Gal kas zino kas iesko 2 vnt, Fereti patalynes, merliuku, vystykliuku, uzvalkaliuku patalynei (gal kokie 5 vnt.).. naudota tik musu,pirkom viska nauja, pora pizamyciu, prikrovus du maisus..NA ko reikia kudikiokraiteliui.. noreciau nebrangiai parduoti
sveikutes
sveikiname zavingos vaikucius su treciuoju gimtadieniuku aukit grazuciai ir sveikuciai
kaip ir tikejausi, maziukai uzsikrete nuo brolio vejaraupiais po nepilnos savaites, karaliauja namuose dabar
kaip kiti vaikuciai auga, kaip mamytes laikotes???
sveikiname zavingos vaikucius su treciuoju gimtadieniuku aukit grazuciai ir sveikuciai
kaip ir tikejausi, maziukai uzsikrete nuo brolio vejaraupiais po nepilnos savaites, karaliauja namuose dabar
kaip kiti vaikuciai auga, kaip mamytes laikotes???
laikykites samke
as tai dziaugiuos kad abudu vienu metu, brolis is ryto pradejo, o sese pavakary man is darbo grizus, kadangi sukames tik su vyru dviese, nelabai patogu butu jei taip atskirai pirma naktis ir mum sunki buvo, bet dabar jau gerai, jau dziuna spuogeliai
as tai dziaugiuos kad abudu vienu metu, brolis is ryto pradejo, o sese pavakary man is darbo grizus, kadangi sukames tik su vyru dviese, nelabai patogu butu jei taip atskirai pirma naktis ir mum sunki buvo, bet dabar jau gerai, jau dziuna spuogeliai
QUOTE(Ingosa @ 2013 04 22, 15:31)
laikykites samke
Sveikos
Gal ir gerai, va prasirgsite visi kartu ir ramu O man tai jau baisu būtų, nes dičkiai nė vienas nesirgę Nors darželiuose pastoviai būdavo vėjaraupių karantinai, bet kažkaip mes nesusirgom nė sykio, įtariu , kad negerai, nu bet nieko nepadarysi
QUOTE(samke @ 2013 04 23, 13:11)
Laba,
laikomės, nusipirkau stebuklinga dalyka - tokias putas, nors brangiai kainavo palyginus su zelionkem ir t.t.t. bet iskart viskas praeidineja aciu dievui nebesikaso bent.
bet mums ir akys ir liezuvis baisus, fui...
laikomės, nusipirkau stebuklinga dalyka - tokias putas, nors brangiai kainavo palyginus su zelionkem ir t.t.t. bet iskart viskas praeidineja aciu dievui nebesikaso bent.
bet mums ir akys ir liezuvis baisus, fui...
Kokios tai putos? Vaistineje pirkai?
Mes nesergam, bet laukiam
QUOTE(Rulee @ 2013 04 23, 15:00)
Galit ilgai laukt ir nesulaukt
QUOTE(Paulina:) @ 2013 04 23, 19:08)
Galit ilgai laukt ir nesulaukt
kazkur skaiciau, kad vejaraupiu buna ir lengva forma.. kai ne nepastebi
o mes dar to gerio neturejom
ech kaip senai cia buvau!!!!
pasiiiilgau jusu visu
turbut pavasaris savo daro
turiu pasiulyma:
pamenat gyriausi gyvalazdemis? ,... tai va prasilenkiau su matematika ir isperenau daugiau nei reikia gal kas norit? atiduociau dovanu
prasau... susigundykite....
QUOTE(Rulee @ 2013 04 23, 15:00)
Laba,
http://www.vaistai.l...utos-100ml.html
putos
mes ir sakėm neapsirgsim, bet
sėkmės
Labuka
Matau vejaraupiais sergat, laikykites, kantrybes mamytems ir vaikuciams Mes dar nesusidurem, nelaukiu ne kiek
Mano Simas keliauja i darza, kaip dziaugiuosi, karta i menesi i darzeli atvaziuoja koks nors spektakliukas, kulturinasi vaikai Si savaitgali visi kartu dar ir muzikiniam teatre buvom
O Tildai akytes supuliavo, bet lyg ir geryn, lasinam homeopatinius, ir dabar metausi, ar pradet stipresnius, ar ne, gyd. vakar israse, bet dar vis nesiriztu, gal ir taip praeis
O del ausyciu, pagaliau pasirodem rimtam LORistui, ir ka, kita savaite vaziuojam i santariskes. Ziures kame reikalas, taip pat abiems liepe adenoidus skubiau operuot, tik prigasdino, kad mes padidintos rizikos pacientai, nes po kruvos obstrukciniu bronchitu ir mazo svorio vaikai
Matau vejaraupiais sergat, laikykites, kantrybes mamytems ir vaikuciams Mes dar nesusidurem, nelaukiu ne kiek
Mano Simas keliauja i darza, kaip dziaugiuosi, karta i menesi i darzeli atvaziuoja koks nors spektakliukas, kulturinasi vaikai Si savaitgali visi kartu dar ir muzikiniam teatre buvom
O Tildai akytes supuliavo, bet lyg ir geryn, lasinam homeopatinius, ir dabar metausi, ar pradet stipresnius, ar ne, gyd. vakar israse, bet dar vis nesiriztu, gal ir taip praeis
O del ausyciu, pagaliau pasirodem rimtam LORistui, ir ka, kita savaite vaziuojam i santariskes. Ziures kame reikalas, taip pat abiems liepe adenoidus skubiau operuot, tik prigasdino, kad mes padidintos rizikos pacientai, nes po kruvos obstrukciniu bronchitu ir mazo svorio vaikai
QUOTE(gretchene @ 2013 04 24, 16:27)
Si savaitgali visi kartu dar ir muzikiniam teatre buvom
Labuka,
kokiame spektaklyje buvot? mes ir savaitgalį kaip tik lankėmės
kaip jums akytės?
o kokio svorio vaikučiai? jaučiu ir mums tas pats gresia gavom galybę tyrimų, žiūrėsim
kaip kiti vaikučiai gyvena? Ingosa, ar baigėsi jau vėjaraupiai? pavyks atšvęsti gimtadieniukus?
Paulina, kaip kraustymaisi?