QUOTE(easy22 @ 2013 04 05, 13:18)
Ačiū Paulina, mes tfu tfu tfu šiandien pasiėmėm pažymas kad jau sveikos
nežinau dar ką darysim, ar vesim jau ar džiaugsimės kokią savaitę sveikais vaikais
o tau baltai pavydžiu tokios veiklos nes pati be vaistų paskutiniu metu nieko nematau o kaip jums su darželiu? į tą patį eisit?
o dėl žiemos tai mano panelės labai nervuojasi, kiekvieną rytą bamba, na kodėl neateina pavasaris
nežinau dar ką darysim, ar vesim jau ar džiaugsimės kokią savaitę sveikais vaikais
o tau baltai pavydžiu tokios veiklos nes pati be vaistų paskutiniu metu nieko nematau o kaip jums su darželiu? į tą patį eisit?
o dėl žiemos tai mano panelės labai nervuojasi, kiekvieną rytą bamba, na kodėl neateina pavasaris
Easy22 pasidžiauk jei tik turi galimybę sveikais vaikais Nes dar toks oras Luktelkit dar pora savaitėlių niekur nėję, nes dar vis serga daug aplinkui žmonių, o paskui ateis šiluma ir galėsit jau lėkti ir daržan. Aš pati nedrįstu jų išleisti, nors sveikos, mėtau ir dalinu visiems po kelias dieneles Kelias dienas viena močiutė turėjo atidirbti, kelias kita, tarpuose auklė, o dabar ieškau dar ir antros auklės. Nu nekyla man ranka jų išvesti tokiu oru daržan. Jau daugiau nei mėnesį turiu pažymą ir nelabai ruošiuosi jos užbaigti O kaip jums su gydytojom, gal radot kitą, gal ką protingo patarė?
Darželis kurį dabar lankom bus laaabai toli mums, o kito greičiausiai negausim. Ką nors mąstysim, samdysim auklę, dabos patys vaikai, ai net nežinau dar sugalvosim ką nors