Prasom papasakoti kaip sventet, ka veiket, ar sveciu kazka turejot?
QUOTE(natariuxi @ 2013 03 11, 22:46)
Prasom papasakoti kaip sventet, ka veiket, ar sveciu kazka turejot?
ir nuotraukyciu...
Ir mes sveikiname grazuolytes mergytes, musu drauges su 3-iuoju gimtadieniuku FB jau nuotraukytes spejau apziureti, maziukes kaip visada, zavios ir ryskios
Rulee, smagu ir jum, nesusalot ?
Rulee, smagu ir jum, nesusalot ?
Nors ir pavėluotai, bet ir mes prisidedam prie sveikinimų Paulinos mergytėm .
Beje, o kaip jūsų feisbuko puslapiuką pakliūt. Išsiunčiau prašymą jau prieš kurį laiką, bet niekas nepriima. Aš Renata Mažeikytė - Čeponienė.
Beje, o kaip jūsų feisbuko puslapiuką pakliūt. Išsiunčiau prašymą jau prieš kurį laiką, bet niekas nepriima. Aš Renata Mažeikytė - Čeponienė.
klausykit, o as vel apie jura
gal aks turite kokius nors kontektus kur butu galima isinuomoti kuo pigiau ir geriau
kad ir prie Baltijos...
pasvaigau pasvaigau apie tolimus krastus, bet...
Ir mes sveikinam, nors paveluotai, Paulinos mergytes
Mes dar sedim namie, bet jau sveiki, rytoj bandysim daktares prasytis i darzeli, nenoriai ji mus isleidzia
Beje, jau turim bilietus i Svedija tikiuosi atsilaikysim sveiki kelionei
Mes dar sedim namie, bet jau sveiki, rytoj bandysim daktares prasytis i darzeli, nenoriai ji mus isleidzia
Beje, jau turim bilietus i Svedija tikiuosi atsilaikysim sveiki kelionei
Sveikos merginos
Ir dar kartelį ačiū visoms už sveikinimus
Atšventėm smagiai kaip visada per tris dienas Šeštadienį vienu metu net 15 svečių turėjom Visa nusikalus po baliavojimų sėdžiu jau darbe ir bandau prisiminti ką čia veikiau prieš 3,5 metų, o popierių krūva vis didėja
Atšventėm smagiai kaip visada per tris dienas Šeštadienį vienu metu net 15 svečių turėjom Visa nusikalus po baliavojimų sėdžiu jau darbe ir bandau prisiminti ką čia veikiau prieš 3,5 metų, o popierių krūva vis didėja
QUOTE(Paulina:) @ 2013 03 12, 16:51)
Visa nusikalus po baliavojimų sėdžiu jau darbe ir bandau prisiminti ką čia veikiau prieš 3,5 metų, o popierių krūva vis didėja
daug sveciu smagu )))
tu jau darbe?
uzuojauta dideliausia mergyt...
nors yra ten ir pliusu siokiu tokiu...
QUOTE(Paulina:) @ 2013 03 12, 16:51)
Sveikos merginos
nu smagu, kam nuovargis o kam dovanų kalnas
nuo kada dirbi Paulina? kaip mažylės visą dieną darželyje išbūna? lyg po pusę dienos tik eidavot
QUOTE(easy22 @ 2013 03 12, 16:48)
nu smagu, kam nuovargis o kam dovanų kalnas
nuo kada dirbi Paulina? kaip mažylės visą dieną darželyje išbūna? lyg po pusę dienos tik eidavot
Šiandien visus vaikus palikau namie su aukle, gi turėjo taip nutikti, juk pirma darbo diena Apsisnarglėjo visi keturi
O darželyje tai mes jau dvi savaitės kaip visą dieną pasilikdavom, viskas puikiai, tik tie va snargliai karts nuo karto ramybės neduoda.
Papildyta:
QUOTE(VELI @ 2013 03 12, 16:15)
daug sveciu smagu )))
tu jau darbe?
tu jau darbe?
Užuojauta priimu Nesuprantu ar man čia pagal užsakymą jie tuos darbus paruošė, per visą dieną net kavos neturėjau kada atsigerti, dabar sėdžiu ir galvoju, kaži kiek taip ištemsiu, bet tris mėnesius turiu
QUOTE(Ingosa @ 2013 03 12, 10:55)
Ne, nesusalom Viskas gerai, daug laiko lauke, seneliai salia, tai vaikams labai patinka ir mes pailsim.
Mes po ilgos pertraukom jau antra diena einam i darzeli. Atprato vel, kaip naujai
Paulina:), eina sau, neisivaizduoju kaip darbe po ilgos pertraukos
Labuka
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?
Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate
Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes?
Kaip sekasi, kaip saltasis pavasaris, ar daug serganciu?
Mes vis pasloguojam tai vienas, tai antras, tai trecias. Pradejom vel po truputi eiti i darzeli. Uzrasiau ir pagranduka i lopseli pas tas pacias aukletojas kitamet, kai dvynukai iseis i darziuka. Man bus maziau streso, kai aukletojos pazistamos Uztaisem Tildai viena dantuka, issedejo mano pupa tyliai ramiai man ant keliu kol taise Paskui issirinko "apdovanojima" saldumynu automate
Paulina, kaip sekasi darbe? Kaip kitos mamytes laikotes?