Mums irgi Ventolin išrašė, sakė duoti tik nakčiai
Aurore, o dėl ko antibiotikus?
QUOTE(gretchene @ 2013 02 25, 16:15)
Ventolin sirupas labai veikia sirdute, mums nerekomendavo ligoninej Mes paskutiniu metu ipurskiam salbutamolio (ventolino) per kaukyte ir duodam pakvepuot, biski atpalaiduoja bronchus. O siaip as irgi kiek skaiciau, visur namines priemones rekomenduoja
O va, matai, o mums israse gydytoja... Ir dar, as pati buvau vaikystej amzina laringitininke, mama sake, prileisdavau vonia karsto vandens ir sededavom vonioj, kaip pirty ir skaitydavom ar zaisdavom, grynai, kvepuodavau tais vandens garais ir man padedavo, o va, maniskei, niekaip. Po 5 dienu kvepavimo, nebuvo absoliuciai jokio pagerejimo...
easy, o kad as zinociau, kam tie antibiotikai... Pirmiausia, tai maniskiams buvo tik temperaturos, po keliu dienu, sveiki, laksto, kaip niekur nieko...pora dienu praejo, ir vel sukilo, tai gal del to, tie antibiotikai, kad su temperatura, kad neissikapsto niekaip...nu, as nezinau, nepaaiskinsiu
Uz tai, grizom i UK, kur dregna, tai baigesi visos ligos Kvieciu gydytis cia
QUOTE(aurore @ 2013 02 25, 18:25)
easy, o kad as zinociau, kam tie antibiotikai... Pirmiausia, tai maniskiams buvo tik temperaturos, po keliu dienu, sveiki, laksto, kaip niekur nieko...pora dienu praejo, ir vel sukilo, tai gal del to, tie antibiotikai, kad su temperatura, kad neissikapsto niekaip...nu, as nezinau, nepaaiskinsiu
Uz tai, grizom i UK, kur dregna, tai baigesi visos ligos Kvieciu gydytis cia
nu va mums ir pirma prasidėjo slogos, paskui temperatūra ir galiausiai "lojimas" bet antibiotikų sakė dar nereikia o jūs man dar pasakykit, jūsų vaikučiai visą laiką kosėdavo? nes maniškės kol kas tik po miego neiššneka ir neiškvėpuoja
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 16:45)
nu va mums ir pirma prasidėjo slogos, paskui temperatūra ir galiausiai "lojimas" bet antibiotikų sakė dar nereikia o jūs man dar pasakykit, jūsų vaikučiai visą laiką kosėdavo? nes maniškės kol kas tik po miego neiššneka ir neiškvėpuoja
Kaip cia tau pasakyt...nu pakosedavo diena, bet pats didziausias kosulys budavo vakare, tik uzmigus, po kokio pusvalandzio...Slogos is vis nebuvo maniskei, tai nepasakyciau, kad rytas budavo kazkoks kitoks.
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 18:45)
Tildai irgi sunkiausia buna kokia 1-2val. po uzmigimo, prasideda kosuliai, o Simas kazkaip ir diena labai koseja. Bet kad ryte sunkiausia butu, ne, mums gal net atvirksciai, ryte geriausiai jauciasi. O prasideda ir mums viskas nuo slogos, jau jeigu pradeda nosys begt, zinau, kad gero nelaukt, visada komplikuojasi ir labai greitai, buna, kad jau po paros-dvieju vezam i ligonine
QUOTE(gretchene @ 2013 02 25, 21:30)
O prasideda ir mums viskas nuo slogos, jau jeigu pradeda nosys begt, zinau, kad gero nelaukt, visada komplikuojasi ir labai greitai, buna, kad jau po paros-dvieju vezam i ligonine
Labuka,
pas mus ir viskas prasideda sloga ir tada jau visa grandinė ligų šiandien jau ir pūlingą anginą nustatė, temperatūros 39,5 vėl gavom antibus per brangi ta mūsų darželio kaina, 2-3 dienos ir šitaip sirgti
QUOTE(easy22 @ 2013 02 27, 12:52)
Labuka,
pas mus ir viskas prasideda sloga ir tada jau visa grandinė ligų šiandien jau ir pūlingą anginą nustatė, temperatūros 39,5 vėl gavom antibus per brangi ta mūsų darželio kaina, 2-3 dienos ir šitaip sirgti
Sveika,
o jus gerasias bakterijas geriat? nes tokiom dozem tai visiskai isderinsit skrandi jas galima gerti po 2ar 3val isgerus antibiotikus.
QUOTE(BlueFlower @ 2013 02 27, 14:45)
Sveika,
o jus gerasias bakterijas geriat? nes tokiom dozem tai visiskai isderinsit skrandi jas galima gerti po 2ar 3val isgerus antibiotikus.
geriam BlueFlower
labas rytas
ar neuzpuste jusu?
kaip visi laikotes?
mes turim jau viena laikina plomba.. ir maza bando nezilti, pagalvojus apie jos keitima i nuolatine
meda pas mane kazkokia zyzale pasidariusi labai tikiuosi, kad cia ne pries kokia liga....
kaip jus visi laikotes?
prasom visi bent po sakini, ka mokat, darot ir t.t.t.t.t
nes maniskes tai turbtu su raida sustojo nieko naujo, nieko gero...
visas sumanumas i ozius nuejo
beje, mamytes ar zinote, kad poliklinikose nemokamai dalina pneumo23 vakcina dvynukams pirmenybe bet kai kuriams, bent pas mus pamirso paskambinti seimos daktare...
man paskambino bet nzn ar skiepyti apsidalinkite patirtim/ziniomis... verta/neverta
ar neuzpuste jusu?
kaip visi laikotes?
mes turim jau viena laikina plomba.. ir maza bando nezilti, pagalvojus apie jos keitima i nuolatine
meda pas mane kazkokia zyzale pasidariusi labai tikiuosi, kad cia ne pries kokia liga....
kaip jus visi laikotes?
beje, mamytes ar zinote, kad poliklinikose nemokamai dalina pneumo23 vakcina dvynukams pirmenybe bet kai kuriams, bent pas mus pamirso paskambinti seimos daktare...
man paskambino bet nzn ar skiepyti apsidalinkite patirtim/ziniomis... verta/neverta
QUOTE(VELI @ 2013 03 04, 09:21)
labas rytas
kaip jus visi laikotes?
kaip jus visi laikotes?
Labas rytas,
Veli, o kaip gi be ožių o šeip, nesijaudink, išmoks jos viską
o dėl skiepo, neverta skiepinom, mokėjom baisius pinigus o naudos nulis jei vaikas atsparus jis nesirgs ir be skiepo, jei sirgaliukas - vakcina nieko nepakeis. sakyčiau bent jau lengviau persirgtume, bet nieko panašaus, visada sergam žiauriai
mums geriausia vakcina neiti į dažą tada gali ir sniege maudytis ir lauke vos ne visą dieną būti, net slogos nebūna, o nueina į daržą ir po 2 dienų prasideda maratonas virusų
QUOTE(VELI @ 2013 03 04, 10:21)
labas rytas
ar neuzpuste jusu?
kaip visi laikotes?
kaip jus visi laikotes?
ar neuzpuste jusu?
kaip visi laikotes?
kaip jus visi laikotes?
Labas visoms
Mes kol kas namie, darzelis prie namu geriausiu atveju geguze nusimato ir tai ne savoj grupej, o tik sujungtoj is ivairaus amziaus vaiku.
Oziai kaip visada labai galingi - tik skirtingai reiskiasi. O raidos vienas didelis stabdis kalba - normaliu lietuviku zodziu nesiruosia sakyt. Turi savo zodyna (zodiziai is vieno ar dvieju skiemenu), kurio pagalba nesunkiai susikalbam.
Apie pneumo vakcina girdejau ir labai noretusi paskiepyt, juolb nemokamai. Bet.....
. Pvz., kai sirgdvom, keleta kartu musu gydytojas padare nosiarykles paseli. Abu kartus rado ta pneumokoka isaugusi. Antibiotiku aplamai nesam gere dar. Tai laikantis logines sekos, rektu pirma pasidaryt paseli, jei ras pneumokoka, isgert nnuo jo antibus ir tik tada skiepyt. O idomu ar kam nors buna idomu patikrint pries skiepijant - ar vaikas neturi tos bakterijos? Nes jei turi ir dar paskiepiji, tai tik blogiau