QUOTE(gretchene @ 2013 03 23, 11:44)
Labuka
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?
Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate
Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes?
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?
Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate
Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes?
Sveikos
Viskas puikiai Gretchene Darbelis puikiai, merginos jau po visų procedūrų ir adenoidų operacijų. Merginos kantrios, nebijojo jokių adatų nieko, žodžiu labai lengva su tokiais vaikais. Viskas praėjo daug geriau nei aš tikėjausi. Išoperavo vakar, tai pora valandų numigo ir visas vargas. Po trijų valandų jau lakstė siuto ir viską valgė iš eilės ką galima ir ko ne Po pietų jau buvome namuose. Net nepanašu, kad iš viso joms būtų ką nors darę Žodžiu patys didžiausi vargai tikiuosi jau praeity, laukiam šilumos ir pavasariop kraustomės į išsvajotus nuosavus namus gyventi Žodžiu laukia nauji džiaugsmai, vargai ir rūpesčiai
Gražių visoms ateinančių švenčių