Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(gretchene @ 2013 03 23, 11:44)
Labuka 4u.gif
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?

Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos  ax.gif  Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise thumbup.gif Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate biggrin.gif

Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes? 4u.gif

Sveikos 4u.gif

Viskas puikiai Gretchene thumbup.gif Darbelis puikiai, merginos jau po visų procedūrų ir adenoidų operacijų. Merginos kantrios, nebijojo jokių adatų nieko, žodžiu labai lengva su tokiais vaikais. Viskas praėjo daug geriau nei aš tikėjausi. smile.gif Išoperavo vakar, tai pora valandų numigo ir visas vargas. Po trijų valandų jau lakstė siuto ir viską valgė iš eilės ką galima ir ko ne doh.gif Po pietų jau buvome namuose. Net nepanašu, kad iš viso joms būtų ką nors darę thumbup.gif Žodžiu patys didžiausi vargai tikiuosi jau praeity, laukiam šilumos ir pavasariop kraustomės į išsvajotus nuosavus namus gyventi bigsmile.gif Žodžiu laukia nauji džiaugsmai, vargai ir rūpesčiai smile.gif

Gražių visoms ateinančių švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2013 03 23, 12:44)
Labuka 4u.gif
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?

Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos  ax.gif  Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise thumbup.gif Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate biggrin.gif

Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes? 4u.gif

Labas rytas
Oi Gretchene, mes kaip visada sergam doh.gif
o kaip jums sekasi darželyje, ar noriai eina vaikai? 4u.gif
Paulina, nu smagu thumbup.gif ir dėl mažylių, kad puikiai atlaikė ir dėl namo bigsmile.gif thumbup.gif Kaune liksit ar išsikelsit kažkur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 03 25, 09:19)
Labas rytas
Oi Gretchene, mes kaip visada sergam  doh.gif 
o kaip jums  sekasi darželyje, ar noriai eina vaikai?  4u.gif
Paulina, nu smagu  thumbup.gif  ir dėl mažylių, kad puikiai atlaikė ir dėl namo  bigsmile.gif  thumbup.gif Kaune liksit ar išsikelsit kažkur?  blush2.gif

Nu vargšiukės jūs tikrai sad.gif O ką gydytoja jūsų sako? Ar nesiūlo niekaip stiprinti organizmų, gal kokių specialių vitaminų ar ko, net nežinau? g.gif O tu nebandei niekad pasikonsultuoti ir su kokia kita vaikų daktare? Gaila man ir tavęs ir tavo mergyčių verysad.gif Laikykitės ir sveikit greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Išsikeliam į Aleksotą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 03 25, 14:28)
Nu vargšiukės jūs tikrai sad.gif O ką gydytoja jūsų sako? Ar nesiūlo niekaip stiprinti organizmų, gal kokių specialių vitaminų ar ko, net nežinau?  g.gif O tu nebandei niekad pasikonsultuoti ir su kokia kita vaikų daktare? Gaila man ir tavęs ir tavo mergyčių verysad.gif Laikykitės ir sveikit greičiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Išsikeliam į Aleksotą smile.gif

vat kad gydytoja nieko nesako, ji nemato problemos kad mes kas mėnesį geriam antibiotikus doh.gif doh.gif tikiuosi bent šį kart neprireiks unsure.gif bėda kad nežinau į ką ją keisti doh.gif blush2.gif
o šeip visko jau mes išbandėm Paulina, bet viskas atrodo padeda tik tol kol neinam į daržą, o tik nueinam, 2 dienos ir sergam doh.gif nu žodžiu unsure.gif
bet tai kaip smagu, populiarus pasidarė Aleksotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 03 25, 13:43)
vat kad gydytoja nieko nesako, ji nemato problemos kad mes kas mėnesį geriam antibiotikus  doh.gif  doh.gif tikiuosi bent šį kart neprireiks  unsure.gif bėda kad nežinau į ką ją keisti  doh.gif  blush2.gif
o šeip visko jau mes išbandėm Paulina, bet viskas atrodo padeda tik tol kol neinam į daržą, o tik nueinam, 2 dienos ir sergam  doh.gif nu žodžiu  unsure.gif
bet tai kaip smagu, populiarus pasidarė Aleksotas  thumbup.gif

Man Easy22 ir keista todėl, kad jūsų gydytoja nemato problemos sad.gif Mano akimis tai čia tikrai labai didelė problema sad.gif Daugelis žmonių per visą savo gyvenimą nėra gavę tiek antibiotikų, kiek jūs nuo rugsėjo. Pasekmes tavo mergytėm jau matom dabar, nesibaigiančios ligos, nes nualinti organizmai sad.gif Nuoširdžiai Easy22 tau noriu patarti, turi kažką daryti pati. Spjauk į tą gydytoją ieškok pati kitos, priregistruok mergytes kitur, kad ir į privačią polikliniką, kad ir ne prie namų. Pas mus poliklinikoje tokia LOR gydytoja. Jei būčiau jos bent kartelį klausius, tai mano vaikai irgi būtų primaitinti jau antibų dėl ausyčių. Po pirmo jos sakinio, kai pasakė, kad jei per savaitę merginom dėl ausyčių nepagerės, ji išrašys antibų iš karto spjoviau į ją ir nuvežiau merginas į klinikas. Juk tų gydytojų dabar daug, o pasitaiko tokių nevėkšlų, turime būti patys būdrūs ir apdairūs. Easy22 aš čia tau nuoširdžiai, tikrai nemoralizuojant ir nieko pikta prieš neturėdama. Jei nepasirūpinsi savo vaikais pati, jais niekas nepasirūpins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 03 25, 14:59)
Juk tų gydytojų dabar daug, o pasitaiko tokių nevėkšlų, turime būti patys būdrūs ir apdairūs. Easy22 aš čia tau nuoširdžiai, tikrai nemoralizuojant ir nieko pikta prieš neturėdama. Jei nepasirūpinsi savo vaikais pati, jais niekas nepasirūpins verysad.gif

va Paulina, tas ir blogiausia kad dabar jų tiek daug ir nežinia kur rašytis, kad neužšokti nuo vilko ant meškos doh.gif bet va jau radau vieną gydytoją, bandysim pas ją nuvažiuoti privačiai blush2.gif
Ačiū už rūpestį Paulina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mamytės kur perkat basutes vaikams? anksciau Garuos rasdavau, o dabar vien tapkytės medžiaginės, bet ziuriu kojo sklypsta, issitampe per savaite sad.gif sakau kojytes pagadins su tokiom "tapkėm"..kazkaip ne sezona,s neradau garuos, o gal blogai ieskojau?

pasidalinkit info smile.gif Ačiū.

ir kaip zadat su vaikais margint kiausus, kad nesudauzytu, suspaudus ir panasiai, noreciau ir as , uzsiimti, tik vis neapisprendziu del būdo ax.gif

O mes pa biski, irgi 2dav.namie, savaite - 1,5 darze...seippatink ajiems, issiduksta, issikrauna, piesia, soka..

MAzoji mergyte tikra, piesia, zaidzia, tvarkosi, visada aciu pasako, padeda man, atnesa ka paprasai..o berniukas- tikras bernas, idomiausia, lauztt, spardyt, dauzyt, atiminet zaislus biggrin.gif
tik snekam vi sdar ne daug, kazkaip..nzn reikes kai atsils, gal kur krieptis, bent pasirodyti.. o gal prabils biggrin.gif

Easy, o jus zuvtaukius, Vitamina C, kokiu smultikus geriat? as ir nedudoavau, bet kai emem lankyt darza, ir istisai sergam, emiau duoti, nu tfu tfu tfu, biski stipresni pasidare, ypac manau vit.C, reikalingas ax.gif As naturalu pirkus jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 03 25, 14:43)
va Paulina, tas ir blogiausia kad dabar jų tiek daug ir nežinia kur rašytis, kad neužšokti nuo vilko ant meškos  doh.gif bet va jau radau vieną gydytoją, bandysim pas ją nuvažiuoti privačiai  blush2.gif
Ačiū už rūpestį Paulina  4u.gif  4u.gif

Easy22 linkiu kuo dideliausios sėkmės 4u.gif Manau blogiau negu dabar yra jau nebus, bandykite viską kas įmanoma. 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Paulina, kaip smagu, kad i savo namucius kelsites thumbup.gif O del adenoidu tai labai baltai pavydziu, kad jau issioperavot. As vis nesiriztu pradet sito reikalo, nes vis sergam doh.gif Gal per vasara kaip nors issioperuosim, jei sustipresim. Dabar Simas su sloga ir koset negraziai pradejo, Pauliui sloga isibegejus. Tilda kol kas laikosi, bet paskutiniu metu taip ir einam, vienas suserga, po to antras, galiausiai trecias, po to ir vel pirmasis, pasaka be galo doh.gif Bet man taip lengviau, negu kad kaip anksciau, kai visi trys is karto susirgdavo doh.gif Ir paskutiniai sirgimai jau be antibu, tai tfu tfu tfu, mums jau pazanga ax.gif

Easy22, tikrai suprantu, kokia neviltin varanti situacija, tikekimes, kad atsilus orams issisveiksim visi ir sustipresim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Paulina, niu saunuoles, ir tu ir tavo mergytes, greitai kaip ir operatyviai apsisukot thumbup.gif labai dziugu kad be problemu viskas, ir kad mergytes taip lengvai viska pernese thumbup.gif del namo jau sakiau, nuosirdziai dziaugiuos uz jusu visa seima, tik kaip suprantu jau nelauksit ne mokslo metu pabaigos??? g.gif bet kokiu atveju-labai smagu, nauji rupesciai, bet tikiu-malonus thumbup.gif
easy22, eina sau, kiek tau mamuk kantrybes reik, ir mergyciu kaip gaila verysad.gif verysad.gif as tai ir tikrai siulau keisti visu pirma gydytoja, ir nebeduociau jokiu antibijotiku verysad.gif as pati prijaucianti homeopatijai bet reiketu pasitart su kokia kita gydytoja, pasirodyti Lor'istui, o i koki drusku kambari nebandei su mergytem nueit??jum ten juk visai salia... laikykites ir stiprekite 4u.gif
maniskiai irgi sirguliavo, Redukas tiksliau, sese kompanija namuose laike, sloga, nuo jos kosuliukai, bet jau kaip ir sveiki dabar, tikiuosi velykas sutiksim be jokiu nosiniu ir sniurpsciojimu ax.gif dabar labiau esu susirupinusi vyresniu broliu, turim letine angina (gerai kad be temperaturu), ir planuojam salinti adenoidus....
beje, Paulina, speji suderint darba su namais?? 4u.gif
Atsakyti
labukas visoms,
as uzsikasusi darzininkyste, siemet liga jau tapo. Ant palangiu tupi netoli 30daigu mini pomidoriuku daigu(dalis jau ziedus kraut eme), dar persodinau siandien apie 15, tai netoli gal 50vnt turiu. Sudygo visi, auga puikiai, gaila db ismesti, teks dalintis smile.gif ir ne vien pomidoriukai pas mane, kruva papriku, zemuogeliu, gelyciu, svogunu laiskams ir tt., ir pan. Zodziu veiksme as, nes isties nemazai prieziuros visa tam reik: paliet, papurent zeme, pasukt i saulute, persodint ir pan. Reik kazkuo uzsiimti, ne vien maisto gaminimu, namu tvarkymu. Dar naujai atrasta veikla-duonos kepimas. Dali jos emiau pardavineti, nes sulaukiau pagyru, po to uzsakymu... taip ir sukuosi tame rate, napamatau, kaip prabega diena, ateina vakaras, vel nauja diena, nauja savaite, menuo...o pavasario akip ner, tai ner sad.gif na bet lyg panasu, kad jau pamazi ateina smile.gif
Paulina, dziugu, kad naujus namus turesit smile.gif man tai puikiai pazistama, visa ta pradzia...gal jus ateisit ir iskart gyvensit? pliusu tame nemazai, bet smagu ir kai pamazu kuriesi,mes patys daug ka darem, tai taip viskas miela, pazistama,kiekvienas kampas brangus.
Akute, basutes esu Maximoj ir rimi pirkusi, dar Deichman
ligoniukams-grazaus ir silto pavasario
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 03 25, 16:52)
Sveikos,

Mamytės kur perkat basutes vaikams? anksciau Garuos rasdavau, o dabar vien tapkytės medžiaginės, bet ziuriu kojo sklypsta, issitampe per savaite sad.gif sakau kojytes pagadins su tokiom "tapkėm"..kazkaip ne sezona,s neradau garuos, o gal blogai ieskojau?

pasidalinkit info smile.gif Ačiū.

ir kaip zadat su vaikais margint kiausus, kad nesudauzytu, suspaudus ir panasiai, noreciau ir as , uzsiimti, tik vis neapisprendziu del būdo ax.gif

O mes pa biski, irgi 2dav.namie, savaite - 1,5 darze...seippatink ajiems, issiduksta, issikrauna, piesia, soka..

MAzoji mergyte tikra, piesia, zaidzia, tvarkosi, visada aciu pasako, padeda man, atnesa ka paprasai..o berniukas- tikras bernas, idomiausia, lauztt, spardyt, dauzyt, atiminet zaislus biggrin.gif
tik snekam vi sdar ne daug, kazkaip..nzn reikes kai atsils, gal kur krieptis, bent pasirodyti.. o gal prabils biggrin.gif
Easy, o jus zuvtaukius, Vitamina C, kokiu smultikus geriat? as ir nedudoavau, bet kai emem lankyt darza, ir istisai sergam, emiau duoti, nu tfu tfu tfu, biski stipresni pasidare, ypac manau vit.C,
reikalingas ax.gif As naturalu pirkus jiems smile.gif

Akutee, batus perkam batu kalne. Kinos atitinka kokybe. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainytė: 27 kovo 2013 - 07:58