Labas
kaip gyvenat? kaip nuotaikos? kaip sveikatos?
QUOTE(BlueFlower @ 2013 02 19, 15:31)
Labas
mes tai sergam tik nuėjom į daržą ir vėl
kaip kitiems vaikučiams sekasi?
Paulina, ar bandei receptus? kaip tavo Lukrecija?
kodėl man niekas prisijungimo neparašot?
Sveikos
Nusiunciau jau
QUOTE(easy22 @ 2013 02 24, 12:45)
kodėl man niekas prisijungimo neparašot?
Nusiunciau jau
Labuka
Mes jau atsirgom po du "reisus", su Tilda vienas buvo ligoninej. Nuo vakar jau lendam i lauka, bet i darza dar neisim bent iki ketvirtadienio. As jau panikoj, biuleteny 4 savaites, darbu prisikaupe, visi ant kulnu lipa, ir paciai jau stogas vaziuoja nuo namu ir ligu Pasiilgau normalios dienotvarkes su sveikais vaikais, ejimu i darba ir pan.
Easy22, ka dabar pasigavot? Sveikit greiciau
Ir, beje, su mazium bemieges naktys, jau praradau vilti, kad mes kada nors isaugsim is tu naktiniu verkimu Jau nebezinau, ar cia pilvas, ar dantys, ar siaip tokia vaiko natura
Mes jau atsirgom po du "reisus", su Tilda vienas buvo ligoninej. Nuo vakar jau lendam i lauka, bet i darza dar neisim bent iki ketvirtadienio. As jau panikoj, biuleteny 4 savaites, darbu prisikaupe, visi ant kulnu lipa, ir paciai jau stogas vaziuoja nuo namu ir ligu Pasiilgau normalios dienotvarkes su sveikais vaikais, ejimu i darba ir pan.
Ir, beje, su mazium bemieges naktys, jau praradau vilti, kad mes kada nors isaugsim is tu naktiniu verkimu Jau nebezinau, ar cia pilvas, ar dantys, ar siaip tokia vaiko natura
QUOTE(gretchene @ 2013 02 24, 15:44)
Labuka
ojė Gretchene, kaip baisu tos ligos laikykitės ir nuotraukose dvynukai tokie smulkyčiai, mažasis brolis nelabai atsilieka
o mes nežinau, baisios slogos, temperatūra bet ką čia norėti, kad vien sergantys vaikai grupėje vieni kosti, kiti sloguoja, dar vienas vemiantis atvestas, o maniškės kaip gertukai visus virusus sugeria
Sveikos
Pirmiausiai visiems ligoniukams daug sveikatėlės
Easy22 šventėm užvakar sūnaus gimtadienį, tai viską išbandžiau. Kadangi kepiau keksiukus jau esant vaikams, tai kai ištraukiau šiltus, tai taip ir paragaut nespėjau Vakar vėl kepiau, tai vienas liko. Kai atšala tai man jie tokie rieboki ir sausoki pasirodė, bet visvien skanūs. Aš kepiau iš savo gamybos varškės ir savo darymo sviesto, tai visvien gaunasi šiek tiek kitokie nei iš valdiškų produktų
Mes kolkas sveikos, tik ta viena liga buvo mus šiemet suėmus. Lukreciją vežu rytoj į Klinikas, bet nuoširdžiai nebesuprantu ar ji girdi ar ne, nes net labai tyliai pašaukus atsiliepia. Tai tiek kiek ji negirdi, ko gero tik aparatai gali užfiksuoti.
Easy22 šventėm užvakar sūnaus gimtadienį, tai viską išbandžiau. Kadangi kepiau keksiukus jau esant vaikams, tai kai ištraukiau šiltus, tai taip ir paragaut nespėjau Vakar vėl kepiau, tai vienas liko. Kai atšala tai man jie tokie rieboki ir sausoki pasirodė, bet visvien skanūs. Aš kepiau iš savo gamybos varškės ir savo darymo sviesto, tai visvien gaunasi šiek tiek kitokie nei iš valdiškų produktų
Mes kolkas sveikos, tik ta viena liga buvo mus šiemet suėmus. Lukreciją vežu rytoj į Klinikas, bet nuoširdžiai nebesuprantu ar ji girdi ar ne, nes net labai tyliai pašaukus atsiliepia. Tai tiek kiek ji negirdi, ko gero tik aparatai gali užfiksuoti.
sveikutes
ir mes jau pradedam galvot apie artejanti gimtadieni, dar toli, bet musu sese labai jau jo laukia
receptukais prasom pasidalint ir dazniau, taip noretusi paivairint meniu
mes kol kas tfu tfu nesergam, einam i darzeli, tik pavargo ana savaite maziukai, praktiskai kone kasdien vedziau po7 ryte, tai jau matesi kad pavarge kiek
gal jau greitai pagaliau pavasaris ateis, baigsis visos ligos ligeles
ir mes jau pradedam galvot apie artejanti gimtadieni, dar toli, bet musu sese labai jau jo laukia
receptukais prasom pasidalint ir dazniau, taip noretusi paivairint meniu
mes kol kas tfu tfu nesergam, einam i darzeli, tik pavargo ana savaite maziukai, praktiskai kone kasdien vedziau po7 ryte, tai jau matesi kad pavarge kiek
gal jau greitai pagaliau pavasaris ateis, baigsis visos ligos ligeles
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 24, 20:13)
Sveikos
sveikutės, labai skiriasi iš naminių produktų, gal todėl ir rieboki man uošvienė kartą sviesto naminio buvo davusi tai net popieriniai sijonėliai permirko nuo riebalų mažiau gal dėk
o mes iš gydytojos, laringitas turėjom išgąsčio šiąnakt kai dusti Austėja pradėjo
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 11:25)
sveikutės, labai skiriasi iš naminių produktų, gal todėl ir rieboki man uošvienė kartą sviesto naminio buvo davusi tai net popieriniai sijonėliai permirko nuo riebalų mažiau gal dėk
o mes iš gydytojos, laringitas turėjom išgąsčio šiąnakt kai dusti Austėja pradėjo
Vaje vargšiukės, gydykitės
Taip taip popierėliai permirksta
Mes irgi iš gydytojų, pasirodo ir Viktorija, kaip ir Lukrecija ne taip girdi kaip turėtų. Taigi darau išvadą, kad plika ausimi neina suprasti ar vaikas girdi, ar ne, tą gali užfiksuoti tik aparatas. Ji tikrai viską normaliai girdi ir puikiai šneka. Vadinasi turėtų vaikams tikrinti ir ausytes kaip akytes Ko gero abiems vienu metu išoperuosim adenoidus, o paskui matysim kaip čia bus.
Vajetau,easy22, eina sau, tai abiem laringitas????laikykites
Paulina, na bent paciai ramiau, kad zinai realia padeti, bet ar tikrai reikia jau maziukem operuot adenoidus?
Paulina, na bent paciai ramiau, kad zinai realia padeti, bet ar tikrai reikia jau maziukem operuot adenoidus?
QUOTE(Ingosa @ 2013 02 25, 12:03)
Vajetau,easy22, eina sau, tai abiem laringitas????laikykites
Niekas šito nepasakys Su tokia klausa gali jos gyventi ir gyventi, bet ateityje ir pakursti negrįžtamai. Žodžiu jie renkasi mažesnę blogybę geriau išoperuoti. Na jeigu aš nebūčiau prisigalvojus, kad jos negirdi greičiausiai dar ilgai taip ir būtumėm gyvenę ir neoperuotos. Dabar net Lukrecija atsiliepia net į visai tylų šauksmą, atseit viena ausytė pagerėjo, bet taip gali svyruoti ir toliau. Tik aparatas fiksuoja, kad klausa ne visai tokia kaip turi būti. Jei nebūčiau su jomis ištisai tupėjus namie, o keliavus darban, tai tikrai tikrai nebūčiau pastebėjus, kad negirdi taip kaip reikia, nes vakarais juk visi normaliai šnekam ne pašnibždom
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 25, 12:43)
Vaje vargšiukės, gydykitės
Vadinasi turėtų vaikams tikrinti ir ausytes kaip akytes
Vadinasi turėtų vaikams tikrinti ir ausytes kaip akytes
eina sau, mums tikrino visai mažoms, bet daugiau nei minčių tokių nebuvo
Ingosa, pas mus niekada nebūna kad viena tik sirgtų kol kas Austėja truputį liūdniau