laukia Jau kokios paaugę
Žiūrėkit neįsisirkit
Ingosa kaip smagu jums O aš jau nebežinau kaip ten būna, dešimt metų jau nešventus be vaikų
Labas rytas,
Su Naujais metais vaikučius ir mamytes
Veli, kokios paaugusios mergytės gražuolės, o vienos kokios kasos
Ingosa, kaip smagu, kad atsipalaidavot be vaikų
o mes prasirgom ir šventes ir dar dabar kapstomės su antibiotikais
Su Naujais metais vaikučius ir mamytes
Veli, kokios paaugusios mergytės gražuolės, o vienos kokios kasos
Ingosa, kaip smagu, kad atsipalaidavot be vaikų
o mes prasirgom ir šventes ir dar dabar kapstomės su antibiotikais
QUOTE(easy22 @ 2013 01 04, 09:27)
Sveikatos jums Easy22 Gaila labai tavęs ir mergyčių tikrai
Bet kiek jūs daug jau antibų gavę nuo rugsėjo mėn. vien, eina sau kaip gaila Mano Luka iš viso gavus tik vieną sykį nuo gimimo dar antibus, Vika pora. Ir kaip dabar tas tavo mergytes pastiprinti, nes gaunasi kažkoks uždaras ratas, tie antibai taip sugadino mergyčių besiformuojantį imunitetą, o be jų jau neišeina
Jau dabar turi saugoti jas kaip 'kiaušinukus', kol atsistos į savo vėžes, o ypač dabar tokiu oru Aš tai merginų per visas šventes nebuvau niekur išvedus, apart eglutės darželyje ir tai labai trumpam, nebuvo jos net jokiam prekybcentrį, absoliučiai niekur, toliausiai iki senelių ir viskas, net svečių jokių neturėjom
Taip Paulina, žiauriai daug antibiotikų jau gavusios jos su Austėja šį kart prasisukom be, o Aurėjai nepavyko išvengti kad mes irgi ir saugom ir ko tik neduodam kad sustiprinti jas bet vat, sergam nors tu ką
QUOTE(easy22 @ 2013 01 04, 10:26)
Taip Paulina, žiauriai daug antibiotikų jau gavusios jos su Austėja šį kart prasisukom be, o Aurėjai nepavyko išvengti kad mes irgi ir saugom ir ko tik neduodam kad sustiprinti jas bet vat, sergam nors tu ką
Aišku lengviau patarti negu padaryti, bet aš kažkaip galvoju, kad tokių mergyčių nebereiktų vesti daržan iš viso dar Nu kažkaip visvien jūs turit išsikapstyti ir sutvirtėti. Bet tas nevedimas turėtų būti jau griežtas, kad tikrai nė vienos dienos ir šiaip tokiu oru nei draugų, nei svečių, nei parduotuvių jokių. Žinau kaip sunku, pati paskutiniu laiku jaučiuosi kaip urvinė, net per visas šventes aš taip ir nebuvau net pati jokiam didesniam prekybos centre Nu bet vis guodžiuosi dar pora metelių ir tikrai būsim jau visai atsparios, su tikrai susiformavusiais imunitetais, o tada ir palakstysim visur Dabar keliaujam mes daržiukan, bet žiūriu į tuos kosinčius snargliuotus vaikiukus ir jau galvoju, kad neilgam, iki pirmo snargliuko ir tikrai imsiu vėl pažymą kokiom trim savaitėm, taip ir pratemsim tą žiemą. Jei leistų šiaip parašyti pažymą ir nevesti vaikų daržan ir nedingtų vieta, tai aš tikrai jų nebevesčiau dabar
QUOTE(easy22 @ 2013 01 04, 11:26)
laikykites
jau tuoj ir vasara
sustipresit mums antibai antibus sauke koki puse metu kol isikapstem nespeji pagalvoti, o jau serga
man tavo sugebejimais nesuvokiami
1. stoga nurautu nuo sedejimo uzsidarius
2. kad ir sedetumem vyras ar kiti namiskaiai vis vien virusais aprupintu ... apstininke atnestu ar dar kokia kataklizma butu
neprisigalvok, kad sirgsit. jus stipruoles ir svetimi slogai prie jusu neprikibs
QUOTE(VELI @ 2013 01 04, 10:51)
laikykites
jau tuoj ir vasara
sustipresit mums antibai antibus sauke koki puse metu kol isikapstem nespeji pagalvoti, o jau serga
2. kad ir sedetumem vyras ar kiti namiskaiai vis vien virusais aprupintu ... apstininke atnestu ar dar kokia kataklizma butu
neprisigalvok, kad sirgsit. jus stipruoles ir svetimi slogai prie jusu neprikibs
jau tuoj ir vasara
Ot įmanoma pasirodo, nors kažkada būčiau irgi sakius ne Prie visko priprantama. Man lengviau susitaikyt su sėdėjimu namie nei su vaikų ligom Man jau ta viena dozė antibų vaikam atrodė kaip pasaulio pabaiga, o po trečios jau dozės musiet pačią paguldytų Už tai labai gaila man Easy22, nes jai turėtų būti labai sunku
O dėl aprūpinimo ligomis tai tu Veli teisi, tik ne tada kai vaikui dar nėra trijų metukų. Suaugę jau visvien turi imunitetą ir ne taip greitai persiduoda vienas nuo kito, kaip mažiuką vaiką nuvest tiesiai į ligų sūkurį Nei vyras, nei bernai jau mums ligų tiek daug neparneša. Paskutiniu metu silpniausios mes trys merginos, todėl ir saugomės, nieko užaugsim išlysim į dienos šviesą Aišku kad ir užsidarius neišvengsi ligų, bet kaip yra rusiška patarlė "besisaugojantį ir Dievas saugo" Yra laikas kai gali lėkti, yra toks metas kai geriau pasisaugot. Bent jau aš žinau, kad padarau viską ką galiu, kad to brudo būtų pas mus mažiau ir kad ateity merginos mažiau sirgtų
Mes irgi nuo gruodzio 18 nelankeme darzelio. Buvo stiprokas kosulys ir sloga jau koki menesi, nenorejau, kad isisirgtu per sventes, tai pradejome gydytis anksciau. Buvo labai gaila eglutes darzelyje, bet mergaitei matomai nuo mandarinu streikavo skrandukas, eiti negalejome. Bet nuo pirmadienio keliausim, nes kaip ir gerai jau viskas. O per sventes islekem visi prie juros su seneliais, tai vaikams daug dziaugsmo buvo, seneliai uzsiieme jais, vede i lauka, valgyti dare, tai man atostogos buvo Sniego nebuvo, tai nors Kaledu senelio paspirtukais pasivazinejo... Per 2,5 metu net su vyru vakare uzmigde vaikus islekem i bara karsto vyno. Net keista buvo
Sveikateles visiems
Sveikateles visiems
Niu Labu,
Mes is santaru, abiem plauciu uzdegimo pradzia
Ar kas sirgot? Einu guglintis...
Ale visa menesi kostim, tempa, geriau..ir veeel is pradziu.. zodziu antra para beveik be miego, nes tempa auksta, tai budziu...
Ale visa menesi kostim, tempa, geriau..ir veeel is pradziu.. zodziu antra para beveik be miego, nes tempa auksta, tai budziu...
QUOTE(Akutee @ 2013 01 04, 14:32)
Niu Labu,
mums buvo Akutee o virusinis ar bakterinis? šeip jei gavot antibus, tuoj pradės gerėti, bent temp nebekils, o su kosuliais dar gausit pavargti ir duok kuo daugiau skysčių gerti
laikykitės
Easy gavom..bus 4 antibai
Aciu..tikiuos pageres...
Aciu..tikiuos pageres...
QUOTE(Akutee @ 2013 01 04, 17:45)
kaip ligoniukai? gereja?
Paulina:), na as neesu tokia egra mama kazkiek buvau pagooglinusi, tai visokiausiu nomoniu yra del vedimo/nevedimo imuniniu ir t.t.t.... todel nutariau gyventi, taip kad stogas nevaziuotu...