QUOTE(natariuxi @ 2013 03 26, 15:38)
labukas visoms,
as uzsikasusi darzininkyste, siemet liga jau tapo. Ant palangiu tupi netoli 30daigu mini pomidoriuku daigu(dalis jau ziedus kraut eme), dar persodinau siandien apie 15, tai netoli gal 50vnt turiu. Sudygo visi, auga puikiai, gaila db ismesti, teks dalintis ir ne vien pomidoriukai pas mane, kruva papriku, zemuogeliu, gelyciu, svogunu laiskams ir tt., ir pan. Zodziu veiksme as, nes isties nemazai prieziuros visa tam reik: Akute, basutes esu Maximoj ir rimi pirkusi, dar Deichman
ligoniukams-grazaus ir silto pavasario
as uzsikasusi darzininkyste, siemet liga jau tapo. Ant palangiu tupi netoli 30daigu mini pomidoriuku daigu(dalis jau ziedus kraut eme), dar persodinau siandien apie 15, tai netoli gal 50vnt turiu. Sudygo visi, auga puikiai, gaila db ismesti, teks dalintis ir ne vien pomidoriukai pas mane, kruva papriku, zemuogeliu, gelyciu, svogunu laiskams ir tt., ir pan. Zodziu veiksme as, nes isties nemazai prieziuros visa tam reik: Akute, basutes esu Maximoj ir rimi pirkusi, dar Deichman
ligoniukams-grazaus ir silto pavasario
O duonyte duonkepej kepi? labai senai noriu, svajoju, bet su raugu nenoriu prasidet, o miele sgirdejau nesveika..nors visteik turbut sveikiau, nei duona is pardes pirkti, na gi pasakok apie savo duonele? O gal turi koki pparasta, su tesla man tokiai kaip nedraugaujanciai..receptuka? beje duonkepes neturiu, gal orkaitej imanoma issikept?
Kokia tu saunuole.. Kaip tu viska speji, as nzn man kazkaip norisi visokiu gelyciu, visko, bet rankos nekyla, pomidoriukai mano visi praeitais metais netike buvo, sausi, tusciaviduriai..netilpo apskritai.. sakau si met kokiu prieskoniuku pasisodint, ar tik gelyciu..o papriku gal maziukiu turi?
zodziu jau zinau is kur pirksime derliu, tavo derliaus pertekliu
QUOTE(Ainytė @ 2013 03 27, 08:55)
Akutee, batus perkam batu kalne. Kinos atitinka kokybe.
aciu
visai paimirsau apie ji..
Labai labai soryy, bet gal kas patars, kur galima ar kam pasiulyti, liko mums 5 dezes Pampers sauskelniu Nr. 6, o jau kaip ir nereik... ?