Įkraunama...
Įkraunama...

2010 dvynukų šauniausios mamytės

Labas 4u.gif
kaip gyvenat? kaip nuotaikos? kaip sveikatos?
Atsakyti
QUOTE(BlueFlower @ 2013 02 19, 15:31)
Labas  4u.gif
kaip gyvenat? kaip nuotaikos? kaip sveikatos?

Labas 4u.gif
mes tai sergam doh.gif doh.gif tik nuėjom į daržą ir vėl doh.gif
kaip kitiems vaikučiams sekasi?
Paulina, ar bandei receptus? 4u.gif kaip tavo Lukrecija? 4u.gif
kodėl man niekas prisijungimo neparašot? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(easy22 @ 2013 02 24, 12:45)
kodėl man niekas prisijungimo neparašot?  blush2.gif

Nusiunciau jau 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
Mes jau atsirgom po du "reisus", su Tilda vienas buvo ligoninej. Nuo vakar jau lendam i lauka, bet i darza dar neisim bent iki ketvirtadienio. As jau panikoj, biuleteny 4 savaites, darbu prisikaupe, visi ant kulnu lipa, ir paciai jau stogas vaziuoja nuo namu ir ligu doh.gif Pasiilgau normalios dienotvarkes su sveikais vaikais, ejimu i darba ir pan. biggrin.gif

Easy22, ka dabar pasigavot? Sveikit greiciau 4u.gif

Ir, beje, su mazium bemieges naktys, jau praradau vilti, kad mes kada nors isaugsim is tu naktiniu verkimu doh.gif Jau nebezinau, ar cia pilvas, ar dantys, ar siaip tokia vaiko natura doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 24 vasario 2013 - 14:50
QUOTE(gretchene @ 2013 02 24, 15:44)
Labuka 4u.gif
Mes jau atsirgom po du "reisus", su Tilda vienas buvo ligoninej. Nuo vakar jau lendam i lauka, bet i darza dar neisim bent iki ketvirtadienio. As jau panikoj, biuleteny 4 savaites, darbu prisikaupe, visi ant kulnu lipa, ir paciai jau stogas vaziuoja nuo namu ir ligu doh.gif  Pasiilgau normalios dienotvarkes su sveikais vaikais, ejimu i darba ir pan. biggrin.gif

Easy22, ka dabar pasigavot? Sveikit greiciau 4u.gif

Ir, beje, su mazium bemieges naktys, jau praradau vilti, kad mes kada nors isaugsim is tu naktiniu verkimu doh.gif Jau nebezinau, ar cia pilvas, ar dantys, ar siaip tokia vaiko natura doh.gif

ojė Gretchene, kaip baisu tos ligos doh.gif laikykitės 4u.gif 4u.gif ir nuotraukose dvynukai tokie smulkyčiai, mažasis brolis nelabai atsilieka biggrin.gif
o mes nežinau, baisios slogos, temperatūra doh.gif bet ką čia norėti, kad vien sergantys vaikai grupėje doh.gif vieni kosti, kiti sloguoja, dar vienas vemiantis atvestas, o maniškės kaip gertukai visus virusus sugeria doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirmiausiai visiems ligoniukams daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Easy22 šventėm užvakar sūnaus gimtadienį, tai viską išbandžiau. biggrin.gif Kadangi kepiau keksiukus jau esant vaikams, tai kai ištraukiau šiltus, tai taip ir paragaut nespėjau lotuliukas.gif Vakar vėl kepiau, tai vienas liko. Kai atšala tai man jie tokie rieboki ir sausoki pasirodė, bet visvien skanūs. Aš kepiau iš savo gamybos varškės ir savo darymo sviesto, tai visvien gaunasi šiek tiek kitokie nei iš valdiškų produktų smile.gif
Mes kolkas sveikos, tik ta viena liga buvo mus šiemet suėmus. Lukreciją vežu rytoj į Klinikas, bet nuoširdžiai nebesuprantu ar ji girdi ar ne, nes net labai tyliai pašaukus atsiliepia. Tai tiek kiek ji negirdi, ko gero tik aparatai gali užfiksuoti.

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
ir mes jau pradedam galvot apie artejanti gimtadieni, dar toli, bet musu sese labai jau jo laukia ax.gif
receptukais prasom pasidalint ir dazniau, taip noretusi paivairint meniu doh.gif
mes kol kas tfu tfu nesergam, einam i darzeli, tik pavargo ana savaite maziukai, praktiskai kone kasdien vedziau po7 ryte, tai jau matesi kad pavarge kiek doh.gif
gal jau greitai pagaliau pavasaris ateis, baigsis visos ligos ligeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 24, 20:13)
Sveikos 4u.gif

Pirmiausiai visiems ligoniukams daug sveikatėlės 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Easy22 šventėm užvakar sūnaus gimtadienį, tai viską išbandžiau. biggrin.gif  Kadangi kepiau keksiukus jau esant vaikams, tai kai ištraukiau šiltus, tai taip ir paragaut nespėjau lotuliukas.gif Vakar vėl kepiau, tai vienas liko. Kai atšala tai man jie tokie rieboki ir sausoki pasirodė, bet visvien skanūs. Aš kepiau iš savo gamybos varškės ir savo darymo sviesto, tai visvien gaunasi šiek tiek kitokie nei iš valdiškų produktų smile.gif

sveikutės, labai skiriasi iš naminių produktų, gal todėl ir rieboki smile.gif man uošvienė kartą sviesto naminio buvo davusi tai net popieriniai sijonėliai permirko nuo riebalų doh.gif blush2.gif mažiau gal dėk mirksiukas.gif
o mes iš gydytojos, laringitas doh.gif turėjom išgąsčio šiąnakt kai dusti Austėja pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(easy22 @ 2013 02 25, 11:25)
sveikutės, labai skiriasi iš naminių produktų, gal todėl ir rieboki  smile.gif man uošvienė kartą sviesto naminio buvo davusi tai net popieriniai sijonėliai permirko nuo riebalų  doh.gif  blush2.gif mažiau gal dėk  mirksiukas.gif
o mes iš gydytojos, laringitas  doh.gif  turėjom išgąsčio šiąnakt kai dusti Austėja pradėjo  doh.gif

Vaje vargšiukės, gydykitės verysad.gif

Taip taip popierėliai permirksta biggrin.gif

Mes irgi iš gydytojų, pasirodo ir Viktorija, kaip ir Lukrecija ne taip girdi kaip turėtų. Taigi darau išvadą, kad plika ausimi neina suprasti ar vaikas girdi, ar ne, tą gali užfiksuoti tik aparatas. Ji tikrai viską normaliai girdi ir puikiai šneka. Vadinasi turėtų vaikams tikrinti ir ausytes kaip akytes doh.gif Ko gero abiems vienu metu išoperuosim adenoidus, o paskui matysim kaip čia bus.
Atsakyti
Vajetau,easy22, eina sau, tai abiem laringitas????laikykites 4u.gif
Paulina, na bent paciai ramiau, kad zinai realia padeti, bet ar tikrai reikia jau maziukem operuot adenoidus?
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2013 02 25, 12:03)
Vajetau,easy22, eina sau, tai abiem laringitas????laikykites  4u.gif
Paulina, na bent paciai ramiau, kad zinai realia padeti, bet ar tikrai reikia jau maziukem operuot adenoidus?

Niekas šito nepasakys sad.gif Su tokia klausa gali jos gyventi ir gyventi, bet ateityje ir pakursti negrįžtamai. Žodžiu jie renkasi mažesnę blogybę geriau išoperuoti. Na jeigu aš nebūčiau prisigalvojus, kad jos negirdi greičiausiai dar ilgai taip ir būtumėm gyvenę ir neoperuotos. Dabar net Lukrecija atsiliepia net į visai tylų šauksmą, atseit viena ausytė pagerėjo, bet taip gali svyruoti ir toliau. Tik aparatas fiksuoja, kad klausa ne visai tokia kaip turi būti. Jei nebūčiau su jomis ištisai tupėjus namie, o keliavus darban, tai tikrai tikrai nebūčiau pastebėjus, kad negirdi taip kaip reikia, nes vakarais juk visi normaliai šnekam ne pašnibždom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulina:): 25 vasario 2013 - 12:27
QUOTE(Paulina:) @ 2013 02 25, 12:43)
Vaje vargšiukės, gydykitės verysad.gif
Vadinasi turėtų vaikams tikrinti ir ausytes kaip akytes doh.gif

eina sau, mums tikrino visai mažoms, bet daugiau nei minčių tokių nebuvo unsure.gif
Ingosa, pas mus niekada nebūna kad viena tik sirgtų doh.gif kol kas Austėja truputį liūdniau unsure.gif
Atsakyti