Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 12:39)
eina sau, mums tikrino visai mažoms, bet daugiau nei minčių tokių nebuvo  unsure.gif
Ingosa, pas mus niekada nebūna kad viena tik sirgtų  doh.gif kol kas Austėja truputį liūdniau  unsure.gif

Kai gimė prisimenu ir mums tikrino. O dabar tai atseit ir tuo paprastu aparatu, kurį turi poliklinikos netinka vaikams tikrinti. Tikrina kompiuteriu su tokiu davikliuku ir dar daro tokį klausos testą. Tai vat dėl Viktorijos nesu nė akimirkos suabejojus, ji atrodo jau tikrai viską kuo puikiausiai girdi, o pasirodo še tau, kad nori aparatai rodo ką kitą doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 25, 12:45)
Kai gimė prisimenu ir mums tikrino. O dabar tai atseit ir tuo paprastu aparatu, kurį turi poliklinikos netinka vaikams tikrinti. Tikrina kompiuteriu su tokiu davikliuku ir dar daro tokį klausos testą. Tai vat dėl Viktorijos nesu nė akimirkos suabejojus, ji atrodo jau tikrai viską kuo puikiausiai girdi, o pasirodo še tau, kad nori aparatai rodo ką kitą  doh.gif verysad.gif

Kai gime ir mums tikrino, bet ne po gimimo, o kai grizom su stafilokoku. Kazkaip praziurejo, patys nustebo, kad nebuvo klausa tikrinta. Tai aparatai rode, kad viskas gerai. Ir dar poliklinikoje dare toki testa su sidabro varpeliais ir kazkokiais kamuoliukais, uzkrito tas testo pavadinimas. Bet ji daro iki 8 menesiu ir tik dvejose Kauno poliklinikse. Tada irgi pasake, kad igimtos klausos problemos nera, nebent atsirasu kaip kokios tai ligos pasekme.
Atsakyti
QUOTE(Rulee @ 2013 02 25, 13:31)
Kai gime ir mums tikrino, bet ne po gimimo, o kai grizom su stafilokoku. Kazkaip praziurejo, patys nustebo, kad nebuvo klausa tikrinta. Tai aparatai rode, kad viskas gerai. Ir dar poliklinikoje dare toki testa su sidabro varpeliais ir kazkokiais kamuoliukais, uzkrito tas testo pavadinimas. Bet ji daro iki 8 menesiu ir tik dvejose Kauno poliklinikse. Tada irgi pasake, kad igimtos klausos problemos nera, nebent atsirasu kaip kokios tai ligos pasekme.

Tai mums irgi jokių įgimtų problemų nėra, tik aš stebiuosi kodėl prieš mokyklą bent jau nedaro klausos tyrimo kaip ir akyčių, jeigu realiai lygiai taip pat negali pats suprast ar vaikas girdi ar ne g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Easy22, laikykites, esam ir mes patyre ta stresa, kai duso nuo kosulio, brr doh.gif Tikiuosi greit pasveiksit 4u.gif Svarbiausiai ir padet nelabai kuo yra, ligoninej nebent adrenalino duoda. O ka daret kai pradejo dust?
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 25, 13:45)
Kai gimė prisimenu ir mums tikrino. O dabar tai atseit ir tuo paprastu aparatu, kurį turi poliklinikos netinka vaikams tikrinti. Tikrina kompiuteriu su tokiu davikliuku ir dar daro tokį klausos testą. Tai vat dėl Viktorijos nesu nė akimirkos suabejojus, ji atrodo jau tikrai viską kuo puikiausiai girdi, o pasirodo še tau, kad nori aparatai rodo ką kitą  doh.gif verysad.gif

Del ausyciu man kazkaip visa laika truputi neramu. Tie spec. aparatai yra tik Vln ir Kaune, o mums niekas niekada ausyciu ir netikrino. Paskutiniu metu Tilda labai daznai perklausia "ka sakai", greiciausiai del to, kad nesupranta, ka sakom, bet kartais kirba mintis, kad gal vistik neprigirdi g.gif Kazkada anksciau bandziau vyrui parodyt, kaip man snibzdant uz nugaros neatsiliepia, bet pora kartu neatsiliepe, trecia atsiliepe, tai taip ir likom nesuprate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2013 02 25, 15:40)

Del ausyciu man kazkaip visa laika truputi neramu. Tie spec. aparatai yra tik Vln ir Kaune, o mums niekas niekada ausyciu ir netikrino. Paskutiniu metu Tilda labai daznai perklausia "ka sakai", greiciausiai del to, kad nesupranta, ka sakom, bet kartais kirba mintis, kad gal vistik neprigirdi g.gif Kazkada anksciau bandziau vyrui parodyt, kaip man snibzdant uz nugaros neatsiliepia, bet pora kartu neatsiliepe, trecia atsiliepe, tai taip ir likom nesuprate doh.gif

Gretchene lygiai tą patį aš galvojau, kad Lukrecija ne visada supranta, kad pasitikslina, o kai tyliai šauki tai kartais sureaguoja, kartais ne sad.gif Jau taip aš blaškiausi su ja apie puse metų, o dėl Viktorijos tai net minties nekilo niekada doh.gif Žodžiu siūlyčiau ir jums geriau pasitikrinti, nes kartais adenoidai būna nesibaigiančių ligų priežastimi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 25, 16:47)
Gretchene lygiai tą patį aš galvojau, kad Lukrecija ne visada supranta, kad pasitikslina, o kai tyliai šauki tai kartais sureaguoja, kartais ne sad.gif Jau taip aš blaškiausi su ja apie puse metų, o dėl Viktorijos tai net minties nekilo niekada doh.gif Žodžiu siūlyčiau ir jums geriau pasitikrinti, nes kartais adenoidai būna nesibaigiančių ligų priežastimi verysad.gif

Adenoidai pas mus tikrai yra, galvojam pavasari eit pas LOR ir sprest, operuot, ar ne. Simui pernai sake, kad jeigu prades daug sirgti, tikrai reikes operuot, patare islaukt kol sueis 3m. Tildai nera tikrine, bet as pati matau, kaip knarkia naktim, ir kalba pusiau per nosi.
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2013 02 25, 15:50)
Adenoidai pas mus tikrai yra, galvojam pavasari eit pas LOR ir sprest, operuot, ar ne. Simui pernai sake, kad jeigu prades daug sirgti, tikrai reikes operuot, patare islaukt kol sueis 3m. Tildai nera tikrine, bet as pati matau, kaip knarkia naktim, ir kalba pusiau per nosi.

Tai tuos adenoidus visi vaikai turi, tik klausimas kiek jie trukdo. Bet pagal jūsų nesibaigiančias ligas galima įtarti, kad juos tikrai reikėtų šalinti. Knarkia ir mūsų Viktorija:( O jeigu pati matai, kad net yra požymių, kad adenoidai maišo, tai tikrai visko gali būti , kad ir ausytės užgulę kaip pas mus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2013 02 25, 16:40)
Sveikutes 4u.gif

Easy22, laikykites, esam ir mes patyre ta stresa, kai duso nuo kosulio, brr doh.gif Tikiuosi greit pasveiksit 4u.gif Svarbiausiai ir padet nelabai kuo yra, ligoninej nebent adrenalino duoda. O ka daret kai pradejo dust?

tiesą pasakius tai aš iš vis nežinojau kas tas laringitas blush2.gif tai naktį ir nežinojom ką galvoti, iš kart stengėmės nuraminti ją pačią kad įkvėptų, davėm atsigerti, įpurškėm vaistų nuo gerklės blush2.gif nes limfmazgiai labai iššokę buvo, ištinęs kakliukas doh.gif paskui jau pradėjo gražiai kvėpuoti ir mane raminto, miegok mamyte sako doh.gif blush2.gif džiaugiuosi tik kad bent jau vyras grįžęs, nes viena iš proto turbūt būčiau išsikrausčiusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 15:08)
tiesą pasakius tai aš iš vis nežinojau kas tas laringitas  blush2.gif  tai naktį  ir nežinojom ką galvoti, iš kart stengėmės nuraminti ją pačią kad įkvėptų, davėm atsigerti, įpurškėm vaistų nuo gerklės  blush2.gif nes limfmazgiai labai iššokę buvo, ištinęs kakliukas  doh.gif paskui jau pradėjo gražiai kvėpuoti ir mane raminto, miegok mamyte sako  doh.gif  blush2.gif džiaugiuosi tik kad bent jau vyras grįžęs, nes viena iš proto turbūt būčiau išsikrausčiusi  blush2.gif

Kita karta, nesk vaika prie lango ir duok gaivaus oro...Nesvarbu, koks minusas bebutu lauke, svarbu, gaivus oras 4u.gif Ir svarbiausia, nepanikuot wink.gif Mums nepadejo joks adrenalinas, tik dar labiau sukeldavo ta 'lojima'...O gydytoja ir pasake, vieniems kvepavimas padeda, kitiems atvirksciai...Musu atveju, mums kvepavimas absoliuciai nepadedavo, ji vakare uzmigus, nenustodavo koset...As, kaip gera mama biggrin.gif, daviau kaip gydytoja liepe, 5 dienas is eiles kvepuot adrenalina, bent po 2 kartus per diena, oi, koks kosmaras budavo tik jai imigus... doh.gif Sededavau ir ziuredavau, ar nedusta... doh.gif Nustojom kvepuot garus, nustojom ir 'lot'...Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurore @ 2013 02 25, 17:44)
Nustojom kvepuot garus, nustojom ir 'lot'...Sveikit 4u.gif

o be inhaliacijų dar kokius vaistus duodavot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 15:49)
o be inhaliacijų dar kokius vaistus duodavot?  blush2.gif

Antibiotikus ir 'Ventonil' sirupa. Ir aisku, visos liaudiskos priemones: arbatos, garstycios, ir t.t. 4u.gif
Va, paskaityk, 6 punktas, kodel grynas oras yra gerai: http://www.moteris.l...a.d?id=59666023 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurore: 25 vasario 2013 - 16:55
QUOTE(aurore @ 2013 02 25, 17:53)
Antibiotikus ir 'Ventonil' sirupa. Ir aisku, visos liaudiskos priemones: arbatos, garstycios, ir t.t. 4u.gif

Ventolin sirupas labai veikia sirdute, mums nerekomendavo ligoninej schmoll.gif Mes paskutiniu metu ipurskiam salbutamolio (ventolino) per kaukyte ir duodam pakvepuot, biski atpalaiduoja bronchus. O siaip as irgi kiek skaiciau, visur namines priemones rekomenduoja drinks_cheers.gif
Atsakyti